Ervaringen Vacansoleil

Pagina 1 van 2 met 174 resultaten

op 10 oktober 2021 bestemming: KroatiŽ / Trogir, reisperiode: september 2021

LET OP bij boeken via Vacansoleil!

De camping zelf is een grote terrassen camping direct aan zee gelegen. Alles is aanwezig en ziet er netjes en verzorgd uit. Door dat de camping zo groot is en er enige hoogteverschillen zijn kan de trip naar de zee wel eens zwaar zijn. Maar waar wij heel erg tegen aan zijn gelopen zijn de caravans van Vacansoleil. De caravans zelf zijn eenvoudig ingericht maar wel netjes en functioneel echter heeft men deze caravans buiten het camping terrein op de parkeerplaats neer gezet. Je krijgt door de plaatsing echt het gevoel dat je een ongenode gast bent en dat er enkel wordt gekeken naar de inkomsten ipv naar de klantbeleving. Waar wij ook van schrokken was dat deze plek zowel overdag als wel in de avond en nacht ongecontroleerd en onbewaakt was. Iedereen kon ongelimiteerd het terrein op komen wat ons een zeer onveilig gevoel opleverde. Helaas staat dit nergens vermeld op de Vacansoleil website.

  • Algemeen 2
op 16 september 2021 bestemming: ItaliŽ, reisperiode: juli 2021

Camping was overboekt , vervolgens werden mijn dochter en schoonzoon in een klein , vies , slechtonderhouden hokje gepropt.
Op de camping kon ( wilde ) Vacansoleil niets doen , en bij terugkomst in Nederland kon ( wilde ) Vacansoleil nog steeds niets doen ( Aftersales is zeer slecht ) , ondeskundig en gevoelloze mensen .
Telefonisch moeilijk te bereiken ( eerst 20 min. in de wacht )
Mail verkeer duurt minstens 3 week
Excuses en een oplossing komen er niet .
DUS MENSEN WEES GEWAARSCHUWD , GEEF IETS MEER UIT EN BOEK HIER NIET , BIJ KLACHTEN ZIJN ZE NIET THUIS

  • Algemeen 1




op 8 augustus 2021 bestemming: Nederland / Maurik (Gld.), reisperiode: juli 2021

Door de corona is onze boeking naar SloveniŽ in 2020 in wederzijds overleg (toen al moeizaam) geannuleerd en via een voucher omgeboekt naar vakantie in Nederland. Op 18 Juli 2021 zouden wij onze vakantie met 11 personen aanvangen op vakantie park het eiland van Mourik. Op vrijdag 17 Juli om 16:30 uur werden we gebeld door Vacansoleil dat onze vakantie werd geannuleerd i.v.m. de hoog waterstanden op de camping. We hebben gelijk gevraagd naar alternatieven maar die waren alleen in Duitsland. Extra kosten en kortere vakantie en in deze coronatijd ook niet erg zeker. Tijdens het gesprek werden we afgewimpeld en er werd gezegd dat Vacansoleil de dag erop (zaterdag 18 Juli) spoedig contact met ons zal nemen. De medewerkster van Vacansoleil zou een terugbel verzoek doorgeven zodat we de volgende dag gebeld zouden worden. Dit is tot heden , 08-08-2021 nog steeds niet gebeurd. Door onze eerdere ervaring van deze vakantieboeking, alternatieve wat ons meer zou gaan kosten met kortere periodes en campings die al vol zaten, hebben wij de camping (Eiland van Mourik) gebeld voor bevestiging van de annulering. Omdat wij zaterdag 18 Juli de dag van vertrek nog geen bericht van Vacansoleil probeerde wij zelf te bellen naar Vacansoleil waar wij tot onze verbazing hoorde dat zij gesloten waren voor het weekend. Onbegrijpelijk dat er bij een crisis (overstroming) geen hulp verder wordt geboden door hen en onbereikbaar !, niks helemaal niks !!! Dat we gebeld zouden worden moet tot op heden nog gebeuren. Op onze mails ontvangen wij alleen het algemeen retour bericht van ontvangst. Ook nu wordt niet gereageerd over terugbetaling waarover we gevraagd hebben. Wij hebben die zaterdag zelf een alternatief, rechtstreeks bij een camping wat gevonden en hiervoor hebben wij extra kosten moeten maken.
Als je hen probeert te bellen staat er een bandje op dat het druk is en op een later tijdstip terug moet bellen en dan wordt je eruit gegooid. Ook hierbij maken wij extra kosten !!
Op internet barst het van de klachten en problemen met Vacansoleil ,zelfs RTL nieuws kwam met een item van 150 gezinnen die niet konden afreizen door overboekingen daar er een groep campings niet meer met Vacansoleil werkt. Maar eerder was het probleem van de overstromingen en onbereikbaarheid . We willen ons geld terug per omgaande van deze groep (bijna Ä 3200,-) , dit is dus een serieus bedrag. Onze vermoeden is dat het niet goed gaat met Vacansoleil en geld aan het binnen harken is voor een nieuwe doorstart. Anders hadden we allang een bericht gekregen of een persbericht voor bij zien komen dat er hard aan gewerkt wordt om de problemen op te lossen.

  • Algemeen 1
op 6 augustus 2021 bestemming: Frankrijk / Bretagne, reisperiode: augustus 2021

Reis is nog geen week vooraf met een leugen geannuleerd door Vacasoleil. De reden was overboeking, maar blijkt gewoon een verkoop van de camping in maart. Wees eerlijk!

  • Algemeen 1
op 2 augustus 2021 bestemming: Frankrijk / drome, reisperiode: augustus 2021

In juni vakantie geboekt naar Frankrijk. Boekingspapieren etc gekregen, uiteraard alles betaald. 1 week voor aankomst op de camping krijgen we een mail dat de vakantie niet door kan gaan omdat de camping geen beschikbaarheid heeft?!?! Vacancesoleil niet te bereiken via mail en telefoon. Ook de camping zelf is niet te bereiken. Geen alternatief geboden.

  • Algemeen 1
op 29 juli 2021 bestemming: KroatiŽ / Rabac, reisperiode: augustus 2020

Vandaag een mail van Vacansoleil ontvangen met de mededeling dat onze vakantie niet door kan gaan, wegens geen beschikbaarheidÖÖ 4 dagen vůůr vertrek!!! Een alternatief wordt er niet geboden, we mogen op eigen houtje via de site een andere vakantie boeken. Alles al geregeld, hotel heenreis, hotel terugreis, autobaan vignetten en alle pcr testen, weg vakantie. We kunnen wel 2 weken later gaan?? Alles is uiteraard volgeboekt. Nooit meer dus met Vacansoleil.

  • Algemeen 1
op 21 juli 2021 bestemming: ItaliŽ / Rome, reisperiode: juli 2020

In december 2020 reeds onze camping in ItaliŽ geboekt en betaald. 3 dagen vůůr vertrek (19 juli 2021) een mailtje dat de camping heeft overboekt, dat ze onze vakantie moeten annuleren en dat ze graag kijken naar een alternatief. Vervolgens blijkt dit ook dikke onzin want vacansoleil heeft zťlf stacaravans op deze camping dus ze hebben toch ťcht zelf de fout gemaakt! Vacansoleil is niet bereikbaar via de mail ťn de telefoon, inmiddels nog 1 dag voor vertrek... Gelukkig via Roan een alternatief kunnen boeken maar daarmee wel een hele hoop stress, 2.200 euro aan extra kosten en maar hopen dat we daar nog iets van terug gaan zien.

  • Algemeen 1
op 3 juli 2021 bestemming: ItaliŽ / Peschiera del Garda, reisperiode: juli 2020

Vacansoleil is een smerige organisatie. Vorig jaar geboekt en in Corona tijd niet te bereiken uiteindelijk via Instagram nota bene een reactie van een medewerker die een kleinere caravan kon boeken voor 2021. Voor 2020 waren we even uit de brand dus prima. Nu in februari 2021 besloten niet naar Italie te willen zolang er nog onzekerheid is. Vacansoleil houdt ons aan het lijntje. Reageert met zeer grote vertraging. Spreekt tegen wat ze eerder hebben gemaild. Niet bereid om aan ons tijdige verzoek voor omboeking te realiseren. En melden nu doodleuk dat we 90% van de reissom moeten gaan betalen als we nu annuleren terwijl we nog volop in "gesprek" zijn met elkaar. Het lijkt wel of ze expres tijd hebben gerekt om maar tot die 4 weken voor vertrek te komen. Dit is het meest klantonvriendelijke bedrijf waar ik ooit mee in aanraking ben geweest. Boek hier niet!!! Wij nooit meer. Hopelijk kan rechtsbijstand ons nog iets brengen.

