Schrijf een ervaring over Gustocamp en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Gustocamp

BestCamp
8,2
op basis van 157 reviews

1 consumenten award

BestCamp won in 2017 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 2 van 5 met 45 resultaten

op 8 oktober 2014 bestemming: ItaliŽ / chioggia, reisperiode: juli 2014

Prima tent van Gustocamp op paar honderd meter van het strand. venetiŽ binnen een uur bereikbaar. padova, chioggia met prachtige markt.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 7
  • Prijs / kwaliteit 7
op 6 juni 2014 bestemming: ItaliŽ / San Vincenzo, reisperiode: april 2014

Ook wij sluiten ons aan bij de ervaring van Joris op 18 Augustus 2009 Wij ondervonden ook een caravan (park albatros toscane) die lekte, schimmels in matras, muffe gordijnen en dekbedden foei!! Al meer ervaringen met andere reisorganisatie voor ons geen gusto meer. Het boeken via gusto liep voorspoedig maar de afhandeling van de klachten is een lachertje. Ze komen over de brug met een schamele vergoeding van 35 euro!! Ook de reisleiding was niet erg vriendelijk, nors als je aankaarte dat er dingen niet deugden. Gelukkig hadden we gezellige buren dus hebben verder nog wel genoten van de vakantie. Alleen de caravan van gusto was bar en boos!

  • Algemeen 6
  • Accommodatie 1
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 1
  • Prijs / kwaliteit 2




op 1 januari 2014 bestemming: Oostenrijk / Bruck, reisperiode: augustus 2013

Zeer vriendelijke en nette camping.
Goede ontvangst van de beheerders van Gustocamp.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 9
op 28 december 2013 bestemming: ItaliŽ / omgeving la felice del benaco, reisperiode: juli 2013

Prima lokatie en mooi uitzicht.
Nette mobile home en zeer schoon, organisatoren zorgden voor een prima service.
Geen op of aanmerkingen voor Gustocamp.

  • Algemeen 7
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 7
  • Excursies 7
  • Prijs / kwaliteit 8
op 22 december 2013 bestemming: ItaliŽ / Peschiera, reisperiode: september 2013

Mooie caravan op een mooie plek op de camping.

  • Algemeen 7
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 6
  • Prijs / kwaliteit 8
op 16 oktober 2013 bestemming: ItaliŽ / Gardameer, reisperiode: maart 2013

Wij gingen al een aantal jaren met een andere aanbieder naar Bella Italia,maar omdat zij dit jaar geen gratis nachten gaven, was de prijs ineens stukken hoger. Via zoeken op google bij Gustocamp terecht gekomen, heel vriendelijke mevrouw aan de lijn voor boeking. Maar we wisten dus niets af van Gustocamp, nog nooit van gehoord, maar het waren nieuwe mobilhomes, dus wat kon er mis gaan. En inderdaad, ginds heel goed ontvangen, vakantiehuisje prima in orde, echt een luxe mobilhome tegenover andere mobilhomes die we al gehad hebben de voorgaande jaren. Nog meer zelfs, na onze twee weken hebben we gevraagd of de woning nog vrij was, en zijn we zelfs een weekje langer gebleven! Ik wacht ongeduldig op de prijzen voor 2014!

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 10
op 10 oktober 2013 bestemming: ItaliŽ / Peschiera, reisperiode: september 2013

De boeking bij gustocamp ging heel snel en goed georganiseerd. Hier zijn we erg tevreden over. De vakantie was helemaal top. Mooie stacaraven goede indeling en een mooie kindvriendelijke plek. (heerlijk autovrij) De stacaraven had van ons iets schoner mogen zijn bij aankomst. We werden erg vriendlijk ontvangen bij de reseptie van gustocamp. Alleen toen we probleempjes kregen met de stacaraven werden het wel opgelost alleen werden we niet zo vriendlijke tewoord gestaan. Maar al met al een top vakantie en we zouden zo weer bij gustocamp boeken.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 1 september 2013 bestemming: ItaliŽ / Peschiera, reisperiode: juni 2013

Het was echt een top vakantie en Jan en Alie waren ongelooflijk lief en behulpzaam. Zeer nette verzorgde tent met mooie staanplaats. Hebben dan ook niet getwijfeld om al te boeken bij Gustocamp voor volgend jaar!

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 10
  • Prijs / kwaliteit 10
op 22 mei 2013 bestemming: ItaliŽ / Pra' delle Torri, reisperiode: april 2013

Van 28 april tot en mei 19 mei bij Gustocamp een mobil Home sunset superior gehuurd. Alles prima in orde schoon,netjes, zeer gebruiksvriendelijk. Zeer goede en enthousiaste begeleiding van Daan en Ingrid echte kanjers. Heerlijk geolfd en goede restaurants . Nette prijzen.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 10
  • Prijs / kwaliteit 10
op 5 december 2012 bestemming: ItaliŽ / SardiniŽ, reisperiode: mei 2012

Het telefonische contact met Gustocamp was prettig. Wij kregen duidelijke en uitgebreide informatie toegestuurd. De caravan zag er keurig uit en lag op een fantastische plek. We betaalden een keurige prijs voor deze week in de meivakantie. We zijn zeer tevreden!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 7
  • Prijs / kwaliteit 10
  • Vorige
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende