ACSI Reizen biedt nieuwe combinatiereizen aan

Geschreven op 14 november 2018 door Gina

Rail away door de Alpen
Rail away door de Alpen
Naast de nieuwe kampeerreizen biedt ACSI Reizen ook nieuwe combinatiereizen aan. Deze reizen bestaan uit een kampeerreis in combinatie met een ander soort reis. Denk hierbij bijvoorbeeld een fiets- of wandelreis, een wijnreis, een operareis of een rail away door een bepaald gebied. ACSI voegt voor 2019 zes nieuwe combinatiereizen aan haar assortiment toe. Samen met de nieuwe kampeerreizen biedt ACSI Reizen maar liefst twaalf nieuwe reizen aan. Ben jij geïnteresseerd in de nieuwe combinatiereizen? Hieronder worden de zes nieuwe reizen kort toegelicht.

Rail away Dwars door de Alpen

De Rail away duurt 22 dagen waarbij je diverse fiets- en wandelmogelijkheden hebt. Naast de verschillende bijzondere treinexcursies heb je ook een rondvaart per boot en diverse busexcursies. Tijdens deze reis bezoek je zowel natuur als cultuur en ontdek je de prachtige Alpen. Zo bezoek je een middeleeuws plaatsje, schitterende meren, indrukwekkende watervallen en gezellige winkelstraten en terrasjes. Sommige maaltijden en drankjes zijn inbegrepen.

Wandelreis Pyreneeën & Picos de Europa

Ben jij een echte wandelliefhebber en zoek je graag bergtoppen op? Dan past deze wandelreis perfect bij jou. Bij deze reis heb je, naast de verschillende wandelexcursies en wandelmogelijkheden, ook een bootexcursie, een treinexcursie, fietsmogelijkheden en diverse andere avontuurlijke excursies. Deze reis is dan ook zeer inspannend. Ook ontdek je naast de natuur verschillende stadjes en culturele bezienswaardigheden. Ook bij deze reis zijn enkele maaltijden en drankjes inbegrepen.

Fietsreis Spaanse Costa's

Tijdens deze reis staat fietsen centraal, samen met onbekende natuur, kunst en prachtige steden. Naast fietsexcursies zijn er ook busexcursies en een stadswandeling inbegrepen. Daarnaast zijn er ook nog andere wandel- en fietsmogelijkheden. Kort samengevat is deze kampeer- en fietsreis een echte ontdekkingsreis met bezoeken aan badplaatsen, middeleeuws plekken en mooie natuurgebieden. Bij deze reis zijn ook enkele maaltijden en drankjes inbegrepen.

Grand Prix Italië

Een 'korte reis' van tien dagen in teken van de Grand Prix van Italië. Tijdens deze reis bezoek je de trainingen van de Formule 1-racewagens, de kwalificaties en de race. De overige dagen breng je een bezoek aan verschillende andere bezienswaardigheden in Italië en Oostenrijk, zoals de populaire steden en prachtige natuurgebieden. Tijdens de reis zijn er fiets- en wandelmogelijkheden. Ook bij deze reis zijn bepaalde maaltijden en drankjes weer inbegrepen.

Belcanto & Operareis Italië

Deze 10-daagse reis is perfect voor muziekliefhebbers en specifiek voor operaliefhebbers. Deze gehele reis staat in teken van opera. Zo hoor en beleef je verschillende topopera's tijdens het Puccini Festival, woon je een live opera in de arena van Verona bij en geniet je van een Pavarotti-tour in Modena. Tijdens deze reis heb je te maken met een internationale reisgroep. Naast de verschillende operabezoeken, breng je ook een bezoek aan een theater, heb je een wijnproeverij en maak je een stadswandeling. Verder zijn ook bij deze reis weer fiets- en wandelmogelijkheden. Ook bij deze reis zijn er een aantal maaltijden en drankjes inclusief.

Wijnreis Zuid-Tirol & Toscane

21-dagen lang genieten van een reis compleet in teken van wijn. Leer meerdere wijngebieden kennen en maak kennis met de heerlijke wijnen en natuurlijk mooie landschappen van deze streken. Bezoek wijnstadjes, wijnvelden en wijnkelders en proef onderweg de heerlijke wijnen met lokale lekkernijen. Een mooie reis met accent op natuur, cultuur en gastronomie. Tijdens de reis maak je ook nog een trein- en busexcursie, een stadswandeling en heb je verschillende wandelmogelijkheden. Ook bij deze reis zijn enkele maaltijden en drankjes inbegrepen.

Alle kampeerreizen hebben diverse vertrekdata. Interesse? Kijk eens op de website van ACSI Kampeerreizen.

Nieuws