Ervaringen Beter Uit

Pagina 1 van 1 met 23 resultaten

op 22 augustus 2020 bestemming: KroatiŽ, reisperiode: augustus 2020

Goede reis, goed georganiseerd, goede excursies

  • Algemeen 10
op 8 mei 2018 bestemming: IsraŽl, reisperiode: april 2017

Uitermate slecht georganiseerd, slechte hotel veelal buiten de stad. Slecht contact met het kantoor over de afhandeling.

  • Algemeen 3




op 14 maart 2018 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juni 2018

Stay in Paris June 1, 2018 to June 5, 2018

  • Algemeen 2
op 29 oktober 2017 bestemming: Oostenrijk, reisperiode: september 2016

Omdat het een fantastische reis was. Maar de 10 was het niet waard omdat het nog veel beter kon. Ik hoop dat ik jullie die 10 kan geven! ♥️

  • Algemeen 8
op 29 maart 2017 bestemming: Duitsland / worms-heidelberg, reisperiode: maart 2017

We kregen koud eten waar de bediening op een lompe manier ging.De hotels lagen veel te ver uit elkaar,wij moesten met een deel van de groep iedere dag s,morgens een uur rijden en s,avonds nog een keer om naar het hotel in hockenheim te brengen en te halen,ik vond het organizeren van deze reis waardeloos.

  • Algemeen 4
op 6 januari 2017 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2016

Leuke korte stedentrip

  • Algemeen 9
op 17 december 2016 bestemming: Schotland / Verschilende plaatsen in schotland, reisperiode: juli 2016

Fascinerend landschap veel gezien en gedaan. Echt genoten en uiteraard veel lol gemaakt!

  • Algemeen 9
op 15 december 2016 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: juli 2016

Leuke reisleider en groep. Veel leuke activiteiten gedaan

  • Algemeen 8
op 14 december 2016 bestemming: Spanje / Santiago de Compostela, reisperiode: september 2016

Ondanks de soms pittige wandelingen een bijzondere reis om mee te maken. Mooie dorpjes, natuur, uitzichten en als doel met de hele groep aan te komen in Santiago de Compostella.
En een enthousiaste reisleidster mee, die zelf de route ook al had gelopen.

  • Algemeen 8
op 10 december 2016 bestemming: Vietnam, reisperiode: oktober 2015

De reis van Noord- naar Zuid Vietnam was geweldig. De verschillen tussen Noord en Zuid kon je zo goed zien. Alle activiteiten die eea gedaan hebben, de accomodaties, de wijzen van reizen, de groep, alles was echt top!!
Ik denk zo vaak met heel veel plezier terug aan die reis.

  • Algemeen 9
op 12 juli 2016 bestemming: Griekenland / Corfu, reisperiode: juli 2016

Een dag voor vertrek ben ik gebeld door een medewerker van beter-uit: onze groep is overgeboekt en moeten uitwijken naar een ander hotel. Dit hotel ligt 7,5 km landinwaarts in heuvels van 120 meter hoog. Dus niet meer aan zee. Persoonlijk vind ik dit geen goed alternatief en heb daarom de reis geannuleerd. Dat is wel vervelend een dag voor vertrek. Volgens Beter-uit ben ik de enige van de groep die hier een probleem van maakt. Deze reactie is dus alleen namens mijzelf.

  • Algemeen 5
op 5 oktober 2015 bestemming: IsraŽl, reisperiode: maart 2015

Wij waren heel tevreden over de reis. Deskundige reisleider en gids in IsraŽl. Veel gezien, fijne groep!

  • Algemeen 9
op 3 juni 2015 bestemming: Griekenland / Metamorfosi, reisperiode: mei 2015

Ik vond het een prachtige omgeving,een mooi hotel kamer achter zwembad voor de zee. Het hotel kregen we geweldig goed te eten.Elke dag Schone handdoeken drie maal in de 10 dagen schone lakens.Mensen waren erg vriendelijk we hadden een gezellige reisleider, veel gelachen (Hans) de Boer we waren met 15 man we hebben mooi excursies, gehad elke keer kijk ik weer naar de foto,s. Zo,n reis kan ik iedereen aan bevelen.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 8
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 10
op 14 februari 2015 bestemming: KroatiŽ / Pula, reisperiode: juli 2014

In 2014 ben ik op reis geweest naar Kroatie - Pula. Dit was een jongeren bus groepsreis.

Accomodatie: Horizont appartementen op internet lijkt het mooi, maar in werkelijkheid is het oud,vies, klein. We lagen met 4 personen op een kleine kamer.
Locatie: Appartementen liggen bijna aan het water zitten alleen bomen tussen. Geen strand, maar stenen. Tip: neem waterschoenen mee.

Vervoer: Het was heenreis ongeveer 24 uur rijden. Je zit met andere reisorganisatie in een bus en die moet je eerst overal ophalen en opzetten in Kroatie. Als je je daar op in stelt valt het mee. Maar erg lang! Tip: neem een kussen en fleece kleed mee. Temperatuur in de bus wisselt erg.

Reisleiding: 2 hele leuke spontane meiden. Ze regelde elke dag excursies en het eten voor een klein prijsje. SUPER! Dankzij hun was het een super vakantie.

Excurcies:
Plitvice National Park: Erg mooi, zeker de moeite waard. Alleen is het 4 uur heen rijden en terug.
VenetiŽ: dag naar Venetie is ook veel reizen maar zeker de moeite waard. Je moet eerst een paar uur rijden met de bus een gaat dan verder per boot.
Boot toch langs de kust: was heel mooi, gingen met een kleine boot naar een eilandje en hebben daar de hele dag gelegen en gegeten.

Uitgaansgelegenheid:
Als je uit wilt gaan moet je wel per taxi.
Op het park is een bar: lekker cocktails!

Ondank dat de accommodatie erg tegenviel heb ik een super leuke vakantie gehad. Dankzij de excursies en de groepsleiding!

  • Algemeen 7
  • Accommodatie 5
  • Vervoer 6
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 8
op 25 december 2014 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: augustus 2013

Goed verzorg,fijn gezelschap

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 7
  • Excursies 7
  • Prijs / kwaliteit 7
op 15 juni 2014 bestemming: Griekenland / Kos, reisperiode: augustus 2013

Ik vond het een super vakantie met beter-uit. Leuke excursies en dan hebben we het nog niet over de reisleidster gehad : Anita.. Ze was super gezellig.. wist overal vanaf als het ging over de excursies. Zoals de Lady Day, wij gingen met de fiets naar de boot zelf om er voor te zorgen dat we als eerste op de boot waren zodat we heerlijk op de matrassen konden liggen.. en de hele club die met de bus aankwamen vervolgens geen plek hadden.
prijs-/kwaliteitsverhouding vind ik wel een onvoldoende. Je zit voor een best wel hoge prijs in een hotel op basis van logies en ontbijt. (Ontbijt was elke ochtend drama harde broodjes, oud brood, weinig keus)
Ik snap wel dat er een prijs voor staat.. maar 870,00 voor 14 dagen betalen voor dat ik weg was.. vond ik het hotel wel tegenvallen.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 4
  • Prijs / kwaliteit 5
op 3 juni 2014 bestemming: TunesiŽ / Sousse, reisperiode: augustus 2013

Leuke groep, erg goed georganiseerd door Beter-Uit. Minpunt vond ik het verschrikkelijk vroege opstaan, maar daar kies je zelf voor als je voor een excursie kiest.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 6
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 8
  • Excursies 7
  • Prijs / kwaliteit 7
op 5 september 2013 bestemming: Polen / Krakau, reisperiode: mei 2013

In een eerdere reactie beschreef ik diverse problemen. Het blijkt, dat mijn klachten daarover zeer serieus zijn genomen door Beter-Uit reizen. De buschauffeur die de ernstige verkeersovertredingen maakte is op zijn vingers getikt. De reisleider is ontslagen en op de andere punten gaven ze mij ook gelijk. Als compensatie kregen we een reischeque van 100 Euro voor een volgende reis. Dat is onjuist als je zelf ook vindt dat het geleverde product slechts was. Dan moet je daar de korting op geven. En dat hebben ze ook gedaan. We kregen 100 Euro op onze rekening terug gestort. Voor de afhandeling van de klachten dus mijn petje af.

  • Algemeen 6
  • Accommodatie 6
  • Vervoer 6
  • Reisbegeleiding 2
  • Excursies 5
  • Prijs / kwaliteit 6
op 18 augustus 2013 bestemming: Polen / Krakau, reisperiode: mei 2013

Op de webpagina van de geboekte reis was niet te zien of de reis wel/niet doorgaat. Dus onzekerheid. Voor nieuwe klanten was dit wel te zien.
De ophaalchauffeur telefoneerde niet handsfree terwijl hij 100 km p/u reed.
Met 90 km per uur voerde hij gegevens in zijn Tomtom in.
Eťnmaal reed hij net door het rode licht.
En hij snauwde mij af toen ik hem waarschuwde voor een overstekende voetgangster.
Voor het ophalen van medereizigers reden we o.a. naar Baberich en toen weer terug naar Losser. 200 km teveel gereden. Ik ging om 4 uur van huis naar de opstapplaats en om 12 u passeerden we de grens met Duitsland. Acht uren onderweg geweest. Slechte planning van Beter Uit.
De reisleider had geen opleiding genoten en zei nauwelijks iets. Een aardige man maar ongeschikt als reisleider. Zeer nerveus en onzeker.
Hij liet papieren met waarschuwingsadressen e.d. in het hotel liggen. Handig als er onderweg iets gebeurt.
Reisleiders krijgen bij Beter-Uit alleen een instructie en een gesprek. En dan op pad.
De tweede dag zouden we om 14 uur in Krakau zijn. Daar stond een gids te wachten voor een wandeling van 4 uren. Wij arriveerden om 17.15 uur. Opnieuw slecht gepland van B.U.
Tweemaal geen warm water om te douchen in de hotels.
Eenmaal viel een deurpost uit de muur bij het openen van de slaapkamerdeur.
In Krakau kregen we twee gidsen, waaronder een Duitstalige! Onze hele groep bestond uit Nederlanders.
Op 6 juni een klachtenbrief gestuurd. Nu, 18 augustus, nog geen reactie ontvangen.