  • Algemeen 1
op 8 juni 2021 bestemming: ItaliŽ / Gardameer, reisperiode: augustus 2020

Door Corona, vorig jaar onze geboekte reis 1 jaar opgeschoven en daar administratie kosten voor betaald, maandelijks contact gehouden over de reisadviezen en mogelijkheden. Nu juni 2021 nog steeds geen positief reisadvies en geboekte reis willen doorschuiven of omboeken. Nu blijkt dat Vacance Soleil de regels stilzwijgend te hebben aangepast, eerdere telefoontjes zouden de collega's ons verkeerd hebben toegelicht, aanbetaling kwijt en de betaalde administratie kosten kunnen ze niet meer vinden. Nooit meer via Vancance Soleil, reageren nergens meer op....boeven!!!

  • Algemeen 1
op 18 november 2020 bestemming: ItaliŽ / gardameer, reisperiode: juli 2020

Vacansoleil blijft beweren dat wij geanuleerd hebben en zodoende ons geld niet terug krijgen. MAAR WIJ WILDE OMBOEKEN EN DAT MOCHT NIET VAN VACANSOLEIL.
Wij hadden de aanbetaling gedaan en wilde niet meer naar de camping in Italie maar nu naar Nederland. Mag niet je moet eerst maar het hele bedrag betalen anders zegen ze dat je de vakantie annuleert wat dus niet zo is.
De klantenservice bleef hier maar op hameren dus je bent je geld kwijt. LET OP NU KRIJG JE EEN NIEUWSBRIEF WAARIN ZE BEWEREN DAT JE KOSTELOOS KAN OMBOEKEN. TRAP ER NIET IN JE BENT JE GELD EN VAKANTIE KWIJT.

  • Algemeen 1
op 20 oktober 2020 bestemming: Spanje / Sant pere pescador, reisperiode: juni 2020

Nooit meer boeken bij Vacansoleil
Dec 2019 geboekt voor stacaravan op Las Dunas Spanje netjes op tijd aanbetaald en 6 weken voor aankomst restbetaling. Vlak voor vertrek half mei een email van vacansoleil dat camping nog niet open gaat wegens corona
En gelijk ongevraagd een voucher ontvangen te gebruiken bij een volgende vakantie van vacansoleil.
Maar ik wil gewoon MIJN eigen geld terug.
Moet nu 1 jaar wachten op geld terug
MIJN geld is gewoon in gijzeling genomen.
NOOIT MEER BOEKEN BIJ DEZE BOEVEN

  • Algemeen 1
op 17 augustus 2020 bestemming: Duitsland / Saarburg, reisperiode: juli 2020

De camping was voor kinderen leuk maar de faciliteiten vielen doordat men alles moest reserveren in het water. Reserveren kon vanaf 12 uur in de nacht. Mensen met kinderen kunnen niet opblijven om te reserveren. Het gevolg is dat het zwemmen voor mij onmogelijk werd en mijn kind niet heb kunnen zwemmen.
We waren hierdoor gedwongen om naar het zwembad in Saarburg te gaan waar de nodige kosten aan verbonden waren.
Wij hebben deze camping op basis van voorgaande jaren besproken en nog voor dat men van corona had gehoord.
We hebben wel het volle bedrag betaald maar hebben geen gebruik van de daarbij behorende faciliteiten kunnen gebruiken.
Jammer van dit jaar en hoop volgende keer beter.

  • Algemeen 6
op 15 augustus 2020 bestemming: ItaliŽ / Camping Norcenni Girasol, reisperiode: juli 2020

Vakantie was heerlijk, Vacansoleil heeft hier voor een hoop frustratie en onzekerheid gezorgd

  • Algemeen 6
op 28 juli 2020 bestemming: BelgiŽ / Spa, reisperiode: augustus 2020

Nooit meer met vacansoleil, wij willen onze reis omboeken vanwege het aantal besmettingen in BelgiŽ, maar dit mag en kan niet... Dan zijn wij 90%van de reissom kwijt... Echt schandalig!! Zo krijg je wel overal meer besmettingen, als je mensen dwingt om te gaan!! Mijn ouders hebben deze vakantie van hun zuur verdiende geld betaald, ik had vacansoleil aangeraden... Nou nooit meer dus!!! Heel jammer want wij zijn jaren met plezier gegaan....

  • Algemeen 6
op 27 juli 2020 bestemming: Frankrijk, reisperiode: augustus 2020

Wat een oplichtersbende geven geen gehoor op mails of telefoon.
liegen alsof het gedrukt staat om te zeggen wij hebben u nog gebeld.(waren gewoon thuis)
vakantie toch geannuleerd en twee dagen later de rekening in huis ,en of we nog even 1.66 bij willen betalen ik heb geen goed woord over voor deze oplichtersbende ben er helemaal klaar mee en raad niemand aan om bij deze waardeloze organisatie ooit een vakantie te boeken.

  • Algemeen 1
op 11 juli 2020 bestemming: Frankrijk / Jura, reisperiode: augustus 2020

Waardeloze organisatie! Onbereikbaar telefonisch en via mail. Onze eerste aanbetaling zijn we kwijt. Via aangetekende post geannuleerd, dan reageren ze wel! Moesten nog 3,57 euro extra betalen omdat ze de annuleringsverzekering omhoog doen!
Nooit meer met vacansoleil! We raden het bij iedereen af.
Ze moeten zich diep schamen! 1 ster is nog teveel!

  • Algemeen 1
op 10 juli 2020 bestemming: Frankrijk / Iris Parc Le ChÍne Gris, reisperiode: juli 2020

Op 'last van de overheid' annulleerde zij de vakantie zonder duidelijke uitleg terwijl juist op dat moment Frankrijk open ging. Totaal geen telefonisch contact mogelijk. Wij wilde de Ä700 aanbetaling terug gestort hebben (wettelijk recht) maar krijgen alleen voucher. Schofterig hie je behandeld wordt.

  • Algemeen 1
op 8 juli 2020 bestemming: Frankrijk / Vendťe, reisperiode: juli 2020

Eerst per mail contact met Vacansoleil gehad met de vraag hoe het zit als er geen negatief reisadvies is, maar de faciliteiten niet allemaal open zijn op de betreffende camping. Daarop kreeg ik het antwoord dat men dan ook in aanmerking komt voor een voucher als de faciliteiten (deels) gesloten zijn. Gezien het moment van betalen naderde, nogmaals gemaild met de vraag welke maatregelen op de camping gelden. Daarop heb ik helemaal geen antwoord gekregen. Vervolgens rechtstreeks de camping gemaild waarop ik kreeg te horen dat alle kinderanimatie is geannuleerd en dat men niet bij het zwembad mag liggen. Alle zonnebedden zijn weggehaald. Heel fijn met vier kinderen. Hierop heb ik meerdere malen Vacansoleil proberen te bereiken, zowel telefonisch als per mail, maar zonder succes. Wel kreeg ik mails over de betaling die moest plaatsvinden. Gezien ik geen contact kon krijgen, heb ik de vakantie maar geannuleerd. Ook hierop geen reactie, maar wel drie mails met een herinnering voor de betaling. Uiteindelijk na drie maal gemaild te hebben dat ik de vakantie wilde annuleren, kreeg ik een bevestiging van de annulering. Vervolgens heb ik gevraagd hoe het zit met een voucher, omdat de faciliteiten niet allemaal geopend zijn en er geen mogelijkheid was om met Vacansoleil te overleggen. Volgens hen heeft men alleen recht op een voucher als de ' grote' faciliteiten gesloten zijn. Er was verder geen discussie mogelijk., ze konden niets voor mij betekenen. Ik zal nooit meer met Vacansoleil boeken.

  • Algemeen 1
op 8 juli 2020 bestemming: Spanje / L' Escala, reisperiode: juli 2019

Betere service, aanbieden om je vakantie om te boeken. In plaats om geld te verdienen via annuleringen😡. Mensen niet dwingen om op vakantie te gaan waar nog steeds coronavirus is. Sterker nog vanaf vandaag moet je overal een mondkapje gaan dragen ook als de 1,5 meter gehandhaafd is, ook op het strand en bij het zwembad. Gezellig om zo op vakantie te moeten(gedwongen).

  • Algemeen 1
op 8 juli 2020 bestemming: , reisperiode: juli 2020

Bellen en mailen betreffende mijn vakantie over 2 weken die ik wil omboeken wegens de onzekerheden door corana heeft geen zin. Telefoon wordt de hele dag beantwoord dmv een bandje. En op mijn mail waarin ik om telefonisch overleg vraag krijg ik na anderhalve week reactie met de boodschap hier zijn uw reispapieren veel plezier.

  • Algemeen 1
op 7 juli 2020 bestemming: Frankrijk / Vendťe, reisperiode: augustus 2020

Na het zelf annuleren van de reis om anderen te beschermen... want ik ben verpleegkundige en kom nog steeds in contact met covidpatiŽnten. Tevens ook omdat we niet zo ver willen rijden met 3 kinderen en beperktere faciliteiten te hebben zoals bv het park puy du fou.
Ik vroeg een voucher voor volgend jaar met het voorschot... ik krijg het niet! Gelf kwijt! Wel 1 ding is zeker, ik ga nooit meer met hen op vakantie en zal dit ook iedereen afraden.

  • Algemeen 1
op 7 juli 2020 bestemming: Luxemburg / Heiderscheid, reisperiode: juli 2019

We probeerden net zoals de rest hier in de reacties te annuleren voor onze vakantie, gezien mijn vrouw in de risico groep werkt en we niet met de beperkingen wat in dat land van kracht is op reis willen.
Wij zitten liever thuis zonder beperkingen dan op vakantie met beperkingen. Maar goed dat is onze keuze dan.

we hadden zelf al geaccepteerd dat het aanbetalingsbedrag weg was.
Maar dan proberen te annuleren bij een vacantie organisatie wat totaal onbereikbaar was. Maar de betalingsverzoeken gingen door.

Vanmorgen de laatste aanmaning ontvangen. binnen 3 dagen betalen.
een mail terug gestuurd met het bovenstaand verhaal en dat we op alle manieren contact hebben proberen te zoeken en dat we graag willen annuleren. We hebben ook uitdrukkelijk genoemd dat we anders onze rechtsbijstandsverzekering in zouden schakelen.

Hier luisteren ze blijkbaar wel naar want binnen 5 minuten hadden we de annuleringsbevestiging op zak.

Ik hoop dat andere reizigers hier ook wat aan hebben.
Wij hebben gelukkig nu een bevestiging maar we gaan ook nooit maar ook nooit meer boeken bij vacansoleil.

  • Algemeen 1
op 6 juli 2020 bestemming: ItaliŽ / Gardenmeer, reisperiode: augustus 2019

Wij willen niet meer naar ItaliŽ de besmetting nemen toe, maar je reis om boeken of annuleren is niet mogelijk dit omdat ze geen thuis geven. Op e-mails wordt niet gereageerd ook niet binnen 5 a 7 werkdagen. En telefonisch hoor je standaard de maximale aantal wachtende is bereikt en dat al om 09.01 als ze net open zijn! Echt nooit meer vacansolei, even wachten is geen probleem begrip voor de situatie is er echt wel, maar 6 weken nul reactie en wel een betaling herinnering kunnen sturen is rond uit asociaal!

  • Algemeen 1
op 5 juli 2020 bestemming: Frankrijk / LOIRE, reisperiode: juli 2019

Geen contact mogelijl, geen reactie op annuleren, alleen betaal verzoeken

  • Algemeen 1
op 2 juli 2020 bestemming: KroatiŽ, reisperiode: juli 2020

Wat een treurige organisatie. We wilden onze reis annuleren of kijken of we anders konden inboeken, maar ze zijn volstrekt onbereikbaar telefonisch. Reageren ook niet of nauwelijks op mails. We hebben inmiddels al 4x per email geannuleerd, betaald wat we daartoe verplicht waren en nog ontvangen we betaalherinneringen voor restant, welke wij niet meer verschuldigd zijn. Ze moeten zich schamen...

  • Algemeen 1
op 1 juli 2020 bestemming: Spanje, reisperiode: augustus 2020

Ik kan me aansluiten bij de rest. Proberen al 2 weken contact te krijgen zonder succes. heb via instagram 1 reactie gehad die doodleuk zei dat eea was opgelost en ze de melding sloten. In dezelfde minuut nog gereageerd dat dit niet het geval was, maar wederom zonder een reactie. Zo frustrerend ook omdat het advies was nog niet te annuleren tijdens de corona crisis en je hier mogelijk nu voor gestraft wordt door Vacansoleil. Aangetekende brief verstuurd maar ook zonder reactie. Wel 70 cent per telefoontje incasseren zonder er ook maar iets voor te hebben ontvangen. Ik vind dat de politiek zich hier langzaam mee mag gaan bemoeien. De opening van de grenzen was een politiek besluit met dit tot gevolg.

  • Algemeen 1
op 1 juli 2020 bestemming: Frankrijk / Jura, reisperiode: juli 2020

We zouden graag over 4 dagen willen vertrekken... maar Vacansoleil heeft na mijn email ter info over om boeking eigenhandig om geboekt. nu moeten wij even 275 extra betalen.. ik had graag overleg hier over gehad. nu na vele mails, belletjes, fb berichtjes nog geen reactie terug.. en we willen graag weg.. heel vervelend dit.

  • Algemeen 1
op 30 juni 2020 bestemming: Frankrijk / Loire, reisperiode: juli 2020

Net zoals alle onderstaande reacties kunnen wij ons daarbij aansluiten. Wij krijgen op geen enkele manier contact en hebben meerdere keren geprobeerd om te boeken, maar ook daar komt geen reactie. Wij zijn van plan om juridische stappen te ondernemen, maar vragen ons af of al iemand daar mee bezig is? Mogelijk dat we gezamenlijk onze klachten kunnen bundelen en stappen tegen Vacansoleil ondernemen.

  • Algemeen 1
op 30 juni 2020 bestemming: ItaliŽ / Toscane, reisperiode: augustus 2020

Ik sluit mij volledig aan bij de rest van de klachten. Onderstaande klacht is exact ons verhaal. Wij gaan absoluut niet betalen voordat we antwoord krijgen op onze vragen. Bedragen van nieuw omgeboekte vakantie kloppen niet, beloftes die zwart op wit staan worden genegeerd. We zijn het zat. Wat zijn onze rechten? En kunnen we desnoods juridische stappen zetten voor alle gedupeerde mensen? Of media aandacht krijgen zodat deze organisatie een schop onder de kont krijgt om alsnog het juiste te doen??

  • Algemeen 1
op 30 juni 2020 bestemming: Frankrijk / Jura, reisperiode: augustus 2020

Ook wij sluiten ons hier helaas bij aan. Geen contactmogelijkheid. Wij hebben (gelukkig) enkel de aanbetaling gedaan en willen de reis annuleren/wijzigen, maar geen reactie terug. Telefonisch onbereikbaar. Is al iemand langs het kantoor in Eindhoven geweest om ze persoonlijk te kunnen spreken?

  • Algemeen 1
op 29 juni 2020 bestemming: ItaliŽ / Florence, reisperiode: augustus 2020

Wij hebben eind mei na enig aandringen onder hun 2 voorwaarden dat de totale reissom van 2021 minimaal gelijk is aan de reissom van 2020 en dat op het moment van omboeken de prijzen van 2021 voor de nieuwe bestemming bekend zijn. Wij zijn toen een bestemming en een reissom voor 2021 overeengekomen waarbij opnieuw een aanbetaling niet nodig was. Dit is ook per officieuze e-mail bevestigd. De officiŽle bevestiging zou spoedig volgen. Na 2 weken ontvingen we 2 bevestigingen die beide niet overeen kwamen met de officieuze bevestiging. Direct meerdere keren contact geprobeerd op te nemen, maar zonder resultaat. Na een week kregen we bericht dat we toch moesten aanbetalen. Wederom op diverse manieren geprobeerd contact te krijgen. Uiteraard zonder resultaat. Inmiddels de laatste herinnering voor de aanbetaling ontvangen. Ook nu weer geprobeerd contact te krijgen. Natuurlijk zonder effect. Wordt vervolgd....., maar na jaren lang tevreden klant van Vacansoleil te zijn geweest is er nu echt een einde aangekomen!!! Mijn begrip voor de situatie als gevolg van het Corona virus is volledig verspeeld!!! Vacansoleil maakt MISBRUIK van de situatie en het vertrouwen van hun klanten. Triest.

  • Algemeen 2
op 29 juni 2020 bestemming: Frankrijk, reisperiode: juli 2020

Net als ieder ander krijgen wij ook geen contact met Vacansoleil. Wij willen niet annuleren of omboeken, maar wel een bevestiging dat de accomodatie/camping toegankelijk zijn in geboekte periode. Maar net als bij iedereen, ontvangen we alleen maar betalingsherinneringen, en verder is er geen communicatie mogelijk.
Ik ben benieuwd of er mensen zijn die binnenkort op vakantie gaan, en wel hun "reispapieren" ontvangen hebben, en ook daadwerkelijk kunnen gaan, en dus of Vacansoleil nog wel operationeel is. Ik hoop op reacties, alvast bedankt!

  • Algemeen 1
op 28 juni 2020 bestemming: Frankrijk / Jura, reisperiode: augustus 2020

Vakantie begin juni 4 keer geannuleerd via de mail aangezien er steeds geen reactie kwam. Alleen vandaag een mail ontvangen om het restantbedrag te betalen helaas. Telefonisch echter ook niet bereikbaar. Verbinding wordt steeds verbroken. Vandaag weer gemaild. In afwachting...

  • Algemeen 1
op 28 juni 2020 bestemming: Frankrijk / ArdŤche, reisperiode: juli 2020

Zeer teleurgesteld in vacansoleil. Op geen enkele manier is er contact te krijgen. Al meerdere malen het contactformulier ingevuld, maar tot nu toe geen enkel respons. Bellen heeft geen zin, krijg direct een bandje waarin duidelijk wordt gemaakt dat het maximum aantal bellers zijn bereikt en verzocht het op een ander moment te bellen. Lijkt wel of dat bandje automatisch wordt geactiveerd om 9:00 uur in de ochtend tot einde werkdag. In middels wel de factuur ontvangen om het restant te betalen van onze vakantie. Sinds april heeft er al een mailwisseling plaatsgevonden, waarin ze aangeven op tijd iedereen te zullen benaderen. Begin juni heb ik nogmaals gemaild met het verzoek de vakantie te wijzigen, vacansoleil gaf aan dat ik eenmalig onze vakantie mocht wijzigen, mits de prijzen voor 2021 bekend zijn, helaas was dit niet het geval gaven ze aan. Wat een service zeg. Direct gereageerd op die mail met de vraag zo spoedig mogelijk telefonisch contact te willen hebben. Sindsdien al 3 weken niks meer gehoord. Bij deze organisatie zal ik geen vakantie meer boeken. De onzekerheid en niet weten waar je aan toe bent is erg vervelend.

  • Algemeen 1
op 28 juni 2020 bestemming: ItaliŽ / Peschiera del Garda, reisperiode: juli 2020

Ook voor ons dezelfde ervaring, met geen mogelijkheid is fatsoenlijk contact met Vacansoleil te verkrijgen. Ik roep jullie op contact te zoeken met Max Vakantieman: https://www.maxvandaag.nl/sessies/paginas/oproep/meld-uw-vakantieklacht/

Wellicht bereiken we iets met z'n allen?!

  • Algemeen 1
op 27 juni 2020 bestemming: ItaliŽ / Gardameer, reisperiode: juli 2020

Alle verhalen wat betreft het onmogelijk contact te krijgen met Vacansoleil zijn helaas waar.
Ze zijn volledig onbereikbaar, beantwoorden niet mijn mails met verzoek voor een overboeking of voucher voor 2021. Telefonisch zijn ze ook onbereikbaar.
De mails met het verzoek het resterende bedrag te betalen sturen ze wel, terwijl onze vragen onbeantwoord blijft...
Tot dat ik geen contact hebt gehad weiger ik te betalen.

  • Algemeen 1
op 26 juni 2020 bestemming: Frankrijk / Dordogne, reisperiode: juli 2020

Compleet gefrustreerd schrijf ik deze review, maar ik lees dat ik absoluut niet de eng ben.
Was de eerste en de laatste keer dat ik via heb boek.
Zijn volledig onbereikbaar, beantwoorden niet op inmiddels al 5 mails niet. Contactformulieren worden genegeerd.
Wel een mail met het verzoek het resterende bedrag te betalen.
Belachelijk. Ik weiger te betalen voordat er contact is geweest.

  • Algemeen 1
op 25 juni 2020 bestemming: Frankrijk, reisperiode: juli 2020

Vacansoleil is niet bereikbaar. Je kunt voor een bepaalde datum kosteloos om boeken maar vervolgens niet bereikbaar. Niet via contactformulier, email, FB messenger, telefoon. Drukte begrijp ik maar dit slaat alles. Helemaal niets meer gehoord. Heel jammer dit.

  • Algemeen 1
op 23 juni 2020 bestemming: ItaliŽ / florance, reisperiode: juli 2020

Alles wat je hier leest zijn ook onze ervaringen. In het begin van de Corona contact gehad en kreeg meerdere keren het advies u moet afwachten en komen samen tot een oplossing. Inmiddels ruim 15 keer proberen te bellen, mailen etc om een oplossing te vinden en krijg geen gehoord. Wij willen gewoon gezamenlijk tot een oplossing te komen, maar dat kan niet eens. Echt super slecht dit! Aangezien iedereen hetzelfde ervaart kunnen we hier niet iets mee? Op deze manier ga je niet met mensen om. Je laat ze in veel onzekerheden en wel gewoon om 17.00 uur sluiten en de weekenden aan het werk.. Doe je dan alles voor je klanten...... Voor ons nooit meer z'n organisatie....

  • Algemeen 1
op 23 juni 2020 bestemming: KroatiŽ, reisperiode: juli 2020

We proberen al ruim een maand onze vakantie te annuleren
De eerste keer nog telefonisch contact gehad toen werd medegedeeld dat wij werden terug gebeld
Niet gebeurd toen ik weer belde waren ze in eens niet meer telefonisch aanspreekbaar heb een contact formulier ingevuld ook geen reactie
Heb een mail gestuurd ook geen reactie
Vandaag wel een mail terug gehad met de resterende betaling
Heb ze weer geprobeerd te bellen maar nog steeds niet bereikbaar
Vervolgens maar weer een mail gestuurd met het hele verhaal
Ik snap dat ze het druk hebben nu maar dit is ronduit belachelijk en onbeschoft

  • Algemeen 1
op 22 juni 2020 bestemming: Frankrijk, reisperiode: augustus 2020

Ik probeer al 2 weken contact te krijgen met vacansoleil om onze vakantie te annuleren. Via telefoon ( onbereikbaar), contactformulier en mail ( geen reactie) via Facebook en Twitter ( ook geen reactie). Klantonvriendelijk! We hebben begrip voor hun financiele situatie rondom corona maar dan dienen ze dat ook te hebben voor de klanten die om diezelfde redenen of om gezondheidsredenen willen annuleren ( zoals dat in ons geval is werk en gezondheidsredenen). Wij hebben vorig jaar goede ervaringen met vacansoleil gehad maar dit is een goede reden om volgend jaar niet meer via hen te boeken! We vragen ons af of ze niet op het punt staan om failliet te gaan...

  • Algemeen 1
op 21 juni 2020 bestemming: Oostenrijk, reisperiode: juli 2020

Ook ik kan mij helaas helemaal aansluiten bij de verhalen die ik momenteel op deze site lees. Alle begrip voor de vragen en onzekerheden etc. rondom de corona-situatie, maar dat rechtvaardigt niet hoe er op dit moment met ons als klant wordt omgegaan. Telefonisch inderdaad onbereikbaar, ook geen (duidelijke) antwoorden op mails, wel betalingsverzoeken sturen zonder dat er met ons in overleg gegaan is hoe deze situatie het best opgelost kan worden...... Het is absoluut onacceptabel! Ik hoop dat er naar aanleiding van deze klachtenregen iets gaat gebeuren! Zo ga je niet met klanten om...!

  • Algemeen 1
op 19 juni 2020 bestemming: ItaliŽ / Gardameer, reisperiode: juli 2019

In maart al gebeld toen netjes advies gekregen om te wachten tot eind juni met annuleren want dan kan je nog een voucher krijgen voor je aanbetaling als er nog een negatief reis advies is. Nu al 6 keer gebeld. 2 keer contact formulier ingevuld met het verzoek om te annuleren.
Ondertussen wel automatische mails binnengekregen, die gaan over dat de vakantie door gaat en dat ze 2 weken van te voren contact opnemen.
Echt super slecht.

