Schrijf een ervaring over Allcamps.nl en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Allcamps.nl

Pagina 1 van 5 met 45 resultaten

op 17 augustus 2019 bestemming: ItaliŽ / Toscane, reisperiode: augustus 2019

Wij hebben dit jaar twee aangesloten vakantie geboekt bij allcamps, beiden in een andere omgeving van Toscane. Bij aankomst op de 2e camping Norcenni di Girasole troffen wij een zeer vieze accomodatie aan (stacaravan Eurocamps). Zwarte schimmel op de wanden in de slaapkamers, in de douche. Het water in het doucheputje liep niet weg, kapotte lampen en een geiser die constant uitslaat. Onverantwoord! Bij aankomst direct melding gemaakt. Allcamps werkt als tussenpersoon en is afhankelijk van andere partijen zoals Eurocamps. Onze klachten worden niet opgelost, zij proberen mee te denken maar komen met campings 200 km verder naar het zuiden. De enige mogelijkheid is blijven en wachten op een eventuele prijscompensatie achteraf, drama!! ... Lees meer

 • Algemeen 2
op 15 augustus 2019 bestemming: ItaliŽ / Chioggia, reisperiode: augustus 2019

Alles top vanaf moment en hulp bij boeking door All camps en de beste camping ooit!!! Fantastische vakantie! ... Lees meer

 • Algemeen 10
op 7 augustus 2019 bestemming: Frankrijk / FrŤjus, reisperiode: mei 2019

Bij Allcamps krijg je goede voorlichting van de camping,alles zo geregeld,fijne communicatie,kan niet beter. ... Lees meer

 • Algemeen 9
op 12 juni 2019 bestemming: Frankrijk / Provence-Alpes-CŰte d'Azur, reisperiode: mei 2019

Omdat het het waard is.Heerlijke camping Precies wat de brochure aangeeft Fijne aankomst, goed en lief verzorgend door personeel. Absoluut een aanrader , Komen September weer 3 weken terug .

 • Algemeen 10
op 29 maart 2019 bestemming: ItaliŽ / Park Albatros, reisperiode: juli 2018

Via Allcamps boekten wij vorige zomer een stacaravan op Park Albatros. Prettig dat je op de site goed campings kunt vergelijken en de keuze hebt uit veel verschillende stacaravans. Alle communicatie verliep soepel en uiteindelijk hebben wij een heerlijke vakantie gehad. Voor deze zomer daarom weer via Allcamps geboekt!

 • Algemeen 10
op 18 maart 2019 bestemming: Spanje / Salou, reisperiode: mei 2018

Wij hebben al een aantal jaar een vakantie geboekt bij Allcamps. Altijd vriendelijke mensen aan de telefoon bij het maken van een boeking. Ook zijn het altijd mooie, en ruime caravans. Op gezellige campings. Voor ons een reden om dit jaar weer met Allcamps op vakantie te gaan.

 • Algemeen 9
op 18 maart 2019 bestemming: Spanje, reisperiode: mei 2018

Afgelopen jaar op camping Sanguli, Spanje, geweest. Vanaf het begin van het boeken tot op vakantie alles goed en netjes geregeld. Ook de camping was super! Dit jaar weer geboekt bij Allcamps, zeker een aanrader!

 • Algemeen 10
op 15 maart 2019 bestemming: ItaliŽ / Cavallino, reisperiode: juli 2018

Vorig jaar een heerlijke vakantie geboekt via Allcamps in Italie, deze zomer gaan we naar Frankrijk (ArdŤche en Zuidwestkust) en weer geboekt bij Allcamps. Uitstekend geadviseerd zowel telefonisch als per mail. Het brede aanbod en goede gemakkelijke filtermogelijkheden zorgen ervoor dat je altijd wel een passende vakantie vindt bij de deze organisatie. Ook de medewerkers aan de telefoon zijn duidelijk specialisten, velen spreken uit eigen (kampeer) ervaring. Aanrader dus!

 • Algemeen 10
op 22 februari 2019 bestemming: KroatiŽ / Umag, reisperiode: juli 2018

Goede service ! Alle vragen worden snel en correct beantwoord. Heerlijke vakantie gehad op camping Park Umag, een aanrader !

 • Algemeen 10
op 23 januari 2019 bestemming: ItaliŽ / Garda, reisperiode: augustus 2019

Boeking was na 12 dagen nog niet rond. Bij eerste telefoontje zou de aanvraag worden gedaan en binnen 2 werkdagen zou ik horen of de boeking rond was. Op 3e dag zelf gebeld geen nieuws en zo ging het maar door ik werd nooit gebeld of gemaild moest er telkens zelf over bellen. Dan werd je eerst 5 minuten in de wacht gezet en kreeg ik steeds zelfde bericht de camping reageert niet. Uiteindelijk na 12 dagen tevergeefs wachten en nabellen heb ik boeking bij Tui gedaan en die was direct akkoord met korting. Ik weet niet of Allcamps slecht te boek staat bij de camping of zo maar dit was een hele slechte ervaring vond ik.

 • Algemeen 4
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Volgende