Schrijf een ervaring over Ross Holidays en maak kans op mooie prijzen!

Met Ross Holidays naar Limnos

Geschreven op 17 september 2015 door Vanessa

De kliffen van Limnos
De kliffen van Limnos
Vanaf april 2016 kun je bij Ross Holidays ook een reis boeken naar het Griekse Limnos. Dit eiland staat bekend om de mooie stranden, interessante cultuur en gastvrijheid van de lokale bevolking. De reisorganisatie is dan ook verheugd dat zij dit prachtige eiland aan hun aanbod hebben toegevoegd.

Limnos wordt omringd door de heilige berg Athos, Samothraki en Lesbos in het zuiden. Veel van de inwoners hebben een boerenbedrijf en verbouwen er behalve groenten en fruit, ook graan. In de Byzantijnse tijd werd Limnos wel de graanschuur van Constantinopel genoemd. Door de grillig gevormde kustlijn vind je er veel baaien met de mooiste stranden.

Ross Holidays is 25 jaar geleden opgericht door Stéfanos Stefánou, geboren en getogen op Corfu. Inmiddels is de organisatie een allround Griekenland-specialist en kun je er verschillende soorten accommodaties boeken zoals appartementen, studio’s en woningen met of zonder zwembad. Ook vind je er wandelarrangementen, trekkings, excursies, zeilreizen, autorondreizen en stedentrips. Bij Ross Holidays kun je ook prachtige Griekse eilanden ontdekken waar je wellicht nog nooit van hebt gehoord zoals Itháki of Kefaloniá.