Ervaringen Gustocamp

Pagina 1 van 1 met 46 resultaten

op 25 september 2020 bestemming: ItaliŽ / Porto Garibaldi, reisperiode: september 2020

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Alles dichtbij en in ťťn van de nieuwste stacaravans van Gusto Camp. We werden heel goed geholpen door de gezellig hostes van Gusto Camp, Peter en Anita.
Ze kwamen bijna elke dag langs voor een praatje of om ergens mee te helpen, niks was teveel.

  • Algemeen 8
op 6 november 2018 bestemming: ItaliŽ / Porto garibaldi, reisperiode: mei 2018

Deze zomer hebben wij twee keer gekampeerd in een huurtent van Gustocamp. De eerste keer was op camping Spiaggia e Mare. Alles perfect. Ook de Gustocamp-beheerders ter plekke. Erg vriendelijk en welwillend. Zelfs nadat wij waren vertrokken, bemerkten zij dat ik een en ander was vergeten mee te nemen. Zij hebben dat.direct naar Gustocamp Nederland gezonden. Bij toeval kwamen wij daar achter: Gustocamp heeft.mij niet ingelicht. En bij.navraag.moest ik eerst 35 euro overboeken, wilde Gustocamp mij eea toezenden. Bij de tweede vakantie op camping Del Garda hadden we een klacht over de beheerders aldaar. Het enige.dat ik te horen kreeg was: 'we zullen de directie inlichten'. Nou, dan voel ik me niet echt serieus genomen.... »rg jammer....

  • Algemeen 3




op 5 augustus 2018 bestemming: ItaliŽ / Figline val díarno, reisperiode: juni 2018

Gastvrij ontvangst, mooie zeer schone stacaravan, bereikbaar voor vragen en tips tijdens de vakantie. Kortom, genoten!

  • Algemeen 9
op 19 augustus 2017 bestemming: ItaliŽ / Porto garibaldi, reisperiode: augustus 2017

Gustocamp komt vriendelijk en klantgericht over bij de informatie over de boeking. Op het moment dat het bedrag betaald is, is van service of nakomen van gemaakte afspraken geen sprake. Onvriendelijke mensen aan de telefoon, geen of zeer slechte communicatie, eenzijdig en zonder dit te berichten wijzigen van reeds gemaakte afspraken, geen contact opnemen als de gekozen voorkeur niet beschikbaar blijkt (terwijl we toch echt de duurste caravan geboekt hadden die er bestond, 2 andere gezinnen in het laantje hadden een nieuw type stacaravan geboekt en ondanks hiervoor betaald te hebben een veel oudere gekregen (wat pas duidelijk werd bij aankomst), van alle reisorganisaties op de camping het meest onprofessioneel en slechtst bereikbaar en ga zo maar door. Voor ons nooit meer gustocamp. Zorgt voor veel frustratie en veel negatieve energie. Doe jezelf een plezier en boek bij een andere reisorganisatie of direct bij de camping!!

  • Algemeen 2
op 29 oktober 2015 bestemming: , reisperiode: juli 2015

Van een heerlijke vakantie genoten op Camping Albatros. Een grote camping waar alles tot in de puntjes geregeld is. Onze Lounge Deluxe accommodatie was met recht Deluxe. We vonden vooral het Nespresso-apparaat en loungeset op het terras zzzzalig!

  • Algemeen 9
op 29 augustus 2015 bestemming: ItaliŽ / Toscane, reisperiode: juli 2015

