Schrijf een ervaring over Corendon en maak kans op mooie prijzen!

Stedentrip Istanbul met Corendon

Geschreven op 27 augustus 2018 door Roos

Skyline van Istanbul in Turkije
Skyline van Istanbul in Turkije
Het is deze winter mogelijk om op stedentrip te gaan naar de metropool Istanbul met reisorganisatie Corendon. De reisorganisatie heeft gemerkt dat de vraag naar vakanties naar Turkije toeneemt en daarom besloot Corendon om deze stedentrips toe te voegen aan het aanbod.

Stedentrip met Corendon

De stedentrips met Corendon zijn 4- of 5-daagse reizen inclusief vlucht met Turkish Airlines vanaf Amsterdam Schiphol. De hotels waaruit je de keuze hebt variëren van 3- tot 5-sterrenhotels en je verblijft altijd op basis van logies en ontbijt. De 4-daagse stedentrip is al boekbaar vanaf slechts 199 per persoon. De vertrekperiode waarvoor de stedentrips nu te boeken zijn loopt vanaf november tot en met april.

Istanbul

De Turkse metropool Istanbul is een smeltkroes van verschillende culturen. Bijzonder aan de stad dan ook is dat het in twee continenten ligt: Europa en Azië. Naast interessante culturen vind je er ook mooie bezienswaardigheden, zoals de voormalige kathedraal en moskee Hagia Sophia. Verder vind je er hippe winkels en een modern uitgaansleven. Door de veelzijdigheid van de stad is Istanbul een zeer geschikte stedentrip bestemming.