Populair Sunny Beach in Bulgarije

Strand van Sunny Beach, Bulgarije
Strand van Sunny Beach, Bulgarije

Sunny Beach is een van de populairste vakantieoorden onder de jeugd in Bulgarije. Elk jaar gaan er steeds meer Nederlanders op vakantie naar deze plek. Door de vele Nederlanders, zijn er in de loop van de jaren ook Nederlandse bars en clubs gevestigd. Overdag kun je heerlijk relaxen op het 8 km lange strand, waarna je 's avonds helemaal los kunt gaan in een van de discotheken op Sunny Beach. Na het stappen lekker kunnen slapen is ook belangrijk. In Sunny Beach zijn over het algemeen 600 goede hotels gevestigd.

Astrid 'Aan de Zwarte Zee in Bulgarije is het in de zomer altijd feest! De bekende badplaats Sunny Beach is bij vele jongeren erg bekend. Wanneer je niet van feesten houdt, is het ook een erg relaxte bestemming maar let er dan wel op dat je niet te dicht bij het centrum zit. Dit i.v.m. het geluidsoverlast vanuit de kroegen en discotheken. Tijdens deze vakantie heb ik vooral genoten van het heerlijke weer. Daarnaast heb ik een dagtrip gemaakt naar het platteland van Bulgarije. Hier heb ik een bezoek gebracht aan de lokale bevolking en heb ik ervaren hoe ze daar leven. Ondanks dat het een Europees land is, ziet het dagelijkse leven van de lokale bevolking er heel anders uit dan hier in Nederland.', Astrid - reisexpert Bulgarije gratis reisvoorstel >>

Restaurants

De restaurants in Sunny Beach zijn 24/7 geopend. Na een dag strand, voor het uitgaan of tussendoor, niets zo fijn om te genieten van het heerlijkste eten in de restaurants op Sunny Beach. In de restaurants vind je veelal een mix van Griekse en Turkse specialiteiten. Naast deze gerechten kun je eigenlijk voor alles wel terecht bij een van de vele restaurants.

Top 4 restaurants:

1. Mamacita's (Mexicaans)
2. Chilli Peppers (BBQen)
3. La Bamba (Spaans, Mexicaans, Zuid-Amerikaans)
4. The Fat Cat (Internationaal)

Hotels

Een goed hotel is belangrijk wanneer je een vakantie boekt. Je wilt niet in een vies en slecht onderhouden hotel slapen, waar ook nog is veel aan kapot is. Hieronder zie je een 10-tal hotels die goed aangeschreven staan.
* Wotscha & Rita
* Royal Palace Helena Sands
* Karolina
* L&B
* Barcelo Royal Beach
* Majestic
* Briz Beach
* Ivana Palace
* Zornitsa
* Calypso

Uitgaan

Aan de boulevard zijn diverse bars, clubs en strandtenten gevestigd. Niet alleen buitenlandse discotheken, maar ook Nederlandse club zijn hier in omloop. Maar niet alleen in discotheken is het een groot feest. Er worden ook vele outdoor events georganiseerd op het strand met de meest bekende dj's! Naast het strand en de boulevard is Flowerstreet de uitgaansgelegenheid voor de jeugd. Dit is het centrum van Sunny Beach qua discotheken en bars. Hier zijn vele clubs gevestigd en er is altijd wat te beleven in deze buurt.

Top 5 discotheken/bars;
1. SLAM! Café

Een lekker Nederlands café waar je helemaal uit je dak kunt gaan. Naast de muziek heeft het SLAM! Café ook een weekprogramma, waarmee je elke week met een ander thema vermaakt word. Dit café is te vinden op Flowerstreet.

2. Flying Dutchman Party bar

Deze bar bevindt zich aan de boulevard bij het strand. Hier kun je overdag genieten van het mooie uitzicht op de zee. 's Avonds worden hier de beste party's gegeven. Weer een typisch Nederlands café met Nederlandse DJ's en personeel, wat open is tot vroeg in de ochtend.

3. Disco Orange

Deze discotheek ligt aan de hoofdweg van Sunny Beach. Er zijn 2 zalen waar verschillende muziek gedraaid word. Orange organiseert vaak een trendy feest, zoals Ministry of Sound. Een heerlijke discotheek om te dansen!

4. Revolution

Deze club is pas open sinds 2009, dus nog vrij nieuw te noemen. Hier wordt veelal House muziek gedraaid. In deze club is niks te gek, van een LED plafond, goede geluidsinstallatie tot flink wat entertainment. Een echte club voor jou als je houd van goede House muziek!

5. Iceberg

Deze club en bar ineen heeft vele gevarieerde muziek. Het gaat van House tot Urban, waardoor het voor iedereen geschikt is. Je kunt in deze club genieten van een goede sfeer en inrichting. Buiten is er een gezellige bar om even bij te komen. De Iceberg ligt aan de boulevard, dichtbij de Flowerstreet.

Elk jaar zijn er ook vele grote feesten zoals Nope is dope, Twice as nice en Heineken fame=dutch. Hiervoor kun je van te voren kaarten kopen, zodat je zeker weet dat je hierbij aanwezig kunt zijn.

Interesse in een reis naar Bulgarije? We helpen u hier graag bij. Er is nog geen zekerheid wanneer we weer op vakantie kunnen gaan. Het reisvoorstel is gratis & vrijblijvend zodat u nergens aan vast zit.

Vertel ons uw vakantie wensen. Onze reisexperts geven u gratis en vrijblijvend reisadvies op maat.


Uw gegevens

* = verplicht. Privacy beleid is van toepassing

1 bezoeker beoordeelde dit artikel gemiddeld met een

10,0

Gerelateerde artikelen