Wij hebben deze zomer een lodgetent geboekt in italie norcenni een "glamping vakantie" tegemoet. het gehalte glamorous and luxury was echter ver te zoeken. De foto's van de tent waren zeer misleidend. als alle zeilen opgetrokken zijn heb je wel wat ruimte, maar het terras met de zeilen naar beneden is krap. Als de buren een scheet laten, heb je het zeker gehoord want je staat werkelijk opeengepakt met 1m tussen de tenten in. ontbijten op het terras zit er niet in : je zit in de vlakke zon, en een parasol was niet te verkrijgen! luxe, zeg! ook de dekbedden en hoofdkussens zijn we niet over te spreken , net papier. wij verbleven in een nieuwe tent en er waren al zaken stuk : alles is erg goedkoop en verre van luxueus! je moet een heel eind stappen met je bagage want je mag er niet dichtbij rijden. dit verblijf is duur en zijn geld echt niet waard ! en als de verantwoordelijke je al meer dan een dag op voorhand vraagt wanneer ze de inboedel mag komen checken en of we niet vroeger zouden vertrekken wegens druk verkeer en dat ze blij is dat het ons zo beviel zonder hier ook maar naar te hebben gevraagd...nou geen twee keer!

  • Algemeen 2
  • Accommodatie 1
  • Prijs / kwaliteit 1
op 14 december 2014 bestemming: ItaliŽ / Cavallino, reisperiode: augustus 2014

Ondanks slecht weer een prachtige vakantie gehad. De accommodatie stond op een prachtige plek, werd zeer schoon opgeleverd en was van alle gemakken voorzien. De vriendelijke Gustocamp beheerders bestond uit een echtpaar dat zeer behulpzaam was, van hen hebben wij vele tips gekregen over leuke uitstapjes in de buurt. Volgende jaar boeken we zeker weer bij Gustocamp.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 7
  • Prijs / kwaliteit 8
op 13 december 2014 bestemming: ItaliŽ / san felice, reisperiode: juni 2014

Mooie stacaravans en zeer leuke camping. Ook het personeel was heel vriendelijk.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 8
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 11 december 2014 bestemming: ItaliŽ / Cavalino, reisperiode: juni 2014

Prachtige mobilhome, leuke inventaris, mooie camping, geweldig mooi strand en een gastvrije ontvangst door Gustocamp bij aankomst. Kortom voor herhaling vatbaar.

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 10
op 11 december 2014 bestemming: ItaliŽ / Cavallino, reisperiode: augustus 2014

Goede ontvangs door PJ en Alie van Gustocamp. Stacaravan was top

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 7
  • Prijs / kwaliteit 8
op 10 december 2014 bestemming: ItaliŽ / caorle, reisperiode: augustus 2014

Goede accomodaties, prachtige camping, vriendelijke en behulpzame beheerders

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 9
op 8 oktober 2014 bestemming: ItaliŽ / chioggia, reisperiode: juli 2014

Prima tent van Gustocamp op paar honderd meter van het strand. venetiŽ binnen een uur bereikbaar. padova, chioggia met prachtige markt.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 7
  • Prijs / kwaliteit 7
op 6 juni 2014 bestemming: ItaliŽ / San Vincenzo, reisperiode: april 2014

Ook wij sluiten ons aan bij de ervaring van Joris op 18 Augustus 2009 Wij ondervonden ook een caravan (park albatros toscane) die lekte, schimmels in matras, muffe gordijnen en dekbedden foei!! Al meer ervaringen met andere reisorganisatie voor ons geen gusto meer. Het boeken via gusto liep voorspoedig maar de afhandeling van de klachten is een lachertje. Ze komen over de brug met een schamele vergoeding van 35 euro!! Ook de reisleiding was niet erg vriendelijk, nors als je aankaarte dat er dingen niet deugden. Gelukkig hadden we gezellige buren dus hebben verder nog wel genoten van de vakantie. Alleen de caravan van gusto was bar en boos!

  • Algemeen 6
  • Accommodatie 1
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 1
  • Prijs / kwaliteit 2
op 1 januari 2014 bestemming: Oostenrijk / Bruck, reisperiode: augustus 2013

Zeer vriendelijke en nette camping.
Goede ontvangst van de beheerders van Gustocamp.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 9
op 28 december 2013 bestemming: ItaliŽ / omgeving la felice del benaco, reisperiode: juli 2013

Prima lokatie en mooi uitzicht.
Nette mobile home en zeer schoon, organisatoren zorgden voor een prima service.
Geen op of aanmerkingen voor Gustocamp.

  • Algemeen 7
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 7
  • Excursies 7
  • Prijs / kwaliteit 8
op 22 december 2013 bestemming: ItaliŽ / Peschiera, reisperiode: september 2013

Mooie caravan op een mooie plek op de camping.

  • Algemeen 7
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 6
  • Prijs / kwaliteit 8
op 16 oktober 2013 bestemming: ItaliŽ / Gardameer, reisperiode: maart 2013

Wij gingen al een aantal jaren met een andere aanbieder naar Bella Italia,maar omdat zij dit jaar geen gratis nachten gaven, was de prijs ineens stukken hoger. Via zoeken op google bij Gustocamp terecht gekomen, heel vriendelijke mevrouw aan de lijn voor boeking. Maar we wisten dus niets af van Gustocamp, nog nooit van gehoord, maar het waren nieuwe mobilhomes, dus wat kon er mis gaan. En inderdaad, ginds heel goed ontvangen, vakantiehuisje prima in orde, echt een luxe mobilhome tegenover andere mobilhomes die we al gehad hebben de voorgaande jaren. Nog meer zelfs, na onze twee weken hebben we gevraagd of de woning nog vrij was, en zijn we zelfs een weekje langer gebleven! Ik wacht ongeduldig op de prijzen voor 2014!

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 10
op 10 oktober 2013 bestemming: ItaliŽ / Peschiera, reisperiode: september 2013

De boeking bij gustocamp ging heel snel en goed georganiseerd. Hier zijn we erg tevreden over. De vakantie was helemaal top. Mooie stacaraven goede indeling en een mooie kindvriendelijke plek. (heerlijk autovrij) De stacaraven had van ons iets schoner mogen zijn bij aankomst. We werden erg vriendlijk ontvangen bij de reseptie van gustocamp. Alleen toen we probleempjes kregen met de stacaraven werden het wel opgelost alleen werden we niet zo vriendlijke tewoord gestaan. Maar al met al een top vakantie en we zouden zo weer bij gustocamp boeken.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 1 september 2013 bestemming: ItaliŽ / Peschiera, reisperiode: juni 2013

Het was echt een top vakantie en Jan en Alie waren ongelooflijk lief en behulpzaam. Zeer nette verzorgde tent met mooie staanplaats. Hebben dan ook niet getwijfeld om al te boeken bij Gustocamp voor volgend jaar!

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 10
  • Prijs / kwaliteit 10
op 22 mei 2013 bestemming: ItaliŽ / Pra' delle Torri, reisperiode: april 2013

Van 28 april tot en mei 19 mei bij Gustocamp een mobil Home sunset superior gehuurd. Alles prima in orde schoon,netjes, zeer gebruiksvriendelijk. Zeer goede en enthousiaste begeleiding van Daan en Ingrid echte kanjers. Heerlijk geolfd en goede restaurants . Nette prijzen.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 10
  • Prijs / kwaliteit 10
op 5 december 2012 bestemming: ItaliŽ / SardiniŽ, reisperiode: mei 2012

Het telefonische contact met Gustocamp was prettig. Wij kregen duidelijke en uitgebreide informatie toegestuurd. De caravan zag er keurig uit en lag op een fantastische plek. We betaalden een keurige prijs voor deze week in de meivakantie. We zijn zeer tevreden!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 7
  • Prijs / kwaliteit 10
op 4 december 2012 bestemming: ItaliŽ / san vincenzo, reisperiode: juni 2011

De gusto camp medewerkers zijn geweldig. Je kunt altijd een beroep op ze doen en ik ben blij dat ik ook voor hun iets heb kunnen doen in de vorm van een potje mosterd.......

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 10
  • Prijs / kwaliteit 9
op 30 november 2012 bestemming: ItaliŽ / VenetiŽ, reisperiode: augustus 2011

Leuke Camping met goed plaatsten. Tenten zijn netjes verzorgd.
Negatieve ervaring met de betreffende reisleiding gehad, echter na contact met Gustocamp Nederland gehad te hebben werd alles netjes opgelost.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 6
  • Prijs / kwaliteit 8
op 29 november 2012 bestemming: ItaliŽ / Gardameer, reisperiode: juni 2012

De reizen van Gustocamp zijn in 1 woord altijd fantastisch!!

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 10
op 29 november 2012 bestemming: ItaliŽ / Gardameer, reisperiode: juni 2012

Alleen maar tienen? Jazeker! Gustocamp is een kleine reisorganisatie die ťcht de klant centraal heeft staan. Vanaf het boekingsproces waarin volledig rekening gehouden wordt met voorkeuren tot en met de keurige accommodaties en de buitengewoon vriendelijke, gezellige en behulpzame vertegenwoordigers ter plaatse, alles en iedereen is er op gericht de gasten een topvakantie te bezorgen. En ter plaatse of meteen bij terugkomst al een voorboeking doen voor de volgende vakantie, het kan allemaal. Daar kunnen grote reisorganisaties nog iets van leren. Niet voor niets boeken wij nu al meerdere jaren achter elkaar bij Gustocamp.

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 10
op 29 november 2012 bestemming: ItaliŽ / Caorle, reisperiode: juli 2012

Erg fijne vakantie gehad! Begeleiding van Gustocamp was perfect. Als je vragen had werden deze meteen beantwoord en afspraken werden nagekomen. Erg vriendelijk, je voelde je echt welkom. Caravan was perfect, schoon, ruim en netjes en op een prima locatie op de camping! Alleen maar lof voor Gustocamp. Dit jaar weer!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 29 november 2012 bestemming: ItaliŽ / porto garibaldi, reisperiode: juli 2012

Positief: de mensen van gustocamp staan gelijk klaar met een oplossing als er problemen zijn, bieden je ook wat anders aan als je niet tevrenden bent.
Negatief: verkeerde info gegeven over de omgeving en de leeftijd van de kinderen op de camping, wij hebben tieners en in de buurt is er te weinig te doen voor deze leeftijd.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 29 november 2012 bestemming: ItaliŽ / San Felice Del Benaco, reisperiode: mei 2012

We vlogen 's avonds dus kwamen 's nachts pas aan op de camping. Hebben dit van tevoren aangegeven en toen heeft Gustocamp geregeld dat we 's nachts op de camping konden aankomen. De volgende dag hebben we alles verder geregeld.

De tent zag er perfect uit, alles was compleet. Waren met drie volwassenen maar hebben ons prima gered. Tent is groot genoeg om ook met slecht weer te verblijven.

De reisleiding gaf nog tips voor excursies, supermarkten e.d. Zou de volgende vakantie weer voor Gustocamp kiezen!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 9
op 29 november 2012 bestemming: ItaliŽ / Peschiera, reisperiode: september 2012

Door omstandigheden hebben we moeten annuleren voor de gereserveerde periode, waarna er door gustocamp alles aan gedaan is om ons op een latere periode (8-9-2012 tot 22-9-2012 weer een mooie en fijne accomodatie aan te bieden alle lof daarvoor. De beheerders op de camping hebben er ook alles aan gedaan om ons toch nog een onvergetelijke vakantie te bezorgen,, fantastisch!!

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 10
  • Prijs / kwaliteit 10
op 29 november 2012 bestemming: ItaliŽ / Peschiera, reisperiode: juni 2012

Mooie luxe en nieuwe mobile homes. Alles is compleet en fris. Prettige beheerders van Gustocamp waarmee in overleg veel mogelijk is.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 9
  • Prijs / kwaliteit 8
op 29 november 2012 bestemming: ItaliŽ / SardiniŽ, reisperiode: juni 2012

Mobile home was goed schoon, zag er gezellig uit en de locatie was perfect.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 7
  • Prijs / kwaliteit 8
op 28 november 2012 bestemming: ItaliŽ / gardarmeer, reisperiode: juli 2012