  • Algemeen 1
op 19 juni 2020 bestemming: KroatiŽ, reisperiode: juli 2020

Totaal niet bereikbaar voor klanten tijdens de Corona crisis, erg slecht word je als klant nu behandeld. de enige emails die je van ze krijgt zijn betalingsherinneringen. laat ze eerst maar eens contact met je opnemen

  • Algemeen 1
op 18 juni 2020 bestemming: ItaliŽ, reisperiode: juli 2020

Nog nooit zo'n slechte ervaring ondervonden met Vacansoleil als nu. Geen bereikbaarheid en geen reactie op mijn mail of contactformulier. Nu is de annuleringsperiode voorbij en krijgen we straks nog problemen om ons geld terug te krijgen of een voucher te ontvangen. Bel ons niet, wij bellen u, is natuurlijk geen oplossing twee weken voor vertrek!

We moeten toch weten waar we aan toe? Zoals ook reeds in andere reacties te lezen: Boek hier niet en nooit meer!!

  • Algemeen 1
op 18 juni 2020 bestemming: ItaliŽ, reisperiode: juli 2020

Helaas kun je niet minder als 1 ster geven anders had ik dat zeker gedaan
Vanaf 30 mei ben ik al bezig om de vakantie te annuleren dat was ruim voor de 42e dag van vertrek maar tot heden nog steeds geen officiele bevestiging
wel continue mails of ik de 2e betaling wil doen
Telefonisch totaal onbereikbaar
telkens hetzelfde bandje met het verhaal van het is zo druk dat we u niet telefonisch te woord kunnen staan .
Ik weet zeker dat deze manier van werken heel veel klanten gaat kosten tenminste dat hoop ik .
Ik boek in ieder geval NOOIT weer via vacansoleil.
Wel telkens 70 cent innen voor het afluisteren van een ingesproken bandje en vervolgens nooit contact kunnen krijgen
Een stelletje grote oplichters zijn het

  • Algemeen 1
op 18 juni 2020 bestemming: Spanje / Cambrills, reisperiode: juli 2019

Probeer al 10 dagen contact te krijgen maar totaal geen reactie!!! Ik heb alle begrip voor de corona situatie maar met dringende vragen is dit in acceptabel. Dit word nooit meer Vacansoleil

  • Algemeen 1
op 17 juni 2020 bestemming: Frankrijk, reisperiode: januari 2020

Zeer onbeschoft van vacansolei om een antwoordbandje te gebruiken en niemand te woord te staan..2weken van te voren bellen voor vertrek zo dat je nergens anders meer heen kķnt gaan...volle prijs betalen en een ongedekte foucher bij faisament....en niet het geen kunnen bieden voor waar geboekt voor is...nooit meer bij vacansolei....

  • Algemeen 1
op 17 juni 2020 bestemming: ItaliŽ / Toscane, reisperiode: juli 2020

Het voelt bij ons heel slecht hier naartoe te gaan. Zijn al weken aan het proberen normaal contact te krijgen maar wij krijgen onvolledige antwoorden of geen antwoord
Willen omboeken maar er komt geen reactie
Standaard het antwoord apparaat
Super slecht hoe zij met hun klanten omgaan. Wij krijgen zo erg veel stress van onze vakantie en dat zou niet moeten

  • Algemeen 1
op 17 juni 2020 bestemming: SloveniŽ, reisperiode: juli 2020

Vacansoleil is niet te bereiken. Structureel niet reageren op mail en telefonisch volstrekt onbereikbaar. Sinds maart al crisis, medio juni nog niet de interne organisatie op orde gebracht om klanten te kunnen helpen. Wel betalingsherinneringen sturen maar niet reageren op herhaaldelijke verzoeken om om te boeken naar volgend jaar. Laat deze organisatie aub de corononacrisis niet overleven!

  • Algemeen 1
op 17 juni 2020 bestemming: ItaliŽ / San Vincenzo, reisperiode: juli 2019

Wat een verschrikkelijke bende is het bij Vacansoleil geworden ! Geen klantenservice meer , onbereikbaar , maar wel automatisch gegenereerde mails versturen met betalingsverzoeken. Op mail wordt niet meer gereageerd. Vacansoleil laat het volledig afweten. Dit wordt in de pen klimmen richting geschillencommissie reizen...

  • Algemeen 1
op 16 juni 2020 bestemming: Frankrijk, reisperiode: juli 2020

Hele slechte service, het enige wat je wilt is een fatsoenlijk antwoord. Telefonisch niet bereikbaar en mails worden niet beantwoord of althans heel laat en onvolledig. In alle eerlijkheid: een schande dat zo een bedrijf zo omgaat met klanten in deze tijden. Alle begrip voor de situatie, ook voor vacansoleil maar dit is onacceptabel en schandelijk. Nooit nooit meer boeken bij deze organisatie.

  • Algemeen 1
op 15 juni 2020 bestemming: Frankrijk, reisperiode: juli 2020

Waardeloos is het. Zelfs een 1 niet verdiend. Vacansoleil klote organisatie. Wij willen omboeken. Niks werkelijk niks horen wij van ze. Helemaal klaar mee. Boek nooit via vacansoleil.

  • Algemeen 1
op 15 juni 2020 bestemming: Frankrijk, reisperiode: augustus 2020

Onderstaande reacties spreken boekdelen. Gewoon niet te bereiken telofonisch en op mail wordt niet gereageerd. Gewoonweg schandalig! Nooit meer vacansoleil! Ze zouden aangeklaagd moeten worden

  • Algemeen 1
op 15 juni 2020 bestemming: Spanje, reisperiode: augustus 2020

Vacansoleil slecht tot niet bereikbaar. Reageert op mijn mail maar krijg geen antwoord op al mijn vragen. Mag tot 14 juni kosteloos omboeken, maar hoe, wat, waar en bij wie is niet duidelijk en telefonisch niet bereikbaar!

  • Algemeen 1
op 13 juni 2020 bestemming: Frankrijk / Dordogne, reisperiode: juni 2020

Op vrijdag 6 juni 2020 boek ik een camping van Vacansoleil in de Dorgdogne. Moet direct betalen. Vervolgens krijg ik op dinsdag 10 juni een voucher toegestuurd. In plaats van bij de boeking aangeven dat er nog niet geboekt kan worden in die periode. Schandalig! Gewoon je geld binnen hengelen en je binnen 3 werkdagen een voucher sturen. Vervolgens is Vacansoleil niet te bereiken. Ik was een tevreden klant van Vacansoleil, maar nu boek ik daar nooit meer.

  • Algemeen 1
op 12 juni 2020 bestemming: Spanje, reisperiode: juli 2019

WAT EEN BENDE bij VANCANSOLEIL

Het zou me moeten troosten dat ik niet de enige ben die de vreselijk slechte service ondervinden van Vancansoleil, maar het maakt me eigenlijk alleen nog maar kwader. Wat een belabberde manier om met je klanten om te gaan zeg. Ik ben er helemaal klaar mee. Geen contact te krijgen, geen antwoorden of mail, telefoon of contact formulier en steeds datzelfde standaard telefoon bandje. Zelfs daarop houden ze je voor de gek. Maar wel om stipt 17:00 uur gesloten zijn (zegt weer een ander bandje).
De voorwaarden zijn eenzijdig en erg klantonvriendelijk, terwijl ik zeker weet dat klanten best mee willen denken.
Ook wij hebben al in November vorig jaar geboekt en volledig betaald (ja, erg dom blijkt nu). Al weken probeer ik contact te hebben met Vacansoleil voor het omboeken (naar volgend jaar) of annuleren van onze reis naar Spanje. Je krijg ze gewoon niet te pakken, zelfs niet om te annuleren. En wel 30% van het bedrag willen vangen als je annuleert, terwijl je voor de andere 70% een niet gedekte bedrijfsbon wordt beloofd. Onacceptabel toch! Wat een ongelooflijke bende daar zeg. Dit is na 10 jaar echt de laatste keer geweest.

  • Algemeen 1
op 11 juni 2020 bestemming: ItaliŽ, reisperiode: juli 2020

Belachelijke en slechte service. Al wekenlang iedere minuut en uur van de dag krijg je hetzelfde bandje. Ze staan je via geen enkele manier te woord. Echt een absurd slechte service heb je bij vacansoleil. Dat het druk is snappen we maar mensen te woord staan hoort toch echt wel bij de service. Voor mij nooit meer

  • Algemeen 1
op 11 juni 2020 bestemming: Frankrijk / Prinsenbeek, reisperiode: juni 2020

Wij willen onze reis naar Frankrijk omboeken naar volgend jaar ivm corona virus. Voor 14 juni is dat kosteloos. We zijn al weken aan het belle, mailen, chatten,contactformulier ed. Ze reageren nergens op en je krijgt de hele dag hetzelfde bandje. Echt schandalig. We zijn er echt klaar mee.

