FarmCamps introduceert de gratis Fijn Weer Garantie

Geschreven op 29 augustus 2014 door Christel

Verblijf op een FarmCamps boerderij
Verblijf op een FarmCamps boerderij
Tijdens je verblijf op een van de FarmCamps boederijen slaap je in tenten. Deze tenten zijn comfortabel en bestand tegen iedere weeromstandigheid, maar toch kan slecht weer je vakantie negatief beïnvloeden. Om dit te voorkomen lanceert FarmCamps de gratis Fijn Weer Garantie.

Als je een vakantie bij FarmCamps boekt met aankomst in de maanden september, oktober of april ben je automatisch gratis verzekerd van de Fijn Weer Garantie van FarmCamps. Als er 48 uur voor je bezoek kou of regen verwacht wordt, kun je gratis je reservering omboeken. Dit geldt als er 48 uur voor je bezoek een middagtemperatuur van 10 graden Celsius of lager verwacht wordt. Als het 5 uur of langer regent of er valt 20 mm neerslag of meer kom je ook in aanmerking voor de garantie.

Per boeking mag je één keer gebruik maken van de Fijn Weer Garantie. Voor de omboeking dien je contact op te nemen met de medewerkers van FarmCamps. Als er prijsverschil ontstaat door de omboeking, betaal je bij of betaalt FarmCamps je het verschil terug.

Nieuws