Beter-Uit kan zijn naam beter veranderen in Beter-Niet.
Ze noemen zich de grootste chr. reisorganisatie. Dat kan meteen veranderd worden in "de grootste en de slechtste reisorganisatie".

  • Algemeen 4
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 1
  • Excursies 4
  • Prijs / kwaliteit 4
op 25 juni 2013 bestemming: IsraŽl / Tiberias, reisperiode: mei 2013

Twee keer naar Israel geweest met Beter uit. Over het algemeen goed bevallen!

Maar,

Beter Uit moet meer variatie bieden qua reis aanbod Israel

Want overal zit standaard: Massada/yadvashem/nazareth of Bethlehem inbegrepen.

Maar er zijn mensen die dat niet CONSTANT willen zien, als ze naar Israel gaan!!

Wij willen bijvoorbeeld meer natuur zien, zoals Tel Megiddo, Gan Haslosha, Yardenit, Eingedi, of ein avdat

Maar ook zeer zeker meer musea zoals het Koning David museum en het Israel museum of mij part de Bijbeldierentuin in Tel aviv. Allemaal geweldig leuk. Maar helaas niet te vinden in de rondreizen.

Israel is zo ontzettend veelzijdig en daar doet Beter-uit veel te weinig mee heb ik het idee.

want als je alles op eigen gelegenheid moet gaan doen, dat word een duur grapje.

Groetjes Fam G

  • Algemeen 7
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 7
  • Excursies 7
  • Prijs / kwaliteit 7
op 31 juli 2012 bestemming: Spanje / Tenerife, reisperiode: augustus 2012

Hallo

Ik heb in juni een reis geboekt naar tenerife ik zou naar appartement bonanza gaan. In juni zei de mede werker van beter-uit-reizen dat ik het goed moest beslissen of ik mee wilde omdat ze speciaal vliegticket moesten regelen. Ik heb toen besloten om mee te gaan. voor dat ik akkoord gaf zijn we eerst alles gaan doorlopen. de vlieg reis welke maatschappij en het hotel/appartement. dus alles rond. ik netjes alles betaald wel 850 euro voor elke de vliegreis en het appartement.

Vervolgens krijg ik een mail met de betalingsoverzicht staat er in kleine lettertjes dat we in een heel andere appartement zit. ik kijken op zoover blijkt deze veel lager te scoren. Ik gebeld naar de reis organisatie en kwam geen steek verder. het enigste wat ze zeiden is dat het hun manier was van reizen organiseren. nou dat gaat er bij mij niet in. heb meedere discussie met ze gevoerd ik had geen keus. ik moet gewoon mee gaan. en werd er aan het einde van het gesprek gezegt, meneer ik hoop toch dat u een hele fijn reis heeft. volgens mij snappen ze het niet echt daar.

Mijn advies:

Niks meer boeken bij hun want je bent nog duurder uit dan elders.
Het appartement waar ik nu naar toe ga word aangeboden bij correndon voor 450 euro voor 14 dagen inclusie vliegreis en transfer.

ik betaal 849 euro voor de reis.

Bezint eer gij begint is mijn advies.

Pas op met ze.

  • Algemeen 2
  • Accommodatie 1
  • Vervoer 4
  • Reisbegeleiding 2
  • Excursies 6
  • Prijs / kwaliteit 4
op 19 mei 2012 bestemming: Duitsland / Rijnreis, reisperiode: mei 2012

Dit is een reis waar alleen ouderen aan deelnemen. Hoe kunnen ze iemand van 83 jaar in een kajuit stoppen die 2 smalle trappen naar beneden gaat. het bed was 1,5 meter boven de grond en alleen te bereiken door op een losstaand tafeltje te klimmen. de kajuit was dusdaning klein dat de enige stoel buiten moest worden gezet om er in te kunnen. na 1 nacht slapen op een vreselijk bed hield ik het voor gezien en eiste een andere kajuit. die was er niet. toen zijn we min of meer van de boot gezet en waren gedwongen om een taxi naar huis te nemen. Beter-uit Reizen is alleen genegen de boekingkosten te retourneren maar niet de taxi kosten van meer dan Ä200. met andere woorden, een vreselijke ervaring.

  • Algemeen 1
  • Accommodatie 1
  • Vervoer 1
  • Reisbegeleiding 1
  • Prijs / kwaliteit 1
op 10 augustus 2011 bestemming: Spanje / Barcelona, reisperiode: juni 2011

Mooie reis gemaakt met Beter-uit Reizen, goede hotels, 't weer was een beetje aan de frisse kant, zelfs voor de costa brava; veel moois gezien!

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 7
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 10
  • 1