  • Algemeen 1
op 10 juni 2020 bestemming: Frankrijk, reisperiode: juli 2019

Ook wij hebben begin januari een vakantie naar Frankrijk geboekt en aanbetaald, maar zien het gezien de omstandigheden en onduidelijkheden niet zitten om te gaan dus willen graag annuleren. Ik ben ondertussen al twee weken bezig om contact te krijgen via telefoon, email en contactformulieren maar heb helaas niemand te pakken gehad of reacties teruggekregen. ik begon ruim 42 dagen voor de vakantie i.v.m. extra kosten maar zitten nu helaas al binnen de 42 dagen, echt schandalig!

  • Algemeen 1
op 10 juni 2020 bestemming: Frankrijk / Ardeche, reisperiode: juli 2020

Vacansoleil is niet bereikbaar en te beroerd om te reageren. Ondanks mailtjes naar Eva en via de eigen website. Al vanaf 9.00 uur het bericht dat het maximaal aantal wachtende is bereikt. Complete onzin, maar goed. En als je uit vrees niet naar het buitenland wil ben je gewoon je geld kwijt. Ze stellen niet eens voor om de reis om te boeken naar iets anders. Andere organisatie doen dat wel en die verdienen een pluim maar vacansoleil.... Ik zal NOOIT meer met deze organisatie reizen. Het is dat je iets moet aanklikken als waardering maar 1 ster is nog ver overschat

  • Algemeen 1
op 8 juni 2020 bestemming: ItaliŽ, reisperiode: juli 2020

We willen de reis annuleren maar de geven nergens gehoor aan! Telefonisch krijg je ze niet te pakken en mailen krijg je na 2 weken is een reactie terug. We willen annuleren ivm de Corona en onze dochter valt onder de risico groep. Maar daar hebben ze geen boodschap aan. We wilde graag een voucher maar ook daar stemmen ze niet mee in. Uit coulance hoef je geen annuleringskosten te betalen als je tot de 28e dag van te voren annuleert. Maar als je ze niet te pakken krijgt wordt het een dure annulering. Ik vind het belachelijk. Dit was onze laatste x bij vacansoleil. 2 jaar geleden ook al problemen met hun gehad.

  • Algemeen 1
op 6 juni 2020 bestemming: Frankrijk / Zuidfrankrijk, reisperiode: juli 2020

Voorschot betaald in januari. Grens naar Frankrijk is nog steeds dicht en wij vertrekken 3 juli. Ook nog geen info te vinden over de corona maatregelen in Frankrijk. Dus uit voorzorg hebben we geannuleerd.
Reken vooral niet op een voucher om volgend jaar weer te boeken! Integendeel, ze rekenen ons gewoon nog eens een hoop kosten er bovenop! Corona en solidariteit. Geldt zeker niet voor vacansoleil! Geld, geld, geld, das enkel wat telt bij hen. NOOIT MEER zullen wij nog boeken bij hen. Volgend jaar doen we het rechtstreeks met de camping waar we heen zouden gaan! Want daar geven ze WEL een voucher weet ik intussen!! 😡

  • Algemeen 1
op 6 juni 2020 bestemming: Frankrijk, reisperiode: juli 2020

Slechte communicatie met vacansoleil

  • Algemeen 1
op 10 april 2020 bestemming: Frankrijk / Grimaud, reisperiode: september 2019

Vaste klant, boeken al jaren bij Vacansoleil. Nu er iets gewijzigd moet worden snappen ze er niets van na veelvuldig mailcontact en een uur! Aan de telefoon kunnen ze niets voor ons doen. Voor ons nooit meer!

  • Algemeen 1
op 21 februari 2020 bestemming: ItaliŽ, reisperiode: juli 2020

In januari '20 een zomervakantie geboekt aan het Gardameer, tijdens het boeken blijkt het om een voorboeking te gaan. Wij nemen tel contact op met Vacansoleil, om te vragen wat dat inhoud. De vakantie is gereserveerd maar over de exacte prijs zijn ze nog in ondehandeling met de camping, maar de plek is zeker. Vandaag, ruim een maand na de boeking, krijgen we een tel dat zij geen contract hebben met de camping en wij het aanbetaalde bedrag terug gestort krijgen. Zij kunnen geen alternatief bieden. Wat is dit waardeloos. NOOIT MEER EEN BOEKING BIJ VACANSOLEIL.

  • Algemeen 1
op 17 februari 2020 bestemming: Frankrijk / Recoubeau-Jansac, reisperiode: juli 2020

Samen met vrienden van ons 2 campingplaatsen geboekt bij camping Le Couriou te Recoubeau-Jansac. Dit leek ons een prachtige plek om deze zomer door te brengen. Bergen/Zwembad/Terras... Niet te grootschalig, kortom perfect.... Eind November al geboekt bij Vacansoleil, 300 euro aanbetaald... Bevestiging gekregen van Vacansoleil... Nu, bericht van Vacansoleil... Reservering gaat niet door, camping is vol.... Maar de reservering van onze vrienden gaat wel door... Na telefonisch contact met Vacansoleil, helaas niks aan te doen... Het is zoals het is... Terwijl we gelijktijdig Eind November geboekt hebben, laten ze pas na 3 maanden weten dat het niet door kan gaan.... SCHANDALIG, zie nu nog maar iets anders te vinden voor 2 gezinnen met kinderen wat bij iedereen in de smaak valt.

  • Algemeen 1
op 25 oktober 2019 bestemming: Frankrijk / Le pommier, reisperiode: augustus 2019

Op de site van Vacansoleil kun je kiezen voor een soort huisje met een prachtige foto erbij......laat je hierdoor niet misleiden.....wij kozen voor een huisje met een ruim stukje veranda en buitenspeelplek voor de kids....in het echt kwamen we aan op een asielzoekerscentrum omringt met grind en een balkon waar je met z'n twee niet eens kon zitten...je keek je buurman aan als die op de WC zat als je op je "balkon" zat.... oh en je mocht daarbij de leidingen van die WC duidelijk zien en horen.... de amping gaf aan vaker deze klacht te krijgen van Vacansoleil....op deze camping kies je niet voor een huisje maar voor een aantal personen waarmee je verblijft.... na een klacht bij Vacansoleil wordt deze heel denigrerend van tafel geveegt en krijgen we voor de volgende boeking 5% korting.....wauw, in geen 500 jaar dat ik nog eens bij Vacansoleil boek, na deze hel-vakantie!!!

  • Algemeen 2
op 5 september 2019 bestemming: ItaliŽ / Lido di pomposa, reisperiode: augustus 2019

Vacansoleil beloofd dingen die ze niet waar kunnen maken! Zoals een mooie staanplaats aan zee en i.p.v. daar van sta je achteraf op een camping tegen een smerig doek aan te kijken!!!! En medewerking ho maar, dan geven ze niets toe!!

  • Algemeen 2
op 21 juli 2019 bestemming: ItaliŽ / Pacengo-Gardameer, reisperiode: juli 2019

Waardeloze service van Vacansoleil/Fons.

Onze tent was bij aankomst op camping Lido bij het Gardameer vies (vlekken, etc). Het bestek/servies nog voorzien van ranzigheid van vorige bewoners.
Alles schots en scheef. Voor de ingang staat een boom en onze auto (bijna in de tent), omdat er geen andere plek is voor de auto en Fons/Vacansoleil weigeren om inspanning te verlenen.
En nog moet ik de auto soms weghalen als er iemand niet tussendoor kan of durft.

Vacansoleil is niet thuis voor een oplossing. Waardeloze mentaliteit!

Jammer want in het verleden hadden we ook goede ervaringen op andere campings.

  • Algemeen 3
op 19 april 2019 bestemming: SloveniŽ / i, reisperiode: augustus 2019

Ik wil graag iedereen waarschuwen voor de werkwijze van Vacansoleil:
Als je je aan het oriŽnteren bent op de website wordt er (waarschijnlijk) informatie verzameld via cookies. Zodra je wil boeken kan de prijs zomaar 200 euro hoger zijn (zo ook in mijn geval), om echt 2 dagen later weer terug te zakken naar de oude prijs. En zij zijn geenszins van plan om aan te passen. Ik kan niet meer onder de overeenkomst uit en dat hoeft ook niet, maar het zijn wel boeven!!

