Beter-uit reizen neemt Drietour reizen over

Geschreven op 9 mei 2013 door Eva Hopstaken

ALPHEN AAN DEN RIJN – Beter-uit reizen, de grootste christelijke reisorganisatie van Nederland, wordt nog groter. Afgelopen week kondigde de organisatie aan het bedrijf DrieTour Reizen over te nemen. Door de krachten te bundelen versterkt de organisatie haar positie op deze niche reismarkt.

Beide organisaties ontstonden in de jaren ’80. Het in Driebergen gevestigde DrieTour Reizen staat bekend als een interkerkelijke non-profit reisorganisatie. Reizen voor mensen uit alle kerken en geloofsgemeenschappen, dat is het credo. Beter-uit Reizen heeft de christelijke identiteit als uitgangspunt voor haar reisorganisatie. “Niet alleen van een geweldige vakantie genieten, maar ook geestelijk weer op adem komen”, dat is belangrijk, zo is op de website te lezen.

Als vakantieganger zal je bij het maken van een boeking eigenlijk weinig verschil merken. Beide merken blijven zelfstandig opereren. De bedrijven blijven beiden in hun eigen pand en zullen de eigen identiteit naar buiten uit blijven dragen.

Nieuws