Schrijf een ervaring over Corendon en maak kans op mooie prijzen!

Corendon en EuroParcs gaan samenwerking aan

Geschreven op 1 mei 2020 door Gina

EuroParcs Resort De Achterhoek
EuroParcs Resort De Achterhoek
Corendon gaat een samenwerking aan met EuroParcs om zo zijn klanten een vakantie dicht bij huis aan te kunnen bieden. De klanten van Corendon kunnen hun vakantie doorbrengen in een van de resorts in Nederland.

EuroParcs heeft veertien verschillende resorts in Nederland. De klanten van Corendon krijgen met deze samenwerking de mogelijkheid hun vakantie op een van deze veertien resorts door te brengen. De klanten die voor hun geannuleerde reis een SGR-voucher hebben ontvangen van Corendon, kunnen deze inleveren op een vakantie op een van de resorts van EuroParcs. Zo krijgen de klanten toch nog de mogelijkheid hun welverdiende vakantie in eigen land te vieren.

"Op dit moment is een vakantie in het buitenland nog niet mogelijk en het is nog niet duidelijk wanneer dit wel het geval zal zijn. We hopen dat we op afzienbare termijn weer kunnen opstarten maar tegelijkertijd hebben we naar een alternatief gezocht binnen Nederland. Met EuroParcs bieden we onze vakantiegangers nu de mogelijkheid om hun zomervakantie door te brengen in eigen land. Onze klanten kunnen hun reisvoucher inwisselen voor een verblijf in één van de veertien resorts in Nederland. De resorts bieden luxe en comfort, in combinatie met een topservice. Daar herkennen wij ons in. We zijn er trots op dat we deze samenwerking in korte tijd samen succesvol hebben kunnen opzetten", aldus Steven van der Heijden, CEO Corendon.

"Omdat onze resorts verspreid liggen door het land, kan de klant zelf kiezen in welke regio hij zijn vakantie wil vieren. Wij nemen hopelijk voor veel mensen, door de vouchers te accepteren, hun vakantiezorgen weg. Deze samenwerking zien we dan ook als het nemen van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid in deze moeilijke tijd voor iedereen", aldus Wim Vos en Wouter Vos, directie EuroParcs.