Schrijf een ervaring over Corendon en maak kans op mooie prijzen!

Bulgarije nieuwe wintersportbestemming Corendon

Geschreven op 9 maart 2015 door Anique

Skigebied Borovets in Bulgarije
Skigebied Borovets in Bulgarije
Vanaf volgend wintersportseizoen is de bestemming Bulgarije ook weer opgenomen in het aanbod van Corendon. Hierdoor komt Bulgarije, op het moment nog een vergeten wintersportbestemming, weer terug als vakantiebestemming voor de wintersporter in Nederland.

December

Vanaf december 2015 heeft de wintersporter weer de kans om met Corendon naar Bulgarije te reizen. Vanaf dan biedt de organisatie weer vlieg-wintersportreizen aan. Er wordt vanaf 13 december iedere zondag naar Plovdiv gevlogen. De luchthaven van deze plaats is goed verbonden met de wintersportplaatsen Borovets en Pamporovo. Vanaf half maart is het mogelijk de skivakantie te boeken.

Wintersportbestemming

Bulgarije heeft hard gewerkt aan een doorontwikkeling, wat zeker nodig was. Jaren geleden raakte het land uit de gratie en liet de kwaliteit van accommodaties en skiliften te wensen over. Doordat er nu gerenoveerd is en het prijsniveau nog steeds erg laag is, is het voor de Nederlanders een aantrekkelijke wintersportbestemming.

Je boekt al een vakantie vanaf 299 euro, dit is een achtdaagse vliegreis inclusief transfer, hotel en skipas. In 2,5 uur vlieg je naar Bulgarije, waarna de transfertijd nog 90 tot 120 minuten bedraagt.