Schrijf een ervaring over Corendon en maak kans op mooie prijzen!

Bali nieuwe bestemming Corendon

Geschreven op 8 juli 2015 door Anique

Een van de stranden op Bali
Een van de stranden op Bali
Vanaf het aankomende winterseizoen is het ook mogelijk om een reis te boeken naar Bali met Corendon. Qatar gaat dagelijks vliegen vanaf Amsterdam naar Bali, hiermee wil Corendon de concurrentie aangaan met marktleider Arke, door vandaag een contract te tekenen met de luchtvaartmaatschappij.

Vakantie vanaf 800 euro

Corendon heeft een megacontract weten af te sluiten met Qatar Airways, waardoor de Nederlandse toerist nu honderden euro's kan besparen op een vakantie naar Bali. Een 10-daagse hotelvakantie op het eiland is nu voor het eerst te boeken voor een prijs onder de 800 euro. Qatar Airways is een Arabische maatschappij die sinds 16 juni dit jaar op Amsterdam vliegt. Qua accommodaties kan er gekozen worden uit Sanur Beach en Seminyak. De reizen zijn nu al te boeken, met vertrek vanaf 1 november 2015.

Concurrentie

Corendon ging de strijd met Arke ook al aan met de bestemming de Antillen. Hier wordt ook goed mee geconcurreerd. Corendon verlengde onlangs het contract met KLM nog, waarmee gevolgen wordt naar de Antillen. Of Arkefly gaat reageren op het nieuwe aanbod van Corendon is nog niet duidelijk.