Schrijf een ervaring over Kras en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Kras

Pagina 1 van 50 met 495 resultaten

op 10 januari 2020 bestemming: Portugal / Madeira, reisperiode: december 2019

Rondreis van 15 dagen over Madeira. Boekingsnummer 3346348. 1 week in 3 hotels en 1 week in een resort. Goede hotels. Auto gehuurd via Kras/Avis. Na thuiskomst Kras een hulpvraag gesteld via hun eigen tel. nr. 088-0885886. Eerst 14 minuten in de wacht, toen ca. 5 min. gesproken en uitgelegd wat het probleem was waarna intern doorverbonden en wederom 7 minuten in de wacht. Gesproken met een mevrouw die zij dat ik het klachtenformulier moest invullen en tezamen met Avis contract dit moest e-mailen. Zij mocht mijn vra(a) g(en) NIET beantwoorden. Ik heb geen klacht maar een hulpvraag vertelde ik. Toch klachtenformulier invullen. Nu, na 4 werkdagen wederom gebeld naar 088-0885886 en wederom direct in de wacht. Na 5 minuten tel. neergelegd.

Reis prima maar wat een ongelooflijk slechte reisorganistie als je ze probeert te contacteren. Niet behulpzaam en primair afwijzend. Nog steeds geen antwoord op mijn email vraag om hulp bij het mogelijk terug krijgen van een in de Avis auto achtergelaten jasje van mijn vrouw. Hoe moeilijk is dat voor Kras?? ... Lees meer

 • Algemeen 8
op 2 januari 2020 bestemming: Spanje / Salamanca, reisperiode: december 2019

Groep en locatie fijn maar kerstdinners en reisleiding ver onder de maat. ... Lees meer

 • Algemeen 6




op 31 december 2019 bestemming: , reisperiode: december 2019

Slechte hotels, slechte gidsen vooral in JordaniŽ. Iedereen sjouwde met eigen koffer (er werd er 1 vergeten!). Gidsen die niet telden, naar slechte lunchrestaurants gingen etc. Onvriendelijk waren.
Het summun was het zgn 5-sterrenhotel aan de Dode Zee. Dat zou Ramada zijn maar werd veranderd in Grand East.....verschrikkelijk. Het ďstrandjeĒ was een berg oud roest met glas. Kamers uitzicht op puin.
Conclusie: veel indrukwekkends gezien maar nooit nooit meer met Kras!! ... Lees meer

 • Algemeen 5
op 29 december 2019 bestemming: , reisperiode: december 2019

Het cijfer 10 is de verdienste van onze reisleidster Magda. Wat een geweldig mooi mens en super begeleider.
Er waren een tweetal matige hotels bij de rest was prima. Voor de reis op zichzelf een 8. Jammer is dat Kras een beste prijsbelofte doet en deze niet nakomt. Zich daarbij verschuilt achter de voorwaarden die ze op hun manier uitleggen terwijl wij aan alle voorwaarden voldeden om hiervoor in aanmerking te komen. Dit scheelde ons 360 euro. Erg teleurstellend en een domper op onze mooie reis. Voor Kras zelf dus een 4.

 • Algemeen 4
op 27 december 2019 bestemming: Duitsland, reisperiode: december 2019

Om dat de reisleiderS geen actie ondernomen voor een probleem op te lossen met een zeer lastige mede passagier een buitenlandse. Vrouw die ze de kont na droegen en naar ander keken ze niet om. ook niet naar. Tientallen klachten van mede passagiers. En dat is een slechte zaak Gr Huub , peeters. Venlo

 • Algemeen 6
op 20 december 2019 bestemming: , reisperiode: december 2019

Om dat Kras niet om keek naar de mensen in dit hotel er was totaal niemand die ons opving .

 • Algemeen 4
op 14 december 2019 bestemming: , reisperiode: november 2019

Met 6 dames op cruise met de Aida prima ....... vanuit Dubai vertrokken Alles was goed geregeld een geweldige reis ..... veel gezien en veel plezier gehad .... eten .aan boord was heerlijk ...reisleider Gijs was er altijd als je iets wilde vragen .Top

 • Algemeen 10
op 3 december 2019 bestemming: Egypte / eeuwenoude Egypte, reisperiode: oktober 2019

Onvergetelijk, fantastisch, wat een land en wat een contrasten; Abdul is een zorgzame begeleider met veel kennis wat met enthousiasme wordt gedeeld. Aanrader: neem voedingsrepen mee en sla de warme maaltijd in de trein over -is beter voor de ingewanden- {veel mensen werden erna ziek!} en bereid ook vooraf een overnachting tas, de coupe is te smal om koffers uit te pakken. Doe verder alle excursies want je bent er maar eenmaal en ze vervolmaken het beeld. Het resultaat is een perfect georganiseerde en onvergetelijke reis. Dank u Kras en dank u Abdul.

 • Algemeen 9
op 22 november 2019 bestemming: Portugal / Funchal, Madeira, reisperiode: september 2019

Prachtige reis en fijne accommodatie. Niks mis mee. Daarom des te meer teleurgesteld in de zeer slechte service van Kras. Heldere toezeggingen gedaan door lokale host over terugbetaling van onverwachte uitgaven worden door de centrale organisatie niet erkend. Kras verschuilt zich achter een derde partij. Goedkope vakantie wordt daardoor alsnog duurkoop. Zeer, zeer teleurstellend voor mij veelvuldige, vaste klant van dit reisbureau. Het afschuiven van verantwoordelijkheid strookt niet met mijn andere ervaringen van Kras. Gaat het zo slecht met dit bedrijf? Moeten wij vrezen voor een Thomas Cook-situatie?

 • Algemeen 6
op 21 november 2019 bestemming: , reisperiode: november 2019

Goed georganiseerd

 • Algemeen 8
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Volgende