Echt een gezellig ontvangst door het beheerderspaar...uitgebreide informatie over camping onder het genot van glas koel drinken want pfff we zaten precies in de hittegolf bij het Gardarmeer.
En dan de tent van gustocamp....wat een plaatje !! We hadden op de vorige camping waar we vanaf kwamen de tent al een beetje gezien en dat beviel al goed. Maar nu we er gebruik van mochten maken hadden we het idee dat we in een hotel- tent kwamen haha. Alles was goed onderhouden,een super gezellige en praktische indeling en mooi licht.
OOk de inrichting en en spulletjes voor de keuken etc. waren met zorg uitgezocht. Wat ik echt het leukst vond waren de placemats die erwaren om de tafel gezellig te dekken. Wauw...wat een leuke en hippe tent...zelfs de kinderen was het niet ontgaan haha. We hebben l veel verschillende tenten van verschillende operators gezien dus spreken uit ervaring.
Oja, camping Lido was super gezellig en gewoon leuk om te zijn, alleen......DIE KRAANTJES BIJ HET ZAND/GRAG/MODDER PAD.... er was geen enkele bak erbij waar het water in kon lopen dus rubberelaarzen om even water te halen was geen luxe haha. Wel echt camping maar dat zou wel een goede investering zijn.
Kinderen werden er verwend met aandacht van kidsclub...dus ook top...

Super leuke, warme en altijd te korte vakantie gehad...

Groetjes Gerda Kroes

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 28 november 2012 bestemming: Oostenrijk / Bruck, reisperiode: augustus 2012

We werden prima ontvangen op de camping,met een drankje erbij,werd alles goed en duidelijk uitgelegd door iemand van Gustocamp. De stacarvan was klein,maar compleet en erg netjes en schoon.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 8
op 28 november 2012 bestemming: ItaliŽ / Cavallino, reisperiode: juli 2007

Reeds vanaf het boeken was de communicatie duidelijk en correct. Alle documenten inclusief routebeschrijving werden ons tijdig bezorgd. Wij zijn ter plaatse heel erg hartelijk ontvangen, met zeer duidelijke uitleg in eigen taal. Toen onze zoon van 4 jaar zoek was, hebben ze actief meegezocht, waarna hij veilig en wel teruggevonden is. Bovendien werd het enige probleempje dat we hadden met de tent (losgekomen binnentent) onmiddellijk opgelost. Ik vond de plaats op de camping ideaal en zou zo teruggaan of een andere camping ontdekken met Gustocamp!

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 10
  • Prijs / kwaliteit 10
op 28 november 2012 bestemming: ItaliŽ / Toscane, reisperiode: juli 2010

Super toffe ontvangst bij aankomst . Leuke tips meegekregen aangaande eten en uitgaan in de omgeving.Ter plaatse steeds iemand aanwezig van Gustocamp waarbij we steeds terecht konden .

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 28 november 2012 bestemming: ItaliŽ / Porto garibaldi, reisperiode: juli 2010

Prettige ontvangst, fijne begeleiding en uitleg mbt de camping. Zeer centrale ligging van de accomodaties van Gustocamp op de camping. Ruime plekken met voldoende beschutting. Prettig vertrek.

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 28 november 2012 bestemming: ItaliŽ / cappanole, reisperiode: april 2012

Fijne organisatie is Gustocamp, alles was erg goed geregeld.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 28 november 2012 bestemming: ItaliŽ / San Vincenzo, reisperiode: augustus 2012

Vriendelijke mensen, hulpvaardig en willen er alles aan doen om jou vakantie te doen slagen, geboekt bij Gustocamp.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 8
  • Prijs / kwaliteit 9
op 28 november 2012 bestemming: ItaliŽ / VenetiŽ, reisperiode: juli 2012

Al meedere malen een accomedatie gehuurd via GustoCamp en de begeleiding is altijd erg goed. Men denkt me je mee en zijn reageren direct als er problemen zijn. De prijs/kwaliteitverhouding is meer dan goed

