Nieuwe directe vluchten naar Litouwse hoofdstad Vilnius

Geschreven op 29 juli 2012 door Lindsey

VILNIUS – El Al Israel Airlines en Iceland Express zijn twee nieuwe luchtvaartmaatschappijen die van nu af aan ook regelmatige vluchten naar de luchthaven van de Litouwse hoofdstad Vilnius verzorgen.

El Al Israel Airlines is via haar dochteronderneming Sundor gestart met regelmatige vluchten op het traject Tel Aviv – Vilnius. De vluchten van Israël naar Litouwen staan wekelijks op woensdag ingepland. De nieuwe directe vlucht tussen Vilnius en Tel Aviv is een duidelijke weerspiegeling van de wens voor een vriendelijk en nauw contact tussen de inwoners van de twee landen. De hoop is er dat Israëlische toeristen op deze manier de eindeloze mogelijkheden van Litouwen kunnen ontdekken en dat vice versa de Litouwse toeristen de verscheidenheid die Israël te bieden heeft, kunnen ondervinden.

Daarnaast is het nu dus mogelijk om met de luchtvaartmaatschappij Iceland Express direct van Reykjavik naar Vilnius te vliegen. Deze vlucht van IJsland naar Litouwen wordt ook iedere week op woensdag uitgevoerd. Ook deze aanwinst heeft tot doel zowel IJslandse, als Litouwse reizigers in de gelegenheid te stellen weer op ontdekking te gaan in een interessant land.

Geef als eerste een cijfer voor dit artikel

Gerelateerde artikelen