Schrijf een ervaring over Corendon en maak kans op mooie prijzen!

Anna Nooshin de wereld rond met Corendon

Geschreven op 26 juli 2018 door Roos

Onder andere bezocht Anna het eiland Kos
Onder andere bezocht Anna het eiland Kos
Reisorganisatie Corendon geeft reizigers een inkijkje bij de mooiste bestemmingen die zij aanbieden. Dat doet Corendon in samenwerking met Anna Nooshin: fashion blogger, online ondernemer en auteur. Ze reist naar diverse bestemmingen en hotels van Corendon en filmt over haar ervaringen. Ze is inmiddels al op drie bestemmingen geweest voor de nieuwe reisserie.

Bestemmingen

De bestemmingen die Anna Nooshin tot nu toe heeft bezocht zijn Aruba, het Griekse eiland Kos en Bodrum in Turkije. De eerste reis ging naar Aruba, waar zij allerlei excursies deed en restaurants, bars en festivals bezocht. Ze verbleef hier in het Holiday Inn Resort. De volgende reis ging samen met Koen 'Kardashian' van Dijk naar Bodrum en een week geleden is haar laatste video over haar vakantie naar Kos in Griekenland online gekomen op YouTube. Zij verbleven hier samen in het luxe Adult Only hotel Lango Design Hotel & Spa. 

Anna De Wereld Rond

Naar verwachting zal Anna nog meer bestemmingen bezoeken met Corendon. Ze belooft namelijk veel mooie trips te maken dit jaar met de reisorganisatie, dus zullen er nog meer leuke video's gaan volgen. Wil je niets missen van de reisserie Anna De Wereld Rond? Abonneer dan op de vlogs van Anna Nooshin via haar account op YouTube of volg Corendon op Facebook.