Schrijf een ervaring over Valk Vakanties en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Valk Vakanties

De Jong Intra Vakanties
8,5
op basis van 1101 reviews

6 consumenten awards

De Jong Intra Vakanties won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer
BBI Travel
7,2
op basis van 13 reviews
Lees meer
Goed Idee Reizen
6,2
op basis van 13 reviews
Lees meer

Pagina 2 van 2 met 20 resultaten

op 18 december 2018 bestemming: Aruba / Oranjestad en Willemstad, reisperiode: juli 2018

Super vakantie gehad, mooie hotels!

  • Algemeen 10
Reactie van Valk Vakanties: Beste Kim, hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij dat deze vliegvakantie naar Aruba u zo goed is bevallen. Uiteraard hopen wij u in de nabije toekomst nog eens te mogen verwelkomen tijdens één van de reizen van Van der Valk Vakanties. Graag tot ziens!
op 18 december 2018 bestemming: Nederland / Drachten, reisperiode: augustus 2018

Omdat alles tot in de puntjes verzorgd was. Wat in de omschrijving van de reis stond werd waargemaakt. Het personeel was bijzonder vriendelijk en behulpzaam. De kamer was zoals we gewend zijn bij vd Valk, in een woord geweldig. Vooral de douche zou ik zo mee willen nemen naar huis. Het eten was verrukkelijk. Kortom, voor herhaling vatbaar.

  • Algemeen 10
Reactie van Valk Vakanties: Beste Els, hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij dat deze vakantie u zo goed is bevallen. Fijn om te horen dat de kamer (en douche) naar wens was, het eten verrukkelijk en het personeel vriendelijk! Uiteraard hopen wij u in de nabije toekomst nog eens te mogen verwelkomen tijdens één van de reizen van Van der Valk Vakanties. Graag tot ziens!




op 18 december 2018 bestemming: Duitsland / moers, reisperiode: december 2018

De reis is geweldig goed georganiseerd
de reisleiding bijzonder vriendelijk en doet geweldig mee met alles

  • Algemeen 9
Reactie van Valk Vakanties: Beste Debbie, hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij dat deze vakantie naar Duitsland u zo goed is bevallen en dat u heeft genoten van het enthousiasme van onze reisleiding. Uiteraard hopen wij u in de nabije toekomst nog eens te mogen verwelkomen tijdens één van de reizen van Van der Valk Vakanties. Graag tot ziens!
op 18 december 2018 bestemming: Curaçao / Curaçao, reisperiode: juli 2017

Een fantastische vakantie gehad. Goed verzorgt en geen enkel min puntje.

  • Algemeen 10
Reactie van Valk Vakanties: Beste Dorrestijn, hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij dat uw vliegvakantie naar Curaçao u zo goed is bevallen. Uiteraard hopen wij u in de nabije toekomst nog eens te mogen verwelkomen tijdens één van de reizen van Van der Valk Vakanties. Graag tot ziens!
op 18 december 2018 bestemming: Duitsland / Osnabrück/Münster, reisperiode: december 2018

Het was echt tip-top verzorgd allemaal. De busreis, het hotel, en we hebben het prima naar ons zin gehad. We hadden een chauffeur die ons wat meer heeft verteld over de van der Valkfamilie. Was zeker voor herhaling vatbaar. We hebben deze kerstreis al twee keer gedaan inmiddels.

  • Algemeen 8
Reactie van Valk Vakanties: Beste Jennifer, hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij dat onze (kerst) busreis naar Duitsland u zo is bevallen. Uiteraard hopen wij u in de nabije toekomst nog eens te mogen verwelkomen tijdens één van de reizen van Van der Valk Vakanties. Graag tot ziens!
op 18 december 2018 bestemming: Nederland / Overal, reisperiode: februari 2018

Wij hebben altijd een super gevoel bij alle van der valk hotels dat we ik 2018 geweest zijn en dat zijn er wel wat groetjes

  • Algemeen 10
Reactie van Valk Vakanties: Beste Debbie, hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij dat uw bezoek(en) aan de Van der Valk Hotels u zo goed zijn bevallen. Uiteraard hopen wij u in de nabije toekomst nog eens te mogen verwelkomen tijdens één van de reizen van Van der Valk Vakanties. Graag tot ziens!
op 18 december 2018 bestemming: Spanje / Sant Feliu de Guixols, reisperiode: oktober 2018

Het was een super hotel, vriendelijk personeel. Mooie locatie en dichtbij het strand.

  • Algemeen 10
Reactie van Valk Vakanties: Beste Plonie, hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij dat u heeft genoten van uw vakantie in Spanje en dat ons hotel daar u zo goed is bevallen. Uiteraard hopen wij u in de nabije toekomst nog eens te mogen verwelkomen tijdens één van de reizen van Van der Valk Vakanties. Graag tot ziens!
op 18 december 2018 bestemming: Oostenrijk / Hinterthiersee, reisperiode: maart 2018

Goed verzorgde reis

  • Algemeen 8
Reactie van Valk Vakanties: Beste Leny, hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij dat u heeft genoten van uw vakantie in Oostenrijk. Uiteraard hopen wij u in de nabije toekomst nog eens te mogen verwelkomen tijdens één van de reizen van Van der Valk Vakanties. Graag tot ziens!
op 16 december 2018 bestemming: Aruba / Aruba/Bonaire/Curacao, reisperiode: november 2018

Onze ABC reis naar de Antillen was perfect georganiseerd ! De hotels waren TOP ! Alle transfers en vluchten verliepen vlekkeloos. Aanlevering van de documenten ervaarden wij als heel prettig via de mail...Was een topvakantie ,

  • Algemeen 10
Reactie van Valk Vakanties: Hartelijk dank Piet, we zijn erg blij om dit te horen. Wij hopen jullie in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen tijdens één van onze reizen. Voor nu wensen wij u en uw vrouw alvast hele prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!
op 18 juni 2018 bestemming: Oostenrijk / Mallnitz, reisperiode: juni 2018

Hartelijk ontvangst, gezellige kamer en goed restaurant.

  • Algemeen 8
Reactie van Valk Vakanties: Hartelijk dank voor uw review meneer/mevrouw Pronk. Fijn om te horen dat u van uw verblijf in Oostenrijk heeft genoten. Wij verwelkomen u in de toekomst graag nog eens tijdens één van onze reizen!
  • Vorige
  • 1
  • 2