Schrijf een ervaring over Corendon en maak kans op mooie prijzen!

SiciliŽ nieuwe bestemming Corendon

Geschreven op 8 februari 2016 door Lan

SiciliŽ is nu te boeken bij Corendon
SiciliŽ is nu te boeken bij Corendon
Reisorganisatie en luchtvaartmaatschappij Corendon heeft het aanbod onlangs uitgebreid met Cyprus en Costa Brava. Corendon voegt nu ook Sicilië toe aan de lijst van nieuwe bestemmingen. Met ingang van 9 mei 2016 kun je met Corendon naar het Italiaanse eiland. Sicilië is volgens Corendon het perfecte vakantie-eiland voor wie graag cultuur wilt snuiven en wilt genieten van een strandvakantie.

Accommodaties

In de badplaats Lido di Noto in het zuiden van Sicilië heeft Corendon verschillende hotels geselecteerd. Een 8-daagse vakantie op basis van all-inclusive in een 3-sterrenhotel is al boekbaar vanaf € 399,- per persoon. Deze badplaats ligt niet ver van de stad Noto, een belangrijke barokstad die sinds 2002 op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Het aanbod wordt spoedig verder uitgebreid met accommodaties in de badplaatsen Giardini di Naxos en Taormina. Ook fly & drives en rondreizen kunnen binnenkort bij Corendon geboekt worden.

De vluchten

Corendon zal vanaf 9 mei tot 24 oktober eenmaal per week vliegen op Sicilië. De vluchten staan gepland op de maandag naar de luchthaven van Catania. De vlucht wordt uitgevoerd met een Boeing 737-800 met 189 stoelen aan boord.