Trouwen in Thailand

Trouwen in Thailand
Trouwen in Thailand

Een trouwreis naar Thailand is er één om nooit te vergeten. Het land biedt vele mogelijkheden voor de perfecte trouwdag. Zo kun je bijvoorbeeld je entree maken op de rug van een olifant, je laten zegenen door een boeddhistische monnik of ontsnappen in een luchtballon. Daar komt nog eens bij dat de natuur weerzinwekkend mooi is, de service voortreffelijk en de cultuur excentriek. Thailand is dan ook niet voor niets een populaire trouwbestemming. Loop jij warm voor een trouwreis naar dit bijzondere land? Lees je dan snel in en maak je klaar voor de mooiste dag(en) van je leven!

Heb je weinig kennis van Thailand? Of heb je geen zin om vele uren te zoeken naar je vakantie? En wil je graag onbezorgd op vakantie? Laat je dan gratis adviseren door een reisexpert. We geven je graag een reisadvies op maat waarin we jouw wensen vertalen naar een passende vakantie!
gratis reisadvies

Legalisatie

Wanneer je besluit om te gaan trouwen in Thailand, dan dien je een huwelijksbevoegdheidsverklaring bij de Nederlandse Ambassade in Bangkok in te dienen. Om het huwelijk daadwerkelijk te legaliseren moet je de onderstaande documenten afleveren in Bangkok.

* Een kopie van je geldige Nederlandse paspoort;
* Een volledig ingevuld aanvraagformulier;
* Een exemplaar uit je geboorteregister;
* Een exemplaar uit het persoons- of bevolkingsregister waarop vermeld staat wat de burgerlijke staat is;
* Een exemplaar uit je huwelijksregister, wanneer een eerder huwelijk is ontbonden;
* Een werkgeversverklaring met daarop vermeldt het jaarinkomen en beroep, of een bewijs dat je een uitkering of pensioen krijgt.

Trouwplek
Trouwplek

Romantische accommodaties

Tijdens de trouwreis wil je natuurlijk het beste van het beste. Dit geldt ongetwijfeld ook voor de accommodatie waarin je verblijft. Hieronder worden 2 prachtige accommodaties omschreven die uitermate geschikt zijn voor een trouwreis. Rust en privacy vormen daarbij de belangrijkste factoren.

Soneva Kiri by Six Senses
Tegen de grens met Cambodja ligt het Ko Kood eiland. Dit eiland wordt omgeven door parelwitte stranden en glooiende heuvels. Op dit paradijselijke eiland is het Soneya Kiri by Six Senses hotel gevestigd. Dit hotel bevindt zich ver weg van het massatoerisme waar je optimaal kunt genieten van een oase van rust en een uitstekende keuken. In totaal zijn er 42 luxe villa's beschikbaar die elk voorzien zijn van een privé-zwembad. Vanaf Bangkok wordt je opgehaald met het privé-vliegtuigje van het hotel. (Ko Kood is ook te bereiken vanaf het eiland Ko Chang. Je bereikt dit vanaf Bangkok per busje, en ferry. Koh Chang en Ko Kood kun je perfect in 1 reis plannen in combinatie met Bangkok). 

Four Seasons Resort Koh Samui
Dit luxe resort is gelegen aan een privé-strand, midden op een klif op het eiland Koh Samui. Het resort beschikt over 2 restaurants waar je uitstekend culinair kunt genieten. Genieten van de rust kun je ook tijdens een ontspannende massage. De villa ligt gelijk aan het privé-strand, heeft een privé-zwembad en biedt een prachtig uitzicht over de Golf van Thailand.
Vraag gratis een offerte aan

Excursies

Thailand is een land dat uitermate geschikt is voor romantische excursies gedurende een trouw- en huwelijksreis. Zo kun je een tocht maken met de Orient Express of kun je een bezoek brengen aan 'de Gouden Driehoek'. Ook een aanrader is om tijdens de reis een aantal dagen te verblijven in Bangkok. In deze hoofdstad tref je veel mooie tempels aan en kun je het voormalig koninklijk paleis bezoeken. Daarnaast is een bezoek aan de drijvende markt een must, hier kun je alles kopen vanuit een bootje. Ten slotte is een absoluut hoogtepunt op Koh Faan de Big Buddha en op Koh Samui het prachtige Angtong National Marine Park.

Offerteformulier

Vertel ons uw vakantie wensen. Onze reisexperts geven u gratis en vrijblijvend reisadvies op maat.

 Aangesloten bij ANVR,SGR, Calamiteitenfonds
 9,6 in reviews
 Veel kennis en ervaring
 3.879 klanten gingen u voor

Uw gegevens

* = verplicht. Privacy beleid is van toepassing

Geef als eerste een cijfer voor dit artikel

Gerelateerde artikelen