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 10
op 27 november 2012 bestemming: ItaliŽ / Peschiera, reisperiode: augustus 2012

Al bij aankomst een goed gevoel. Hartelijk ontvangen en met onze wensen was ook rekening gehouden.
We hebben een topvakantie gehad en willen vor 2013 ook weer bij Gustocamp boeken. Mobile home voldeed aan alles wat we wensen konden.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 15 november 2012 bestemming: ItaliŽ / Portese, reisperiode: mei 2012

Gezellige kleinschalige camping geboekt bij Gustocamp. Mobilehome met fantastisch uitzicht op het Gardameer! 's Avonds mooie lichtjes van SalÚ en Gardone. Personeel is heel vriendelijk en willen graag hun best voor je doen.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 23 september 2011 bestemming: ItaliŽ / gardameer, reisperiode: juni 2011

Ik heb zeer goede ervaring met de accomodatie en met de begleiding op het verblijf in italie aan het gardameer. ik wilde graag een pluim uitdelen aan de 2 mensen van gustocamp barbara&brayan engels paar met veel flare uit engeland. super mensen zijn dit heel erg bedankt!

  • Algemeen 7
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 18 augustus 2009 bestemming: ItaliŽ, reisperiode: juli 2009

Waardeloze reisorganisatie, Gustocamp!!!

Klachten worden met een honende lach afgedaan. Dit geld niet voor de mensen die gusto-camp vertegenwoordigen op de camping zelf. Caravan voldoet niet aan onze wensen,alles is erg klein zoals bedden ( 120 bij 180 cm ), kastruimte, terras en geen stukje voor de caravan. Er mag niet gerookt worden in de caravan! Misschien familie van Minister Ab Klink... Gemeld dat er schimmel in de matrassen zat. Kunnen ze helaas niets aan doen. Mijn advies aan gusto-camp "Ga eens kijken in een stacaravan van Vacansoleil type Thaithi. Dan weet je wat er met een luxe caravan bedoeld word!
2 grote slaapkamers, beide voorzien van een douche en toilet, genoeg kastruimte, groot overdekt houten terras
en een stukje grond voor de caravan.

  • Algemeen 7
  • Accommodatie 4
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 7
  • Prijs / kwaliteit 3
op 22 juni 2009 bestemming: ItaliŽ, reisperiode: juni 2009

Wat een weelde, de straat uit en je ligt op het strand.
Deze camping is heel gezellig, omdat het een echte Italiaanse familiecamping is. Schitterend zwembad, heerlijk terras, goed restaurant.Leven als God in Frankrijk. De host van Gustocamp op deze camping is een topper. Je hoeft maar te kikken en hij helpt. De culturele rondreis was zijn prijs meer dan waard! Volgend jaar weer!!!

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 10
  • Prijs / kwaliteit 9
op 22 juni 2009 bestemming: ItaliŽ / Villaggio Eden, reisperiode: juni 2009

De camping is schitterend, alleen mischien lastig voor ouderen vanwege de hoogteverschillen. Het mobilehome is van alle gemakken voorzien. Het echtpaar dat Gustocamp vertegenwoordigt op deze camping weet veel over de omgeving, en geeft veel informatie. Ook het feit dat het geen jonge broekjes zijn vond ik een pluspunt.
Het zwembad op het bovenste terras is helemaal heerlijk! We hebben genoten, en als een van de campings van de rondreis een aanrader.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 8
  • Prijs / kwaliteit 9
op 8 januari 2009 bestemming: ItaliŽ / Caorle, reisperiode: juli 2008

Mijn vrouw en ik, maar vooral de kinderen, hebben een supervakantie gehad in Italie. De camping is erg leuk en de mobilhome is prachtig. Het waterpark vonden de kids natuurlijk helemaal geweldig.

Wij gaan dit jaar weer naar Italie. En de kans is groot dat wij weer bij Gustocamp boeken!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 8
  • Prijs / kwaliteit 8
  • 1