Schrijf een ervaring over Corendon en maak kans op mooie prijzen!

Nieuwe bestemmingen bij Corendon

Geschreven op 23 juni 2014 door Anique

Toledo in Spanje rondreis
Toledo in Spanje rondreis
Voor het komende winterseizoen heeft Corendon zes nieuwe bestemmingen toegevoegd aan het aanbod. Aqaba is onlangs toegevoegd, maar het is nu ook mogelijk het luxe Dubai, de eilanden Lanzarote en Fuerteventura op de Canarische Eilanden, Marsa Alam in Egypte en tot slot een rondreis door Spanje te boeken bij Corendon.

De nieuwe winterbestemmingen worden aangevlogen vanaf Schiphol en merendeels uitgevoerd door Corendon Dutch Airlines. Naar Dubai en Barcelona wordt gevlogen met Transavia.

Aqaba in Jordanië wordt toegevoegd als strandbestemming en als excursiereis. Door Dubai toe te voegen aan het aanbod wordt luxe nu ook betaalbaar. De grote hotels, enorme winkelcentra en mooie stranden maken Dubai een zeer geschikte stedentripbestemming. Ook de eilanden Fuerteventura en Lanzarote zijn populair vanwege de mooie stranden en het lekkere weer. De badplaats Marsa Alam, een nog onbekende bestemming in Egypte, was tot voor kort een onbekend vissersdorpje aan de Rode Zee. Tegenwoordig is het een geliefde badplaats. Tot slot wordt er een nieuwe rondreis aangeboden naar Spanje. Hierbij vlieg je op Barcelona en bezoek je vervolgens de steden als Girona, Zaragoza, Madrid, Toledo en Valencia.