Schrijf een ervaring over Kras en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Kras

Pagina 1 van 48 met 475 resultaten

op 16 september 2019 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: september 2019

Wij vinden het een fijne organisatie, alleen jammer dat er geen hostes aanwezig was. Het is jammer dat je de gegevens niet zoals bij TUI in een app kan bekijken.
Het hotel was perfect en de eigenaresse Maria was zeer attent en behulpzaam. De verzorging van het halfpension was prima. De ligging van het hotel was ook prima met uitzicht op zee. ... Lees meer

 • Algemeen 8
op 15 september 2019 bestemming: Dominicaanse Republiek / Viva wyndham, reisperiode: september 2019

Perfect hotel, balie medewerker heel goed vooral Daniela is heel vriendelijk ... Lees meer

 • Algemeen 10
op 2 september 2019 bestemming: Oostenrijk / WŲrgel, reisperiode: augustus 2019

Een heel fijne vakantie gehad met een fijne groep. Johan was een heel goede en vriendelijke chauffeur. Hotel was eenvoudig maar dat stond al in de reisgids aangegeven. Geen gunstige plek voor dit hotel, tegenover het station en in de nacht veel lawaai van de goederentreinen enz. Er omheen allerlei bedrijven. Maar het was er schoon en de bedden waren goed. 1 kussen erbij gevraagd omdat deze erg plat waren. Eten ook eenvoudig maar op zich goed. Behalve de dag dat wij pasta/wokkels met vlees en rode kool kregen. Dat is toch geen combinatie. Het hotel is uit de jaren '70 een renovatie is geen overbodige luxe. Maar het personeel was heel vriendelijk en deden er alles aan om het ons naar de zin te maken. Mooie excursies , ik kan terugkijken op een heel mooie vakantie. ... Lees meer

 • Algemeen 9
op 29 augustus 2019 bestemming: Duitsland / Diverse, reisperiode: augustus 2019

Reis per ms alemannia
Op de moezel was tijdens het varen het zonnedek gesloten !!
Hou daar rekening mee als u dit schip boekt.
Lekker binnen zitten met prachtig weer!!
Klacht ingediend bij reisleidster die kon er niets aan doen,het was een beslissing van de kapitein en kras ?? Daar moet ik na drie weken nog antwoord van krijgen , niet dus.

 • Algemeen 6
op 27 augustus 2019 bestemming: Oostenrijk / Passau, reisperiode: augustus 2019

Ongevraagd bij Kras gedumpt door Aktiva tours. Zeer slecht gegeten in Asten, onbeschoft chauffeurs die ook nog verveelt met zgn. kennis en denken dat zij de reis bepalen en die je fieetsverzekering probeert aan te smeren. Meer in de bus gezeten dan gefietst. In Linz weer 2x slecht gegeten. Niet meer met Aktiva en zeker niet met Kras.

 • Algemeen 5
op 24 augustus 2019 bestemming: Rusland / Moskou, reisperiode: juli 2019

Zeer slechte service van kras, paspoorten verdwenen bij kras, medewerkers zijn onbeschoft en bieden geen hulp. Het interesseert de maatschappij helemaal niets. Super klantonvriendelijk, eens maar nooooit weer. Nog nooit zo slecht en onbeschoft behandeld geweest.

 • Algemeen 1
op 12 augustus 2019 bestemming: Gambia, reisperiode: juli 2019

Hallo Allemaal,

Net terug van een schitterende groepsrondreis (18 personen) Gambia en Senegal (12 juli 2019 t/m 26 juli 2019). Bij aankomst werden we hartelijk verwelkomd door onze gids Mr. Kale en we voelden ons welkom en met zoín vriendelijke sfeer hadden we een fantastische start. De tour was perfect opgezet. Wij hebben van iedere dag genoten en 16 dagen lang. KRAS bedankt voor de leuke ervaringen die wij hebben opgedaan en waarbij de complete reis perfect is opgezet. Onze gids Mr. Kale heeft een warme persoonlijkheid, behulpzaam, altijd op tijd hiermee en een heel sterk gemotiveerde gids, echt een aanrader. Hij heeft ons veel bijgebracht met betrekking tot cultuur, geschiedenis, tradities en nog veel meer. Ook heeft hij ervoor gezorgd dat wij een lokale gezin en school konden bezichtigen om zo nog meer ervaring op te doen over het reilen en zeilen in Gambia en Senegal. De sfeer in de groep was uitstekend. Alle respect voor Mr. Kale die doet een geweldige job, een UITSTEKENDE GIDS. Thank you Mr.Kale.

 • Algemeen 10
op 2 augustus 2019 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: augustus 2019

Vanwege de slechte service van kras medewerkers

 • Algemeen 1
op 29 juli 2019 bestemming: Duitsland / Dresden, leipzig, reisperiode: juli 2018

Het had een 10 kunnen zijn mede de goede zorgen van chauffeur en reisleidster maar het afscheidsdiner in asten was te ranzig om te eten, slappe diepvries bonen, uitgedroogde aardappelpartjes, smakeloze witvis met klonterige saus en uitgedroogde ham, het leek net of het er al een hele tijd stond, meerdere mensen hebben dus niet gegeten. dit omdat we in een topklasbus zaten andere bussen kregen een koffietafel, nou die had ik ook liever gehad dan had ik in ieder geval wat gegeten

 • Algemeen 8
op 28 juli 2019 bestemming: IsraŽl, reisperiode: juni 2019

IsraŽl en JordaniŽ zijn boeiende landen. IsraŽl omwille van zijn geschiedenis waarbij het ontstaan van een eigen land gelukt is alsook hoe de Joden daarmee omgaan. JordaniŽ is vooral boeiend omwille van zijn natuur met een eigen geschiedenis.
Het avondeten kan best vooraf geboekt worden omdat er te weinig tijd is om elders een restaurantje te vinden.
Als vegetariŽr kom je goed aan je trekken en soms verrast de kok je zelfs wanneer je liet weten vegetariŽr te zijn. Geen enkel probleem dus.
Je vermijdt best rauwkost wil je niet opgezadeld zitten met diarree ... maar dat is niet voor iedereen van toepassing.
Praktisch overal kan je met euro's betalen. Betalen met Creditkaart is voordelig. De fooienpot voor de gids en chauffeur is een prima idee, hoewel het beter zou zijn dat deze mensen een normaal loon zouden mogen ontvangen.........

 • Algemeen 8
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Volgende