Schrijf een ervaring over Corendon en maak kans op mooie prijzen!

Corendon opent nieuw hotel in Spanje

Geschreven op 20 april 2016 door Anique

De spa in Marble Andalucia
De spa in Marble Andalucia
Deze zomer opent reisorganisatie Corendon een nieuw hotel aan de Spaanse Costa de la Luz. Hotel Marble Andalucia is onderdeel van de eigen hotelketen van Corendon: Marble. Het hotel is vanaf nu te boeken voor juni 2016 of later.

Marble Andalucia

Marble Andalucia is een bestaand hotel dat volledig is aangepast door Corendon, zodat het aan alle eisen van een luxueus 5-sterren all inclusive hotel voldoet. Een voordeel van dit hotel is dat het een Spa & Wellness Center heeft. Verder kun je kiezen uit diverse restaurants, is er een prachtig zwembad en zijn de kamers zeer ruim opgezet. Ze beschikken over een ruime zithoek, smart-tv, airconditioning en gratis wifi. Voor gezinnen zijn er familiekamers met aparte slaapkamers, een wasmachine en een eethoek.

Costa de la Luz

Het hotel ligt aan de Costa de la Luz, een nog vrij onontdekt gebied in het zuidwesten van Spanje. Massatoerisme vind je hier nog niet, waardoor er meer ruimte en rust is. Het wordt ook niet voor niets het best bewaarde geheim van Spanje genoemd. Doordat het dicht bij de Portugese grens ligt vlieg je bij het boeken van een pakketreis ook naar het Portugese Faro. In de omgeving vind je op 800 meter afstand een breed zandstrand en vele authentieke dorpjes.