Schrijf een ervaring over Eurocamp en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Eurocamp

BestCamp
8,2
op basis van 157 reviews

1 consumenten award

BestCamp won in 2017 de Reisgraag award
Lees meer
Gustocamp
8,1
op basis van 45 reviews

1 consumenten award

Gustocamp won in 2013 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 3 van 8 met 73 resultaten

op 11 juli 2017 bestemming: Frankrijk / St. Valery sur Somme, reisperiode: juli 2017

Een prachtige camping in St. Valery sur Somme met ruime plaatsen.

  • Algemeen 8
op 9 juni 2017 bestemming: Italië / Sicilië, reisperiode: mei 2017

Voor siciliaanse begrippen een mooie camping. Caravan was prima, we hadden 2 grote naast elkaar, kort bij 't zwembad. Schoon en netjes onderhouden. Medewerker was erg vriendelijk. Mooie omgeving met allerlei activiteiten

  • Algemeen 8




op 4 mei 2017 bestemming: Nederland / Duinrell, reisperiode: april 2017

Duinrell heeft een leuke camping met goede faciliteiten. De kinderen hebben zich goed vermaakt in het attractiepark en in het Tikibad. De stacaravan van Eurocamp was prima in orde. Mensen van Eurocamp ook heel vriendelijk. Wij komen hier zeker nog eens terug.

  • Algemeen 9
op 2 mei 2017 bestemming: Frankrijk / Frejus, reisperiode: april 2017

Mooie camping geboekt in Frejus, van alles te doen voor de jeugd.

  • Algemeen 7
op 29 april 2017 bestemming: Nederland / duinrell, reisperiode: april 2017

We hadden via prijsvrij een caravan geboekt op de camping bij Duinrell. De caravan viel wel wat tegen. Er miste 1 dekbed. Er was een cafetiere om koffie te zetten, maar die was kapot. Er waren veel minder dingen stuk. Plankje in de ouderslaapkamer was stuk, lampje vd afzuigkap was stuk, timer vd oven deed het niet, je kon de deur vh toilet gewoon open trekken ondanks dat hij op slot zat, er was geen theepot, theelepeltjes en geen kaasschaaf, snijplank. Er miste heel veel vd keukeninventaris : glazen, borden, theeglazen, kommen en koppen, waterkoker. We zouden de magnetron aanzetten, maar er bleek een engelse stekker aan te zitten, dus we moesten een verloopstekker halen. We zaten in caravan nummer st005 esprit.
Toen we gingen douchen bleek het water gewoon onder uit de caravan in het gras te stromen.....?? Er was een chiffon kapot. We hebben dit allemaal wel gemeld bij de receptie. De kussens waren veel te klein. Er was 1 lamp kapot in de ouderslaapkamer. De deksels pasten niet op de pannen. Er was een kastje wat niet tussen de bedden paste en daarom in de kledingkast stond.de doorspoelknop vh toilet deed het niet helemaal goed. Er waren alleen engelse medewerkers,dus we moesten dit in het Engels vertellen.....Er was geen sleutel vd caravan aanwezig !! Dus het slot moest vervangen worden.......En er was geen barbecue aanwezig. We hadden pasfoto's mee moeten nemen,maar dit wisten wij niet, dus die moesten dat ter plekke nog gemaakt worden voor 4 euro pp. Omdat we met zijn zessen waren koste dat dus ook nog weer 24 euro....
Jammer dat erzoveel mis was met de caravan....... Verder hebben we het prima naar de zin gehad op het park.
Tot slot: de medewerker van eurocamp had de plaats vd caravan ook op een andere plek aangewezen op deplattegrond......Na lang zoeken bleek de caravan op een heel ander deel vd camping te staan.....

  • Algemeen 6
op 27 april 2017 bestemming: Nederland / Duinrell, reisperiode: april 2017

Vanaf dag 1 een teleurstelling. Bij aankomst werden we geholpen door engels personeel wat geen woord nederlands sprak. We hebben de caravan geboekt om hierin met 4 volwassenen en 2 kinderen te verblijven. Er waren maar 4 stoelen om de eettafel. Op de foto's op de site van eurocamps staat een hoekbank afgebeeld. Wij hadden een rechte bank waar je met 4 volwassenen schouder aan schouder kan zitten. De caravan is ijskoud. Tot overmaat van ramp hebben we een dag zonder gas gezeten. Wij konden dus niet douchen koken of koffie zetten. Eurocamp is een brits bedrijf. Ik zeg, eurocamp sluit je aan bij de brexit en vertrek uit Nederland.
Ps. Wel complimenten voor het Nederlandse personeel (Vincent en Redania) van eurocamp. Zij hebben er alles aan proberen te doen om ons te helpen.

  • Algemeen 1
op 18 april 2017 bestemming: Frankrijk / Frejus, reisperiode: mei 2016

Wij waarderen met 4 sterren!

La palmerie/La baume in Frejus word door ons viertjes nu voor het vijfde jaar bezocht in de mei vakantie. Het is een mooi aangelegde camping met op beide campings prachtige zwembaden. Het park is kindvriendelijk met een animatieprogramma voor kinderen en volwassenen. Rondom het zwembad is een aanbod van waterpolo aquarobics, zumba fitnes. In de avonduren kan je voetballen, volleyballen tenissen. Er is een campingwinkel met vriendelijke eigenaren. Daarnaast een restaurant en snackbar met prima aanbod!
Wij bezoeken een eurocamp stacaravan, deze is voordelig geprijst in de meivakantie en van alle gemakken voorzien.Bij aankomst word je vriendelijk ontvangen en naar de caravan gebracht. Is er tijdens je verblijf een probleempje dan word dat de zelfde dag nog opgelost.

  • Algemeen 8
op 18 april 2017 bestemming: Spanje / costa Dorado, reisperiode: mei 2016

Super accommodatie, super service en een hele mooi camping

  • Algemeen 8
op 12 april 2017 bestemming: Frankrijk / Languedoc-Roussillon-Midi-Pyrénées, reisperiode: juli 2016

Zeer rustig gelegen camping met alle comfort en eigen toegang tot strand, mooie verzorgde zwembaden met leuke glijbanen voor alle leeftijden.

  • Algemeen 9
op 12 april 2017 bestemming: Spanje / Estartit, reisperiode: augustus 2017

Met eurocamp tot nu toe elk jaar een top vakantie en prachtige campings en mooie accemodaties. En dat word t zeker dit jaar ook weer

  • Algemeen 8
  • Vorige
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende