Schrijf een ervaring over Corendon en maak kans op mooie prijzen!

Corendon met KLM naar Sri Lanka dit najaar

Geschreven op 3 juni 2016 door redactie

Er wordt rechtstreeks naar Colombo gevlogen
Er wordt rechtstreeks naar Colombo gevlogen
Vanaf dit najaar kun je met reisorganisatie Corendon naar Sri Lanka. Oprichter van Corendon, Atilay Uslu, is content met deze uitbreiding: ‘Sri Lanka is een perfecte aanvulling op ons aanbod verre bestemmingen. Het leent zich bij uitstek voor een rondreis in combinatie met een strandvakantie, heeft een indrukwekkende natuur, cultuur en prachtige stranden. Door de samenwerking met KLM kunnen we bovendien onze reizigers rechtstreeks naar dit prachtige eiland brengen. Dat maakt deze nieuwste Corendon bestemming uniek!’

Je boekt al een strandvakantie naar Sri Lanka vanaf €799,- en een rondreis is te boeken vanaf €1.099,-. De eerste KLM-vlucht naar Colombo staat gepland op maandag 31 oktober. Vanaf dat moment zal er wekelijks op maandag en vrijdag naar Sri Lanka gevlogen worden. De vlucht wordt uitgevoerd met een Boeing 787-9 Dreamliner met een capaciteit van 294 stoelen.

Verspreid over de plaatsen Bentota, Beruwela, Hikkaduwa, Kalutara, Marawila, Negombo, Wadduwa, Waikkal en Waskaduwa heeft Corendon een ruim aanbod van accommodaties. Van kleinschalige complexen met logies en ontbijt tot luxe vijfsterren all inclusive resorts. Bovendien biedt de reisorganisatie rondreizen (met gegarandeerd vertrek) over het eiland aan die allemaal te combineren zijn met een strandvakantie.