Schrijf een ervaring over Corendon en maak kans op mooie prijzen!

Corendon opent nieuw 5-sterrenhotel: Marble Ama Andalucia

Geschreven op 21 juni 2016 door Felice

Een van de hotelkamers in Marble Ama Andalucia
Een van de hotelkamers in Marble Ama Andalucia
Reisorganisatie Corendon opent een nieuwe hotel in het zuiden van Spanje: Marble Ama Andalucia. Dit hotel heeft vijf sterren en een all inclusive concept. 

Marble Ama Andalucia

Hotel Marble Ama Andalucia ligt in de provincie Huelva. Het hotel heeft met zijn vijf sterren een uiterste luxe status. Je kunt er onder andere genieten van een massage in de spa en een duik nemen in een van de twee zoutwaterzwembaden. Ook aan de kinderen is er gedacht, voor hen is er een apart bad, een speeltuin en een kinderclub. Voor volwassenen is er tevens een entertainmentprogramma. Daarnaast is het strand niet ver van het hotel gelegen. Op 800 meter afstand vind je namelijk het zandstrand van de Costa de la Luz. Dit is een erg rustig strand, dat nog niet ontdekt is door het massatoerisme.

Marble Ama Andalucia
Marble Ama Andalucia


Voorzieningen
In het hotel heb je een ruime keuze aan maaltijden in een van de vele restaurants. Zo kun je tapas eten in de restaurants ‘La bodega’ en ‘Flavours of the World’. Ook kun je een steak proeven in het restaurant ‘Meat Lover’s’. Bij het zwembad vind je nog de poolbar ‘La Piazette’ waar je kleine snacks kunt proberen en voor koffie met gebak kun je terecht bij ‘Good Things’. Als je je buik vol hebt van al het eten, kun je het eten laten zakken door een wandeling te maken door de goed onderhouden tuin van het hotel.

Je verblijft in een kamer voorzien van alle benodigdheden, zoals minibar, airco en televisie met Nederlandse zenders. Ook heb je gratis wifi op je kamer. Bovendien hebben veel kamers een uitzicht op de zee of op de golfbaan.

Marble hotelketen

Het hotel Marble Ama Andalucia behoort samen met het hotel Marble Stella Maris op Ibiza tot de Marble hotelketen. Tot nu toe zijn dit de enige twee hotels in de Marble hotelketen. Corendon is van plan de keten uit te breiden tot tien hotels, die gelegen zijn op enkele belangrijke bestemmingen buiten Turkije om.