Schrijf een ervaring over Corendon en maak kans op mooie prijzen!

Madeira is de nieuwe bestemming van Corendon

Geschreven op 1 maart 2016 door Danique

Flora en Fauna Madeira
Flora en Fauna Madeira
Corendon laat weten dat het naast de drie nieuwe bestemmingen Costa Brava, Sicilië en Cyprus, ook naar het Portugese eiland Madeira gaat vliegen. Corendon gaat vanaf 6 mei 2016 wekelijks vluchten uitvoeren naar de luchthaven Funchal in Madeira.

Het eiland Madeira

Madeira is een paradijselijk eiland op ongeveer 1.000 kilometer van de kust van Portugal. Het eiland staat vooral bekend om de vele flora en fauna die hier te vinden is. Vooral veel natuurliefhebbers bezoeken het eiland voor de vele wandelroutes die hier zijn. Ook heerst op het eiland een aangenaam klimaat. De temperatuur bevindt zich meestal tussen de 17 en 24 °C.

Verschillende concepten

Corendon gaat verschillende accommodaties aanbieden in de hoofdstad Funchal, Calheta, Caniço de Baixo en Machico. Omdat Madeira een perfecte combinatie van natuur en cultuur is, zijn er speciale fly & drives vakanties en extra excursiepakketten te boeken. Verder komt Corendon met een nieuw initiatief: het fly & go arrangement. Deze arrangementen zijn speciaal voor de toerist die vanuit dezelfde locatie de omgeving van Madeira met een huurauto wil ontdekken.

Vanaf 6 mei tot 19 oktober 2016 vliegt Corendon eenmaal per week naar het Portugese eiland Madeira. Deze vlucht vindt de gehele periode op zaterdag plaats. Met uitzondering van de eerste vlucht, deze is gepland op vrijdag.