Schrijf een ervaring over Corendon en maak kans op mooie prijzen!

Corendon stopt deze maanden alle vakantievluchten

Geschreven op 15 maart 2020 door Vanessa

Logo van reisorganisatie Corendon
Logo van reisorganisatie Corendon
Reisorganisatie Corendon heeft laten weten dat ze alle vakantievluchten annuleren voor de aankomende tijd. "Door deze onvermijdbare en buitengewone omstandigheden vindt Corendon het niet langer verantwoord om vakanties door te laten gaan," aldus CEO Steven van der Heijen. Het gaat vooralsnog om vluchten die vanaf vandaag (15 maart 2020) t/m 6 april vertrekken. Over vluchten die na 6 april vertrekken, wordt later een beslissing gemaakt. Topman Atilay Uslu vertelt tegen De Telegraaf  dat 28.000 vakantiegangers de dupe zijn van deze maatregel. Inmiddels is bekend geworden dat Corendon alle vakantie heeft geannuleerd t/m 31 mei 2020.

"Verschillende landen hebben in de afgelopen dagen besloten om hun grenzen geheel of gedeeltelijk te sluiten. Dit betekent dat wij onze vakanties naar die bestemmingen niet meer kunnen uitvoeren. Naar alle waarschijnlijkheid gaan in de komende dagen nog meer landen beperkingen opleggen aan reizigers,” legt van der Heijden uit in de verklaring.

Heb jij bij Corendon een reis geboekt met vertrek in maart/april/mei 2020 dan ben je het geld niet kwijt. Het bedrag dat je hebt uitgegeven aan de vakantie krijg je als waardebon voor een volgende vakantie. Mocht de nieuwe vakantie goedkoper uitvallen dan de oorspronkelijke boeking, dan betaalt Corendon het verschil terug. 

Nieuws

Artikelen