Schrijf een ervaring over Corendon en maak kans op mooie prijzen!

Corendon zorgt voor meer comfort

Geschreven op 2 mei 2018 door Gina

Meer comfort in de vliegtuigen van Corendon
Meer comfort in de vliegtuigen van Corendon
Sinds deze maand hebben de Nederlandse vliegtuigen van Corendon een comfortzone waarin passagiers extra beenruimte krijgen. Ook op de luchthaven Schiphol zorgt Corendon vanaf deze zomer voor meer gemak en comfort door middel van het Priority pakket. Daarnaast introduceert Corendon twee nieuwe labels: Premium Selection en Charme. De toevoeging van deze labels zorgt ervoor dat de zoektocht naar een perfecte vakantie een stuk makkelijker wordt. Tot slot breidt Corendon haar vluchtaanbod uit op Groningen. Vanaf deze winter vliegt de reisorganisatie ook naar Antalya.

Meer comfort bij Corendon

Vanaf deze maand biedt Corendon voorin in ieder vliegtuig van Corendon Dutch Airlines een comfortzone. De 15 stoelen in de comfortzone bieden extra beenruimte. De comfortstoelen hebben gemiddeld 87 centimeter beenruimte, circa 12 centimeter meer dan een standaardstoel. De comfortzone maakt onderdeel uit van de Economy Class en is vooraf online te reserveren. De prijs is afhankelijk van de rij en de bestemming maar zal tussen de 17 euro en 22 euro zijn. Vanaf de zomer biedt Corendon ook Priority pakketten aan op de luchthaven Schiphol. Het pakket zorgt voor meer gemak en comfort. Je krijgt onder andere voorrang bij het inchecken, bij de security check en bij het boarden. Op bestemming worden de koffers van de Priority pakketten als eerst op de band geplaatst. Het pakket is online te bestellen en kost 29 euro.

Premium Selection & Charme

De twee nieuwe labels van Corendon zijn bedoeld om de zoektocht naar de perfecte vakantie te vergemakkelijken. Onder Premium Selection vallen de beste vier- en vijfsterrenhotels per bestemming. De selectie van de hotels is gebaseerd op kwaliteit, gastvrijheid, een hoog serviceniveau en uiteraard de reviews van klanten. Onder het label Charme vallen vooral kleinschalige en charmante accommodaties. Deze accommodaties zijn geselecteerd op basis van kleinschaligheid, gastvrijheid, charme en sfeer. Of je nu verblijft in een boetiekhotel, een appartementencomplex of een designhotel. Iedere accommodatie binnen dit label biedt persoonlijke service en een intieme sfeer.

Vanaf Groningen naar Antalya met Corendon

Vanaf november biedt Corendon ook vluchten aan vanaf Groningen Aiport Eelde naar Antalya. Dit is de eerste keer dat de bestemming Antalya buiten het zomerseizoen wordt aangeboden vanaf Groningen. Als de resultaten voor de maand november bevallen, wil Corendon ook later in het seizoen de vluchten aan blijven bieden.