Schrijf een ervaring over Ross Holidays en maak kans op mooie prijzen!

Ross Holidays heeft nieuwe parels in het aanbod

Geschreven op 6 april 2020 door Vanessa

Prachtig plaatje op het eiland Ikaria
Prachtig plaatje op het eiland Ikaria
De Griekenland-specialist Ross Holidays heeft twee prachtige eilandjes aan het aanbod toegevoegd. Je kunt nu namelijk een vakantie boeken naar het Egeïsche Ikaria of Cycladeneiland Folegandros. De reisorganisatie Ross Holidays is opgericht in 1988 onder het motto 'kleinschalig en met een persoonlijke aanpak'. De reisorganisatie biedt pakketreizen aan naar Griekenland bestaand uit vluchten, transfers en accommodaties. Ross Holidays is voor de echte Griekenlandliefhebber want tijdens deze vakanties maak je kennis met het pure Griekenland. En dat kan nu dus ook op Ikaria en Folegandros.

Het Griekse Ikaria

Ten westen van Samos vind je het prachtige Ikaria. Hier zijn ze uitvinders van een relaxt leven en worden de inwoners makkelijk 100 jaar of ouder. Vandaar ook de aanmerking als blue zone. Het eiland is ideaal voor natuurliefhebbers en iedereen die van lekker eten houdt. Ikaria kent prachtige stranden en de vele feesten staan bekend als muzikaal.

Het onbekende Folegandros

Zoek je een onbekende Griekse parel met schitterende stranden en weinig toerisme? Bekijk dan het aanbod eens op het Griekse eiland Folegandros. Met slechts 3 dorpjes waarvan er 2 alleen lopend te bereiken zijn is dit een perfect eiland voor iedereen die houdt van rust en natuur. Dit eiland is alleen per boot te bereiken wat het nog idyllischer maakt.