Schrijf een ervaring over Corendon en maak kans op mooie prijzen!

Corendon vliegt naar Rusland tijdens Olympische Spelen

Geschreven op 12 november 2013 door Anique

In februari kunnen fans van de Olympische Spelen relatief goedkoop naar het Russische Sotsji vliegen. Corendon heeft namelijk besloten om in die periode rechtstreeks naar Rusland te vliegen.

Arrangementen

Er worden arrangementen samengesteld waarbij de vlucht en het verblijf inbegrepen zijn. Wil je toegang tot de spelen, dan moet je dat wel zelf regelen. In totaal heeft de reiziger keuze uit zeven pakketten. Ze variëren van twee tot vijf dagen met verblijf op het Noorse cruiseschip Jade (4 sterren). De prijzen zijn op basis van logies met ontbijt en transfer van en naar de luchthaven. Het goedkoopste pakket start bij 399 euro.

Winterspelen voor iedereen

Atilay Uslu, topman bij Corendon, zegt: ''Het moet voor iedereen mogelijk zijn om de Olympische Spelen te bezoeken. Er is op het moment geen rechtstreekse verbinding vanuit Nederland naar Sotsji, wat moeten alle Oranje-fans dan? Corendon is blij dat we de mogelijkheid kunnen bieden om de spelen zelf te bezoeken''.

Hoofdsponsor

Corendon is hoofdsponsor van het Team Corendon. De schaatsers maken volgens de topman Uslu veel kans op het winnen van goud tijdens de winterspelen van 2014. 'Ze zullen vliegend naar goud gaan', zegt hij.