Luxe kamperen in de Thaise jungle van Khao Sok

Kamperen in de jungle
Kamperen in de jungle

Sinds kort is het mogelijk om in luxe te kamperen in de Thaise jungle. Hierbij wordt kamperen in een avontuurlijke omgeving gecombineerd met de luxe van een hotelkamer. In de jungle tref je unieke planten en dieren aan, kun je genieten van een weerzinwekkend uitzicht en word je wakker van een natuurlijk concert vanuit het regenwoud. Verder is het gebied nog niet bedolven onder toeristen en kun je nog optimaal het traditionele Thailand ontdekken.

Heb je weinig kennis van Thailand? Of heb je geen zin om vele uren te zoeken naar je vakantie? En wil je graag onbezorgd op vakantie? Laat je dan gratis adviseren door een reisexpert. We geven je graag een reisadvies op maat waarin we jouw wensen vertalen naar een passende vakantie!
gratis reisadvies

Thailand's eerste luxe camping

Elephant Hills is de naam van Thailand's eerste luxe camping in de jungle. Hier vind je een combinatie van het Afrikaanse kamperen in de nationale parken en de Thaise tropische jungle. De junglecamping beschikt over 30 luxe tenten die gemaakt en geplaatst zijn in het grootste gebied van het regenwoud in Zuid-Thailand. Elke tent beschikt over 2 aparte bedden, een ventilator, een waterkoker en een luxe badkamer met toilet en warm water voor een heerlijke douche. De tenten bieden voldoende ruimte en licht en zijn tevens goed beschermd tegen muggen en andere indringers. Het meubilair in de tenten is handgemaakt door vakmensen waarbij enkel gebruik is gemaakt van natuurlijke materialen. Het biedt het comfort van een hotelkamer. In het centrum van het kamp bevindt zich een gedeeltelijk overdekt restaurant waar gasten elkaar kunnen ontmoeten.

De levendige jungle

Het bos is rijk aan planten en dieren waarvan sommigen alleen gevonden kunnen worden in deze omgeving. Een nacht op de Thaise camping is een unieke ervaring. Zo dalen 's avonds de temperaturen en creëren de kampvuren een romantische en warme sfeer om met elkaar verhalen te delen. In de nacht klinkt een natuurlijk concert vanuit het regenwoud.

De jungle
De jungle


's Ochtends word je er gewekt door verschillende geluiden vanuit het bos. Terwijl de jungle opleeft, zijn de heuvels rondom het kamp nog bedekt met mist. Zodra de mist verdwijnt, heb je een prachtig uitzicht over het weelderige groen van het tropische regenwoud en de begroeide bergen. Vraag gratis een offerte aan

Het traditionele Thailand

Tijdens een vakantie op de luxe camping kun je kookdemonstraties bijwonen van lokale gidsen en residentiële koks. Zij delen graag hun passie en laten gasten zien hoe enkele lokale delicatessen bereid worden. Het is niet alleen mogelijk om toe te kijken hoe deze traditionele gerechten worden gemaakt, maar je kunt het ook zelf uitproberen.

De luxe camping in het Thaise Khao Sok is één van de grootste werkgevers in de omgeving en wil wat terugdoen voor de lokale inwoners. Zo worden er verschillende dansvoorstellingen georganiseerd waarbij kinderen van lokale scholen dagelijks kunnen optreden. De studenten krijgen zo de kans om kennis te maken met toeristen en de Engelse taal een beetje oefenen. Ook zullen zij met deze betrokkenheid beter begrijpen waarom buitenlanders hun thuisgebied willen bezoeken.

Een goede voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk en dat geldt ook voor een vakantie op de luxe camping Elephant Hills. Hieronder vind je een aantal tips om je optimaal voor te bereiden:
– Neem, vooral in het droge seizoen, badkleding mee om in het zwembad of in de rivier te zwemmen.
– Breng waterdichte laarzen of schoenen mee met een goede grip voor tijdens een jungletocht.
– Neem muggenspray mee om, met name tijdens de zonsondergang, muggen af te schrikken.
– Breng een zaklamp mee om de weg naar de tent 's avonds terug te vinden.
– Neem een verrekijker mee om ontspannend van het uitzicht te genieten.
– Breng extra kleding mee voor tijdens een jungletocht.
– Neem je persoonlijke medicatie mee.

Drijvende hotelkamer en tenten:

We bieden in Khao Sok diverse andere hotels aan, van drijvende vlotten tot aan kamers in een hotelgebouw. Bij deze arrangementen zijn bijzondere boottochten, junglewandelingen en spannende excursies inbegrepen. Vraag een offerte aan voor de mogelijkheden. 

Geef als eerste een cijfer voor dit artikel

0,0

Gerelateerde artikelen