Solmar.nl wint Reisgraag Award 2020

Geschreven op 14 januari 2020 door Gina

Team Solmar met Reisgraag Award
Team Solmar met Reisgraag Award
Solmar.nl heeft de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie in de categorie Spanje gewonnen. Uit meer dan 7600 reviews die zijn binnengekomen in 2019 heeft de reisorganisatie gemiddeld een 9,1 gekregen. Met dit prachtige cijfer hebben zij deze publieksprijs in ontvangst mogen nemen.

Om de klant nog beter van dienst te zijn voor nu en in de toekomst hebben wij het afgelopen jaar veel geïnvesteerd in technologie met een nieuw boekingssysteem en een gebruiksvriendelijke website die gekoppeld is aan dit nieuwe systeem. Dit was nodig om ons voor te bereiden op de toekomst, waarin er steeds meer uitdagingen en veranderende reizigersverwachtingen op ons pad komen. Een goed voorbeeld hiervan is klimaatverandering, wat nu en de komende jaren een hot issue is binnen de reisbranche. We kunnen met trots melden dat de Solmar vloot uitgebreid is met 7 gloednieuwe bussen die veel milieuvriendelijker zijn dan het vliegtuig of de eigen auto. Op luxe onderweg wordt echter niet bespaard: een entertainment systeem met films on demand, host/ess met hapjes en drankjes onderweg, veel beenruimte, etc. Vertrekken op vrijdagmiddag in Nederland betekent dat onze gasten al op zaterdagochtend Spanje bereiken. Door onze luxe first class slaapstoelen zijn al onze passagiers lekker uitgerust en is de vakantie alvast begonnen! We bieden ook de mogelijkheid om vliegvakanties en autovakanties te boeken bij Solmar. Sinds kort zijn ook bungalows, appartementen en campings in ons aanbod opgenomen. Gran Canara (Play del Ingles, Maspalomas) is deze winter ook toegevoegd aan ons uitgebreide aanbod vakanties. Daarnaast hebben we in de Costa del Sol (Torremolinos, La Carihuela) ook gezorgd voor een fikse uitbreiding van hotels. Als Spanje specialist, met onze eigen vertrouwde Nederlandse Solmar reisleiding in alle costa's, staan wij voor persoonlijk contact en begeleiding. Hiermee kunnen wij zorgeloze vakanties aanbieden voor jong en oud en dat voor een zeer scherpe prijs, al 35 jaar.”

Dit is alweer de 9e editie van de Reisgraag Awards waarbij de beste reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties een award winnen. Er zijn meer dan 7600 reviews over bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd en op basis van deze reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

Review klant

"Goede reis, gezellige ervaren chauffeurs, toffe host(es), gemoedelijk hotel, leuke plaats, alle ingrediënten kloppen."

"Deze reis was gewoon perfect goed georganiseerd en een hele goede reisleider. De busreis naar Spanje en terug was ook zeer goed en Peniscola is ook een perfecte vakantie bestemming, daarom geef ik een 10 wij gaan al 10 of 11 jaar mee met Solmar en hopelijk kunnen we nog lang en graag mee gaan met deze goede reisorganisatie."

Bekijk alle winnaars van de Reisgraag Awards 2020 op: https://www.reisgraag.nl/awards/2020/

Nieuws

Artikelen