Schrijf een ervaring over Eurocamp en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Eurocamp

Pagina 2 van 8 met 74 resultaten

op 9 juli 2018 bestemming: ItaliŽ / Bardolino, reisperiode: juni 2018

Wij zaten op de camping Cisano san vito het wordt tijd dat ze de matrassen vernieuwen!! erg vies en vuil .
ook de koekepan is aan vernieuwing toe.
En als ik eerlijk ben zijn ook de Esprit caravan aan vernieuwing toe .
Al met al hebben wij toch een fijne vakantie gehad !! ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 28 juni 2018 bestemming: Duitsland / Lindau, reisperiode: juni 2018

Op de Nederlandse website staat dat er grotendeels Wifi is, en zie je mooie caravans staan. Maar als je aan komt op de camping hoor je dat Eurocamp geen plaatsen met Wifi hebben ingekocht, dus dat is balen, en kom je bij de caravan dan denk je dat zou thuis naar de schroot gaan. Slechte planken op het terras waar je je voeten aan open haalt, zonnescherm waar de hagelgaten nog steeds in zitten. Kortom je gaat daar niet voor je plezier heen. Op de dag van aankomst meteen naar Eurocamp gebeld, en dan is er begrip, maar als je na afloop je beklag doet dan worden er allerlei onnozele argumenten gezocht om onder een normale schadevergoeding uit te komen. Totaal niet klant gericht, heel slechte behandeling van een klacht, en je moet zelf blijven bellen wat men er mee doet. Als men van begin af aan zich soepel en normaal had opgesteld, dan was dit al uit de wereld, maar de kwaliteit van de klachtenbehandeling is beneden peil, net zoals de voorlichting over deze Eurocamp accommodatie bij de Bodensee ook beneden peil is. Wie doet er nu wat ? ... Lees meer

  • Algemeen 3




op 8 juni 2018 bestemming: ItaliŽ / Cisano de garda, reisperiode: juni 2018

Hele leuke hostes vooral Tom en Eva die stonden altijd voor je klaar.top. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 29 mei 2018 bestemming: Spanje / Torroella de motgri, reisperiode: mei 2018

Geweldige service van de medewerkers van eurocamp.. vriendelijk .. behulpzaam... komen hun afspraken na! Proberen je verblijf heel aangenaam te maken! En dat is ze super goed gelukt!!!

  • Algemeen 9
op 18 januari 2018 bestemming: ItaliŽ / VenetiŽ, reisperiode: mei 2017

Bam! We hebben weer geboekt voor de
Meivakantie! Vorig jaar was super bevallen en dit jaar weer met 10% vaste klanten korting.

  • Algemeen 10
op 2 november 2017 bestemming: ItaliŽ / Peschiera, reisperiode: augustus 2017

Duidelijke info, eerlijke communicatie, betaalbare prijzen, goede website, mooie campings en veel keuzes.

  • Algemeen 8
op 10 september 2017 bestemming: ItaliŽ / San Vincenzo, reisperiode: augustus 2017

De caravan viel van ellende uitelkaar smoezelig, geen warm water, deur kon niet dicht van de douche. Bed was vreselijk , 2weken rugklachten gehad. Alleen het plekje was super camping albatros

  • Algemeen 4
op 9 september 2017 bestemming: Spanje / Vilanova i la Geltru, reisperiode: maart 2017

We zijn net terug. We waren op deze camping van 28 aug t/m 8 september 2017. De camping is in onze ogen veel en veel te groot. We zijn 3 x de weg kwijt geweest. Internet is erg slecht. Wifi kochten we voor 1 week 25 euro. we konden daarna voor een paar dagen bijkopen. Nee dus, of per uur of weer een week. Het eten in het restaurant was 2 x koud. Daarna zijn we niet meer gegaan. Personeel Eurocamp was top! Ik ga er wel nooit meer terug.

  • Algemeen 5
op 30 augustus 2017 bestemming: Frankrijk / Serignan-Plage, reisperiode: juli 2017

Verschrikkelijk plek voor veel geld

  • Algemeen 3
op 29 augustus 2017 bestemming: Frankrijk / Marseillan Plage, reisperiode: augustus 2017

Zoals gewoonlijk is alles perfect geregeld.

  • Algemeen 9
  • Vorige
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende