Schrijf een ervaring over Corendon en maak kans op mooie prijzen!

Corendon opent all-inclusive hotel op Ibiza

Geschreven op 12 januari 2016 door Vanessa

Strand van Cala Gracio
Strand van Cala Gracio
Op het populaire eiland Ibiza opent eind juni de nieuwste aanwinst van reisorganisatie Corendon: Marble Stella Maris hotel. Corendon maakt het eiland zo voor een breed publiek aantrekkelijk met het Personal All Inclusive concept. Met dit concept ben je voor een scherpe prijs verzekerd van uitstekende basisvoorzieningen. Vanaf 22 juni 2016 is het hotel geopend voor gasten, maar boeken kan je nu al vanaf 599,- euro per persoon per week.

Oprichter van Corendon, Atilay Uslu, is erg trots op het resort: “Jarenlang zijn we bestookt door klanten met de vraag wanneer Corendon vakanties naar Ibiza zou gaan aanbieden. Uiteraard luisteren we naar onze klanten. Het probleem was dat we geen geschikte accommodaties konden vinden. Daarom hebben we nu ons eigen hotel gekocht. Dat kunnen we helemaal naar onze eigen wensen inrichten, onder andere met het Personal All Inclusive concept. Hiermee ben je in het Marble Stella Maris hotel verzekerd van de beste prijs/kwaliteit verhouding”.

Hotel Stella Maris is gebouwd in 1970 en was een van de eerste resorts op Ibiza. Het bestaat uit een aantal verschillende gebouwen, gelegen in een prachtige tuin van ruim 60.000 m2. Gedurende deze winter worden kamers, badkamers en hoofdgebouwen volledig gerenoveerd. Het hotel beschikt straks over 295 moderne en comfortabele kamers in Ibiza stijl. Marble Stella Maris heeft 2 zwembaden en een apart kinderbad. Er zijn verschillende à la carte restaurants en bars en voor de kinderen zijn er verscheidene activiteiten zoals een speeltuin en een fun&game room. In juli en augustus worden er speciale kinderkooklessen georganiseerd. Marble Stella Maris ligt aan de westkust van het eiland, direct ten noorden van San Antonio op ca. 500 meter van de prachtige zandstranden van Cala Gracio en Cala Gracioneta. De vliegreis naar Ibiza wordt uitgevoerd door Corendon Dutch Airlines die vanaf dit jaar Ibiza heeft toegevoegd als nieuwe bestemming.