Schrijf een ervaring over Kras en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Kras

Pagina 1 van 51 met 509 resultaten

op 25 juni 2020 bestemming: Griekenland / Parga, reisperiode: juli 2019

Kras annuleert onze reis, dat kan. Wij willen geld terug ipv voucher, dat kan volgens KRAS niet. Afgelopen week heeft het ACM nog aangegeven dat KRAS wel degelijk terug moet betalen. KRAS zoekt ook geen contact of niets voor overleg. Vind het te schandalig voor woorden dat ik nu moeite moet gaan doen om mijn geld terug te krijgen. Gaat toch om zo'n 2500 euro. Als KRAS het open had gespeeld hadden we vast tot een compromis kunnen komen, maar nu heeft KRAS/TUI volledig voor mij afgedaan, inclusief voor de mensen in mijn persoonlijke omgeving. Dat moet je toch niet willen als reisorganisatie. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 19 juni 2020 bestemming: Frankrijk / Mulhouse, reisperiode: juli 2019

Zeer slechte chauffeur
,,ik ben niet van kras en ga nergens over ... Lees meer

  • Algemeen 1




op 12 juni 2020 bestemming: ItaliŽ / SardiniŽ, reisperiode: juni 2020

Nadat de reis werd geannuleerd bod Kras ons een Voucher voor de aanbetaling aan.Wij wilden dit terug betaald hebben.Hier hebben we volgens de wet recht op. Kras had reageren via email onmogelijk gemaakt.Bij telefonisch contact kregen steeds de mantra"Alleen een Voucher is mogelijk te horen.Op vragen ging men niet in. Uiteindelijk hebben we een aangetekende brief gestuurd. Kregen daarop via email 3-6 een antwoord op. Kras stelde wij kunnen u alleen een Voucher geven,Wij zijn financieel niet in staat u de aanbetaling terug te geven.
Wij vinden het erg ongeloofwaardig dat Kras ons een bedrag van iets meer dan 400 niet kan terugbetalen. Kras lapt de Consument rechten aan hun laars .Ze zouden dankbaar moeten zijn voor de velen klanten die hun wel geld willen voorschieten. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 4 juni 2020 bestemming: JordaniŽ / rondreis, reisperiode: juni 2020

Reis geannuleerd op 12 mei konden een voucher krijgen .OP 14 mei een mail gesteuurd dat wij geen voucher wilden maar ons geld terug.
Geen antwoord tot 4 juni kijken dan op de boekings site en zien tot onze stomme verbazing een voucher staan . Contact gezocht met Kras na een 30 minuten een onbeschofte dame aan de telefoon. Na mijn verhaal antwoord deze dame dat Kras geen e mails meer beantwoord en wij ons geld niet terg krijgen.Mijn opmerking dat ze verplicht zijn om dit te doen begint de dame hoogdravend te vertellen dat kras niks moet en wij voorlopig kunnen fluiten naar onze centen.
Nog nooit zo,n onbeschofte hork aan de telefoon gehad.
Kras oplichters en dieven

  • Algemeen 1
op 16 maart 2020 bestemming: Vietnam, reisperiode: februari 2020

Zeer slechte gids. Voor hem was het vullen van de fooienpot, de lunchpot, e.d. belangrijker dan de groep. Van de 17 nachten hebben we 13 nachten in zeer minimale hotels geslapen. Voorbeelden: vieze kamers, zeer vieze handdoeken, stank op de kamers, airco die niet werkte, ratten in ontbijtkamer en zo kan ik nog wel even doorgaan. Nooit meer een vakantie met Kras voor ons

  • Algemeen 4
op 8 maart 2020 bestemming: Marokko / Rondreis, reisperiode: januari 2020

Nog nooit zo slechte vakantie mee gemaakt. Dit was onze eerste en laatste reis via kras.
De reistijden staan totaal niet in verhouding. De hotels waren nog slechter als slecht. Deze rondreis was meer overleven dan genieten. Dť 5 is nog voor de mooie dingen onderweg gezien en soms gedaan anders was t een 1.
Na klacht bij kras. Word je afgescheept met reischeque van Ä50.00 waar we niks mee kunnen aangezien we nooit meer met kras gaan reizen en verder werd er nergens op ingegaan. Erg slecht om zo met je klanten om te gaan!!!!!

  • Algemeen 5
op 4 maart 2020 bestemming: Portugal / silves, reisperiode: februari 2020

Alles perfect geregeld mooie wandelingen complimenten voor onze gidsen en collega en buschauffeur jullie zijn toppers ook de groep gezellige mensen heb genoten van een heerlijke wandelweek.

  • Algemeen 8
op 27 februari 2020 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: februari 2020

De zuidelijke parels van thailand gedaan.
Super fijne rondreis gehad, mede dank zij onze reisleider Gilles (Giel). Hij organiseert alles tot in de puntjes.
Voelt zich betrokken bij de groep en heeft een enorme kennis over thailand. Ik kan geen enkel minpuntje geven. Bangkok, Kaosok, Krabi en Phuket heb ik gezien. 4 totaal verschillende plaatsen. Allen met hun eigen charme. De natuur is prachtig en de mensen heel vriendelijk. Eten is heerlijk. Deze rondreis met zo een reisleider als Giel is zeer zeker aan te bevelen.

  • Algemeen 9
op 26 februari 2020 bestemming: Marokko / Marokko, reisperiode: februari 2020

Na een eerdere vakantie in Marrakech wou ik ik graag de Koningssteden zien met ook een excursie naar de prachtige Romeinse opgravingen in Volubilis. Wie schetst mijn verbazing en ontsteltenis als de gids, gedurende de reis, doodleuk meedeelt dat laatstgenoemde excursie is vervallen! Volgens hem had Kras daartoe besloten (wat niet waar bleek!) In plaats daarvan gingen we naar supercommerciele demonstraties van keramiek, leer, zijde (commissie voor hem). Na mijn klacht werd ik teruggebeld met het bekende argument 'dagprogramma onder voorbehoud van wijzigingen'. Maar ik vind dit niet kunnen!. Voor mij was dit juist de reden om deze reis te boeken! Gesjoemel met inhoud van aanbod, bepaald door de gids. Onbetrouwbaar, maar afwachten wat je krijgt. Sorry hoor Kras , ik heb veel reizen met jullie gemaakt, maar nu word je te slordig!

  • Algemeen 6
op 20 februari 2020 bestemming: ArgentiniŽ / Patagonie, reisperiode: januari 2020

Het cijfer 7 omdat de reis een beleving was.Als we de reisleider die meer een extra passagier was een cijfer moeten geven komen we op een 0.Niet voorbereid voor zijn taak.Als we geen plaatselijke gidsen hadden gehad, die begrip hadden voor de situatie, was het toch niet zo goed geŽindigd.Reizen al jaren met KRAS hebben zoín reisleider nog NOOIT meegemaakt.Kras neem dit ter harte!

  • Algemeen 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende