Nieuwe kampeerreizen in assortiment ACSI Reizen

Geschreven op 14 november 2018 door Gina

Bezoek Rusland tijdens een ACSI kampeerreis
Bezoek Rusland tijdens een ACSI kampeerreis
Momenteel heeft ACSI Kampeerreizen zes nieuwe reizen aan hun assortiment toegevoegd. Dit zijn kampeerreizen door heel Europa en eentje zelfs buiten Europa. Dit zorgt ervoor dat ACSI Reizen een uitgebreid aanbod heeft voor verschillende doelgroepen. Benieuwd naar de reizen in Europa? Hieronder staan de zes nieuwe kampeerreizen kort uitgewerkt.

Griekse eilanden

Een zeer inspannende reis van maar liefst 32 dagen. Tijdens deze reis ontdek je verschillende Griekse eilanden per camper. De ferry's om over te steken zijn inbegrepen. Daarnaast zijn ook sommige maaltijden inbegrepen en zelfs enkele drankjes. De reizen zijn dus goed verzorgd. Tijdens de reis worden er ook excursies gedaan en evenementen bezocht. Zo is er bijvoorbeeld een kookworkshop Grieks koken, een rondvaart per boot, een bezoek aan een theater/folklore en een stadswandeling. Maar er worden natuurlijk ook verschillende steden en gebouwen bezocht.

IJsland & Faeröer eilanden

Ook deze 31-daagse reis is zeer inspannend. Tijdens deze reis krijg je te maken met internationale reisgroepen en dus een Engelstalige reisleiding. Ook bij deze reis zijn diverse maaltijden en  enkele drankjes inbegrepen. De kampeerreis biedt indrukwekkende excursies zoals een walvistocht, bezoek aan verschillende watervallen, nationale parken en natuurlijk verschillende steden.

Cuba

Wil jij een kampeerreis maken buiten Europa? Dan is dit je kans. ACSI Reizen heeft nu een nieuwe kampeerreis in Cuba in haar aanbod. De reis duurt 26 dagen en ook deze reis is weer zeer inspannend. Bij een land als Cuba horen ook bijzondere excursies. Zo verblijf je af en toe in agriturisme, doe je een wijnproeverij, maak je een fiets- en treinexcursie en bezoek je natuurlijk de indrukwekkende steden van Cuba. Vluchten, transfers en bepaalde maaltijden zijn inbegrepen.

Ierland & Schotland

Een kampeerreis van maar liefst 36 dagen met diverse wandel- en fietsmogelijkheden. Ook bij deze reis zijn diverse excursies inclusief, zoals een afternoon tea, wijnproeverij, theateravond en natuurlijk bezoeken aan gebouwen, steden en andere bijzondere bezienswaardigheden. Ook hierbij zijn enkele maaltijden en drankjes inbegrepen en zijn de ferry's vooraf geregeld.

Bosnië, Montenegro & Albanië

32 dagen lang genieten van een prachtige omgeving. Dat is namelijk wat je doet tijdens deze kampeerreis. Je bezoekt agriturisme, maakt een stadswandeling en een rondvaart per boot, bezoekt een theater en hebt diverse avontuurlijke excursies. Ook bij deze reis zijn sommige maaltijden en drankjes inbegrepen.

Polen, Baltische Staten & Rusland

Een 42-daagse kampeerreis waarbij je je ogen uitkijkt. Van prachtige natuur tot indrukwekkende steden en culturele bezienswaardigheden. Deze kampeerreis heeft het allemaal. Zo zijn er ook fiets- en wandelmogelijkheden en maak je ook weer een stadswandeling en een rondvaart per boot. 's Avonds bezoek je een keer een theater en verder geniet je van alle andere excursies die deze reis te bieden heeft. Ook hier zijn er weer bepaalde maaltijden en drankjes inbegrepen.

Alle kampeerreizen hebben verschillende vertrekdata. Interesse? Kijk eens op de website van ACSI Reizen.

Nieuws