Schrijf een ervaring over Corendon en maak kans op mooie prijzen!

Corendon opent hotels in badplaats «eşme

Geschreven op 8 april 2014 door Anique

Cocktail all inclusive
Cocktail all inclusive
Corendon opent dit jaar twee nieuwe hotels in de badplaats Çeşme. De badplaats is geliefd bij de jetset van Turkije, Corendon kocht er twee all inclusive hotels die deze zomer opengaan.

Zon, zee, luxe en lekker eten zijn gegarandeerd bij een verblijf in een van de all inclusive hotels. Çeşme is een minder bekende badplaats dan Antalya of Bodrum, maar daarom niet minder mooi. Het ligt ten westen van Izmir, op een schiereiland.

Het eerste hotel, Premier Soltol, ligt op 3 kilometer afstand van Alaçati, een plaatsje net onder Çeşme. Het hotel ligt aan het strand en vanuit het zwembad en het terras heb je uitzicht op zee. Omringd door palmbomen en met een luxe spacentrum kom je hier helemaal tot rust. Ook is het er zeer geschikt voor surfers, er is namelijk een windsurfschool aanwezig in de buurt van het hotel.

Het tweede hotel, Mi Playa, is een 4 sterrenhotel en gelegen aan een prachtige baai. Je kan zonnen op het privé zandstrand en zwemmen in het enorme zwembad. Ook surfen hoort weer tot de mogelijkheden.