  • Algemeen 4
op 13 maart 2019 bestemming: Frankrijk / Les Pieux, reisperiode: juni 2019

Net met de klantenservice gebeld van Vacansoleil met een vraag over de plaatsen op de camping waar wij caravans hebben gereserveerd. Ik had net zo goed met de buurvrouw kunnen bellen zij zou mij waarschijnlijk net zoveel kunnen vertellen. Ik mag toch aannemen dat je als medewerker weet wat je bedrijf verkoopt? Op mijn vraag of hij alleen zo weinig weet kreeg ik het antwoord dat niemand meer wist. Moet zeggen geeft veel vertrouwen.

  • Algemeen 1
op 4 oktober 2018 bestemming: Spanje / miami playa, reisperiode: augustus 2018

Camping La Torre del Sol was nog beter dan onze verwachting! De kinderen hebben van een top tijd genoten!

  • Algemeen 10
op 13 september 2018 bestemming: , reisperiode: januari 2018

Ik had een stacaravan gehuurd wel voor 6 personen wij waren met 3 per.
het was een honden hok konden niet onze spullen kwijt bed 180 cm accommodatie was te slecht voor woorden konden ook niemand bereiken in het weekend puur slecht er was nog geen plaats genoeg voor 2 personen

  • Algemeen 1
op 3 september 2018 bestemming: Spanje / Costa Brava, reisperiode: juli 2018

We hadden bij vacansoleil tent gehuurd. Kregen de slechtste plek. Geen gras. Uitzicht op vuilnisbakken aan achterkant van toiletgebouw. Konden geen andere krijgen omdat alles al geboekt was. Moesten we voortaan bij voorkeuren opgeven. Dat is mooi dat je bij voorkeuren moet opgeven, niet tegenover vuilnisbakken. Vakantie waar je hele tijd naar uitkijkt. Lokale mensen van vacansoleil konden er niks aan doen. Klacht gestuurd na vakantie naar vacansoleil. Ja je had moeten bellen. Er was toch geen ruimte denk je dan. ter compensatie 5% korting op volgende boeking. Wat denk je. Huur al 18 jaar tenten bij diverse aanbieders. Slechtste plek ooit en afhandeling van vacansoleil te standaard en zoek het maar uit. In mail terug dat je voorkeur moet aangeven. Dus als je boekt bij vacansoleil geef aan dat je niet bij vuilnisbak wil staan.

  • Algemeen 4
op 22 augustus 2018 bestemming: ItaliŽ / ItaliŽ, reisperiode: augustus 2018

Vacansoleil had het keurig voor elkaar!

  • Algemeen 9
op 20 augustus 2018 bestemming: Nederland, reisperiode: augustus 2018

Geboekt, helaas zelf vergist in de datum. Vacansoleil
bied geen enkele coulance
zelfs de betaalde bedlinnen wordt niet terug betaald. Nooit meer boeken via vacansoleil.
Park wilde wel een tegemoet komen bieden, als ik rechtstreeks betaald had. Voor mij nooit meer boeken via vacansoleil

  • Algemeen 1
op 18 augustus 2018 bestemming: Frankrijk / Marseillan plage, reisperiode: juli 2018

Camping Beach Garden geboekt oct 2017.Bij aankomst niet bekend bij ingang Receptie Camping en Vacansoleil.
Per week start Indeling mobilhomes etc van Vacansoleil.
In het vervolg uitsluitend rechtstreeks boeken!

  • Algemeen 4
op 7 augustus 2018 bestemming: ItaliŽ / Moniga del Garda, reisperiode: augustus 2018

1. Accomodatie is ver ondermaats en niet wat geboekt was.
2. Eerste zijn we op een soort vuilnisbuild geplaatst.
3. Na klagen kregen we om 17uur op zaterdag een nieuwe accomodatie op andere plek.
4. Om 18uur aangekomen bleek deze ook niet in orde en was de klantenservice gesloten. Geen enkel contact moment met tot 22ur later en toen ook geen oplossing!
Prijsverschil en gedolven tijd al meer dan 50% omgerekend en vacansolei vind dat ze hun best doen en 20% compensatie genoeg vinden.
Vermoedelink kopen ze daarmee gewoon af dat ze geen bereikbaarheid hebben maar ondertussen wel de dikke winst opstrijken. Oplichters zijn het naar mijn!

  • Algemeen 1
op 30 juli 2018 bestemming: SloveniŽ / Catez Ob Savi, reisperiode: juli 2018

Echt een super camping voor water ratjes! Onze kinderen (3,5 en 5) hebben een top tijd gehad! Camping super leuk, animatie is helaas Engels en de sanitaire voorzieningen zijn zwaar veroudert en stinkt gewoon. Vandaar een 8 puur voor grote camping en zwembad paradijs binnen en buiten.

  • Algemeen 8
op 29 juli 2018 bestemming: Frankrijk / givrand, reisperiode: juli 2018

Wij hebben jaren met een eigen tent gekampeerd. Door omstandigheden probeerden we huurtent Navajo in de Vendee. Super! Mooie ruime plek en inventaris, aardige host, fijne camping, leuk wandelen en fietsen. Wij hebben erg genoten, Vacansoleil!

  • Algemeen 9
op 25 juli 2018 bestemming: Frankrijk / Cheval Blanc, reisperiode: juli 2018

Vakantie geboekt op camping Les Rives Du Luberon. Op de site van Vacansoleil staat onder "waterpret" op deze camping een rivier met zandstrand en een meer. Daaruit zou je mogen opmaken dat je er dus kunt zwemmen. Bij aankomst blijkt dat je nauwelijks bij rivier kunt komen en je er niet in mag zwemmen. Het meer is om in te vissen en mag ook niet in gezwommen worden. Meteen gemaild met Vacansoleil, geen reactie. Bij thuiskomst nog een keer gemaild, geen reactie. De enquÍte ingevuld die je wel krijgt toegestuurd bij thuiskomst. Daar aangegeven dat ze idd contact met me moeten opnemen en ook dat is nog steeds niet gebeurd. Vind het echt niet kunnen dat er totaal geen reactie komt als je een klacht hebt.

  • Algemeen 3
op 24 juli 2018 bestemming: Nederland / Maurik, reisperiode: juli 2018

Xandra wat een mooie persoonlijkheid! En elke dag weer met een grote glimlach aan het werk! Niks is teveel! En in iedereen interesse. We hebben super genoten! Vacansoleil wees er maar trots op wat een topper daar op het eiland van maurik!

  • Algemeen 10
op 14 juli 2018 bestemming: Frankrijk / Canet en roussillon, reisperiode: juli 2018

Wij stonden op de camping niet via vacansoleil maar zijn toch geweldig geholpen door Els en Paul! Geweldige mensen en echt hart voor de zaak! Mijn schoondochter en zoon en kleinkinderen werden door hun enorm verwend en voelden zich er helemaal thuis!

  • Algemeen 10
op 6 juli 2018 bestemming: KroatiŽ / Umag, reisperiode: juni 2018

De stacaravans van Vacansoleil, type Waikiki, staan dicht op elkaar met weinig tussenruimte. Men had ons een rustige en mooie centrale plek beloofd. Maar daar is niet aan voldaan. Zoveel mogelijk stacaravans op de vierkante meters, lijkt het motto. Maar dat is jammer en hoeft ook niet. Zie andere aanbieders die meer ruimte bieden. Zoals Canvas en Camps4you.. En tegen dezelfde prijs.

  • Algemeen 5
op 19 juni 2018 bestemming: Nederland / Molenschot, reisperiode: juni 2018

De caravans op Molenschot hebben standaard geen televisie. Je moet hier opletten bij het boeken. Lastig voor mensen met kinderen. Ze zijn niet soepel met omboeken naar een andere caravan. Je bent je geld dan kwijt en moet opnieuw het volle bedrag betalen. Nooit meer Vacansoleil!!

  • Algemeen 6
op 10 juni 2018 bestemming: Frankrijk / Rťgusse, reisperiode: juni 2018

De camping in Regusse is mooi met voor kinderen veel faciliteiten. Mooie speeltuin, prachtig zwembad met glijbanen. De caravan is mooi, maar de keuken inventaris is niet compleet. Geen snijplank, kurkentrekker en nog een paar dingen. Bij aankomst geen schoonmaakpakket. Dus zelf afwasborstel, vuilniszak, afwasmiddel en schoonmaakspullen meenemen. Ook stond er dat bedlinnen bij de prijs was inbegrepen. Klopt niet. Was niet aanwezig. Bij onze vorige bezieken op andere campings was dat er allemaal wel. Jamner🤨

  • Algemeen 8
op 15 mei 2018 bestemming: ItaliŽ / Livorno, reisperiode: mei 2018

Niet heel blij met vacansoleil. In de eerste plaats waren we slecht ingelicht over de 3000 feestende studenten op de camping. Vacansoleil noemde 1 feestavond en verder een 'levendig sfeertje'. De organisatoren noemden het een festival te vergelijken met klein sziget.... Een wezenlijk verschil. De omschrijving van de organisatoren sloot beter aan bij de werkelijkheid. Na 1 nacht met keiharde muziek tot 7 uur gelukkig gemakkelijk kunnen omboeken. Van een glamping caravan naar een (heel erg basic) waikiki. Nog geen waterkoker aanwezig.
Kosten worden gecompenseerd, u krijgt 380 euro terug.
Bij terugkomst nog niets gekregen dus er eens een mailtje aan gewaagd. Ja mevrouw het geld komt morgen. Klopt inderdaad, de volgende dag hebben we 285 euro terug gekregen. Na meerdere belletjes toch de beloofde 380 kregen. Ze noemen het een administratieve fout, maar het voelt alsof ze zich er gemakkelijk vanaf willen maken.
Voor ons geen vacansoleil meer.

  • Algemeen 2
op 5 mei 2018 bestemming: Frankrijk / Iris Parc Le ChÍne Gris, reisperiode: mei 2018

We werden vriendelijk ontvangen en geholpen met informatie over treinen en bezoek aan Disneyland. Dat was het enige positieve!
Onze nachtrust werd verstoord door (bouw)werkzaamheden naast het treinstation die net achter onze camper was. We hebben de drie nachten dat we daar ter gast waren niet kunnen slapen! De nacht diensttelefoon van de camping werd niet opgenomen toen ik hierover wilden informeren Ďs nachts. Er was geen nood nummer te vinden voor Vacansoleil en ook geen plek op hun website voor klachten. Er werd van tevoren geen melding van deze werkzaamheden gemaakt beide op de website en telefonisch.
De eerste avond was het water in de sanitaire blok koud, echt niet fijn voor de kinderen. De vloeren in de sanitaire blok waren ook vies.
Bij vertrek heb ik mijn ontevredenheid geuit bij de receptie. Helaas was de reactie een zeer onbegrijpelijke ĎOhí.

  • Algemeen 1
op 3 februari 2018 bestemming: Duitsland / Saarburg, reisperiode: augustus 2018

De vakantie is nog niet begonnen en de problemen beginnen al.
Twee accommodaties geboekt en aanbetaald en Vacansoleil zegt dat er maar eentje is betaald. Twee keer gebeld en er wordt gezegd dat er een foutje in het systeem is gemaakt en dat alles goed komt.......
Nu weer een tweede aanmaning gehad om de aanbetaling te doen.
Dit was de eerste en gelijk de laatste keer met Vacansoleil.
Ze verzieken je vakantie voordat die is begonnen.

  • Algemeen 1
op 18 oktober 2017 bestemming: BelgiŽ / Stavelot, reisperiode: september 2016

Goede communicatie, duidelijke prijzen en prijs-kwaliteitverhouding was super

  • Algemeen 8
op 6 oktober 2017 bestemming: KroatiŽ / Porec, reisperiode: september 2017

Vacansoleil Zijn oplichters en geen thuis als er problemen Zijn.

  • Algemeen 1
op 21 september 2017 bestemming: ItaliŽ / Figline, reisperiode: juli 2017

Incomplete en defecte caravan. Verschrikkelijke slechte plek. Allemaal boven op elkaar. Ik vind vooral de afwikkeling van Vancansoleil erg slecht. Wij zijn uit ellende een week eerder teruggekeerd naar huis en na onze klacht bij Vacansoleil krijgen we 5% korting aangeboden op een volgende reservering! Schandalig. Voor ons nooit geen vacansoleil meer!

  • Algemeen 1
op 12 september 2017 bestemming: ItaliŽ / Levico therme, reisperiode: juli 2017

Mooie camping
Precies wat we in de brochure gelezen hebben

  • Algemeen 9
op 12 september 2017 bestemming: Duitsland / Steinavh, reisperiode: september 2017

Het was een ramp op de Duitse autowegen richting zwarte woud. Stau stau stau en nog eens stau en veel omleidingen ivm wegwerkzaamheden. S'morgens om 5.30 uur vertrokken en om 16.00 uur op plaats van bestemming. De camping was een oude troep. Onze 7 pers. Walkiki caravan was een lachertje. Er zat aan inventaris bijna niets in. Qua borden bestek en oude pannen voor 7 pers. Daar moest je het mee doen. De slaapkamers waren zo smal dat je je niet kon bewegen en moest oppassen dat je jezelf niet bezeerde. De douche was een aanfluiting zo klein. De camping en de prachtige omgeving zoals er mee geadverteerd werd, ook op tv is een grote leugen. Het uitzicht is er niet. Het zwembad was niet van de camping maar zat verderop en was van de gemeente en 's avonds kon je de klok er op gelijk zetten rond 10 uur werd de Wi-Fi eraf gegooid en zo kunnen we wel ff doorgaan. Als je met de motor gaat toeren dan zie je mooie omgeving. Wij hebben 1200 km gereden met de motor om zo weinig mogelijk op die Camping te zijn. In de directe omgeving van Steinach was ook helemaal niets te beleven. We hadden 2 weken geboekt maar waren blij na 1 week weer thuis te zijn. Dit was de 1e keer met vacansolei maar ook de laatste keer. Nooit meer!!

  • Algemeen 3
op 4 september 2017 bestemming: ItaliŽ / San Felice del Benaco, reisperiode: augustus 2017

Huurtent stond verkeerd op gesteld op het campingvlak, en de grond was schuin, waardoor we niet goed konden slapen en zitten. Commentaar van Vacansoleil: ja, dat weten we, maar we kunnen er niets aan doen. Schande!! voor eur 121 per nacht mag je echt wel iets anders verwachten.

  • Algemeen 1
op 29 augustus 2017 bestemming: Frankrijk / Canet en Roussillon, reisperiode: augustus 2017

Wij zijn 2 weken naar de camping ma Prairie geweest. We hebben genoten van alles wat de camping, de omgeving ed. te bieden heeft. Niet een grote camping, dus ook voor de kleinste gasten een hele fijne plek om te zijn. Veel Nederlanders, ook de animatie ed. waren in het Nederlands. Het klimaat is daarnaast ook prima, bijna dagelijks stond er een wind(je), lekker verkoelend op de camping en in de omringende plaatsjes. Op het strand was het hierdoor niet altijd even aangenaam. Hennie als hostess gaf nog een meer welkom gevoel.

Als tip voor de camping:
Het oude sanitairgebouw mag idd aangepakt worden.

  • Algemeen 9
op 24 augustus 2017 bestemming: ItaliŽ / Rome, reisperiode: augustus 2017

Leuke camping, service van vacancesoleil onder de maat. Alleen van 8 tot 10 en 16.00 tot 20.00 uur bereikbaar. Zeer goed op je spullen letten ivm diefstal!!

  • Algemeen 7
op 22 augustus 2017 bestemming: Frankrijk / Toreilles, reisperiode: augustus 2017

Zwembad was top..hadden een tent gekozen eerste indruk goed..maar daarna er in slapen bedden waren super hard..een doorgaanse weg achter de tent veroorzaakte 15 dagen niet slapen..vrachtwagen verkeer voor aanvoer strand tenten reden hier snachts als gekken op die weg achter onze tent zat een drempel waar ze overheen vlogen als gekken waardoor je omhoog vloog in je bed van het geluid...waarbij er dus ook de hele dag stof op vloog..je moest die tent schoongemaakt afleveren..nou wij houden zeker van schoon.maar dit was niet te doen..we lieten de tent al hele dag dicht ..vanwege de bedden en je kleding..was verschrikkelijk..wij gaan dit nooit meer doen..we waren bijna 2000 euro kwijt voor 14 nachten geen slaap..dus kapot thuis gekomen

  • Algemeen 3
op 11 augustus 2017 bestemming: Frankrijk / Atur, reisperiode: augustus 2017

Grote camping naar de stacaravans staan veel te dicht op elkaar, weinig privacy. Weinig aandacht voor brandveiligheid(rookmelder stuk en werd niet vervangen). Binnenspeeltuin is aangepast aan de hoeveelheid kindjes (veel te klein). Matige kwaliteit van het eten van het restaurant op het domein. Zwembad is groot genoeg en voor ieder wat wils. Heel vriendelijk personeel

  • Algemeen 6
  • 1
  • 2
  • Volgende