Groepsrondreizen JordaniŽ

Het koninkrijk Jordanië is een perfecte bestemming voor een rondreis, zowel privé als in een groep. Tijdens een rondreis maak je kennis met de ruïnes van de mystieke stad Petra, de prachtige hoofdstad Amman en de woestijn. En dat alles op slechts 5 uur vliegen.

Heb je weinig kennis van JordaniŽ? Of heb je geen zin om vele uren te zoeken naar je vakantie? En wil je graag onbezorgd op vakantie? Laat je dan gratis adviseren door een reisexpert. We geven je graag een reisadvies op maat waarin we jouw wensen vertalen naar een passende vakantie!
gratis reisadvies

Het gastvrije Arabische leven

Tijdens een vakantie in Jordanië zul je kennis maken met het gastvrije Arabische leven. Het is normaal voor Jordaanse families, vooral mensen die zich in de woestijn bevinden, om vreemden uit te nodigen in hun huis. De traditie komt voort uit het zware leven in de woestijn. Waar je ook gaat in Jordanië, je zult het woord 'welkom' vaak tegenkomen. Daarbij zal je regelmatig worden uitgenodigd bij mensen thuis om te eten en om een kopje thee te drinken.

Petra, de geheime stad
Petra, de geheime stad

Rondreizen

We hebben diverse rondreizen in ons aanbod waarvan de meeste onder Nederlandse begeleiding, of soms met een Engelse gids. Je kunt ook Jordanië en Israël combineren in een rondreis. Ontdek de oude geschiedenis in Amman en de Romeinse stad Jerash. Je maakt kennis met bedoeïenen in Wadi Rum en je kunt relaxen aan de Dode Zee en de Rode Zee bij Akaba.

Jerash
Jerash

Je rijdt over de oeroude King’s Highway, langs de indrukwekkende Mount Nebo, en verder langs de weg die je langs wadi’s en bergen voert en langs de mozaïeken van Madaba en de kruisvaarderburcht Kerak. Ook ga je naar het diepste punt op aarde: de Dode Zee, waar je vanzelf op blijft drijven.

de dode zee
de dode zee


Bij de meeste rondreizen is minimaal 1 nacht in een Bedoeïenenkamp in Wadi Rum inbegrepen. De onvergetelijke sterrenhemel in dit bijzondere stuk woestijn zul je nooit meer vergeten!  Maak een jeepsafari langs de meest bizarre rotsformaties en ervaar wat echte stilte is. Daarnaast maak je kennis met uitzonderlijke landschappen en een gastvrije bevolking. Tijdens de rondreis zie je niet alleen Petra, de geheel uit steen gehakte Verborgen Roze Stad. 

Petra
Petra


Onze reisexperts hebben veel kennis en ervaring. Ze weten waar ze moeten zijn voor scherpe prijzen en flexibele voorwaarden. Voor de maximale zekerheid zijn wij aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Onze klanten waarderen ons met een 9,6. Mogen wij u gratis helpen bij het samenstellen van uw vakantie?†

Vertel ons uw vakantie wensen. Onze reisexperts geven u gratis en vrijblijvend reisadvies op maat.

 Ontvang gratis een reischeque
 Flexibele voorwaarden
 ANVR,SGR, Calamiteitenfonds

Uw gegevens

* = verplicht. Privacy beleid is van toepassing

Geef als eerste een cijfer voor dit artikel

Gerelateerde artikelen