Vakantie naar Tibet

Landschap Tibet
Landschap Tibet

Op vakantie naar Tibet is een droom voor velen van ons. Maak deze droomreis nu werkelijkheid! Er zijn een aantal reisorganisaties die rondreizen aanbieden naar Tibet.

Tibet grenst in het zuiden aan een aantal Indiase deelstaten en Noord-Birma, in het noorden en in het oosten aan de Chinese provincies Gansu, Sichuan en Yunnan. Sommige delen van Nepal en het Indiase gebied Ladakh worden soms cultureel als een deel van Tibet beschouwd. Tibet is een geografisch gebied en voormalig zelfstandig land met historisch een eigen volk, cultuur en taal dat zich uitstrekt over het Tibetaans Hoogland. De regio hoort bij de Volksrepubliek China.

Heb je weinig kennis van China? Of heb je geen zin om vele uren te zoeken naar je vakantie? En wil je graag onbezorgd op vakantie? Laat je dan gratis adviseren door een reisexpert. We geven je graag een reisadvies op maat waarin we jouw wensen vertalen naar een passende vakantie!
gratis reisadvies

Koning Aap

Koning Aap heeft maar liefst 6 rondreizen samengesteld waarbij Tibet wordt bezocht. Tijdens deze reizen zal de overweldigende natuur en mystieke cultuur je raken. De meeste reizen worden gecombineerd met China en/of Nepal. De rondreis Tibet Mount Kailash is een echte uitdaging. Je reist meerdere malen over de hoogste passen ter wereld, passeert afgelegen kloosters en komt door landschappen met magnifieke vergezichten. In de kleine plaatsen beleef je het dagelijkse leven van de Tibetanen.

Sawadee Puur Reizen

Met Sawadee Puur Reizen reis je in de kleinste groepen, zodat je reiservaring optimaal is! De Tibet en Nepal reis: Het dak van de wereld is een 25-daagse reis waarbij je maar liefst 19 dagen in Tibet verblijft. Tijdens deze reis heb je alle tijd om het kloosterleven van dichtbij mee te maken wanneer je overnacht in het gastenverblijf van verschillende kloosters. En je maakt o.a. een wandeling naar Mount Everest Base Camp vanaf het Rongbuk klooster. Vraag gratis een offerte aan

Shoestring

Met Shoestring maak je in 2 weken kennis met Tibet tijdens hun samengestelde groepsrondreis. Het verlaten landschap op grote hoogte maakt een onuitwisbare indruk; je staat op het 'Dak van de Wereld'. Het enige geluid wat je hoort als je op een pas staat, is de wind die langs je oren giert. Je zult tijdens deze reis ook naar Chengdu gaan. Chengdu is een sfeervolle Chinese stad, bekend vanwege de vele theehuizen en zijn aandoenlijke panda’s.

Geef als eerste een cijfer voor dit artikel

0,0

Gerelateerde artikelen