Schrijf een ervaring over Solmar Tours en maak kans op mooie prijzen!

Solmar Tours

Url: https://www.solmar.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: Spanje

Logo van Solmar Tours
Solmar Tours won in 2014 de Reisgraag award Solmar Tours won in 2018 de Reisgraag award

Solmar Tours is in 1984 opgericht en bekend geworden door de busreizen naar Spanje. Inmiddels biedt de reisorganisatie verschillende soorten reizen aan zoals busreizen, vliegreizen, autoreizen en rondreizen. Solmar Tours richt zich met de busreizen vooral naar bestemmingen in Spanje en Kroatië. De rondreizen kunnen ook plaatsvinden in Griekenland, Portugal, Italië, Duitsland, Frankrijk, Engeland en Oostenrijk.

Bij de busreizen kun je op verschillende plekken in Nederland opstappen om de reis naar Spanje of Kroatië te beginnen. Met een luxe touringcar wordt er naar de bestemming gereden en tijdens de rit kun je genieten van een hapje, drankje en filmpje. De touringcar probeert iedereen zo dicht mogelijk bij de accommodatie te brengen, maar dit kans soms lastig zijn door de smalle wegen in Spanje.

De reizen kunnen ook zelf worden samengesteld. Wil je alleen een vliegticket? Of heb je alleen nog een accommodatie nodig? Deze zijn apart te boeken bij Solmar Tours. Ook kun je de gewenste accommodatie kiezen. De mogelijke accommodaties zijn hotels, appartementen, campings en resorts. Hierbij kun je ook kiezen voor 2, 3 of 4 sterren. Zo bepaal je zelf de luxe van de reis.

Het hoofdkantoor van Solmar Tours ligt sinds 2004 in Maarheeze. Het hoofdkantoor bevat een eigen bustransferium, waarmee Solmar Tours de eerste reisorganisatie in Nederland is met een eigen bustransferium. Solmar Tours is aangesloten bij de SGR.

op 25 juni 2019 bestemming: Spanje / Calella, reisperiode: juni 2019

De heenreis busnr. 44. Fijne chauffeurs an hostess. alles prima. De terugreis zou de zelfde opstapplaats hebben als de heenreis.
Opstaptijd was 18.30 uur. Wij stoden om 18.10 op de plaats tot er uiteindelijk iemand aan kwam van busnr. 4 die onze naam riep en vertelde dat we al een half uur te laat waren en we op de verkeerde plek stonden. We waren al omgeroepen in het hotel en hebben minstens een half uur nog in de aankomst hal gezeten waar heel veel jongere waren dus erg roermoerig. De terugreis kon beginnen en bij iedere verdere stop bleek ook dat de mensen verkeerd stonden. Het was geen goed begin.
De chaffeur sprak zo onduidelijk dat bijna niemand iets kon verstaan.
Geen fatsoenlijk welkomswoord.
In het begin geen muziek en later hele rare muziek.
Geen film het was een saaie en vervelende terug reis. Van 23.30 to ruim 7 uur geen enkele stop.
De catering had heel veel niet aan boord.
Op de heenreis werden we erg vroeg al gedumpt omdat de chaffeurs anders niet aan hun rusttijd kwamen dus maar snel door.
Zo fijn als het andere jaren was zo vervelend was het nu.
Ik hoop dat solmar tours hier in verandering gaat brengen anders gaan we toch uitkijken naar een andere organisatie.

  • Algemeen 6
op 24 juni 2019 bestemming: Spanje / Salou, reisperiode: oktober 2018

Leuke/goede chauffeurs
Fijne accommodatie
Goed eten!
Hotel/Appartement
California.

  • Algemeen 8
op 21 juni 2019 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: juni 2019

Zowel de aankomst als het vertrek was uitstekend geregeld door Solmar

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen