Schrijf een ervaring over Solmar Tours en maak kans op mooie prijzen!

Solmar Tours

Url: https://www.solmar.nl
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: strandvakantie

Logo van Solmar Tours
Solmar Tours won in 2014 de Reisgraag award

Solmar Tours is in 1984 opgericht en bekend geworden door de busreizen naar Spanje. Inmiddels biedt de reisorganisatie verschillende soorten reizen aan zoals busreizen, vliegreizen, autoreizen en rondreizen. Solmar Tours richt zich met de busreizen vooral naar bestemmingen in Spanje en Kroatië. De rondreizen kunnen ook plaatsvinden in Griekenland, Portugal, Italië, Duitsland, Frankrijk, Engeland en Oostenrijk.

Bij de busreizen kun je op verschillende plekken in Nederland opstappen om de reis naar Spanje of Kroatië te beginnen. Met een luxe touringcar wordt er naar de bestemming gereden en tijdens de rit kun je genieten van een hapje, drankje en filmpje. De touringcar probeert iedereen zo dicht mogelijk bij de accommodatie te brengen, maar dit kans soms lastig zijn door de smalle wegen in Spanje.

De reizen kunnen ook zelf worden samengesteld. Wil je alleen een vliegticket? Of heb je alleen nog een accommodatie nodig? Deze zijn apart te boeken bij Solmar Tours. Ook kun je de gewenste accommodatie kiezen. De mogelijke accommodaties zijn hotels, appartementen, campings en resorts. Hierbij kun je ook kiezen voor 2, 3 of 4 sterren. Zo bepaal je zelf de luxe van de reis.

Het hoofdkantoor van Solmar Tours ligt sinds 2004 in Maarheeze. Het hoofdkantoor bevat een eigen bustransferium, waarmee Solmar Tours de eerste reisorganisatie in Nederland is met een eigen bustransferium. Solmar Tours is aangesloten bij de SGR.

op 20 augustus 2017 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: augustus 2017

Goede reis gehad. Op de heenreis busnummer 1 en geweldige chauffeurs en hostess. Mooie schone, en super leuke nieuwe bus. Goed onderhouden.
De terugreis was busnummer 3 ook weer een nieuwe bus maar slecht onderhouden. De bus was vies van binnen. Kruimels in de gang en op de stoelen en speeksel tegen de ramen. De voorraad drinken was ook redelijk op...
We zaten in hotel papi. Mooi hotel en alleen gehorig. Omgeving is mooi om te bezichtigen.... Lees meer

  • Algemeen 8
op 18 augustus 2017 bestemming: Spanje / Playa D'Aro, reisperiode: augustus 2017

Voor de tweede keer mee met Solmar. We waren met z'n vieren. Mijn zus en zwager gingen voor het eerst met solmar mee. We zijn alleen maar positief. Woensdags geboekt en de maandag er op vertrokken. We hadden een geweldig hotel Nautic park hotel wat prima was vriendelijke en hardwerkende medewerkers en goed eten! De hostes aldaar (Alice)was ook zeer attent en behulpzaam.(ze kwam nog een goede reis wensen voordat we vertrokken!) Ook het personeel van Solmar vriendelijk en behulpzaam. Wij hebben echt genoten en echt vakantie gehad!!... Lees meer

  • Algemeen 8
op 15 augustus 2017 bestemming: Spanje / Santa Susanna, reisperiode: juli 2017

Geboekt via solmar tours. We gingen met zn 5e naar spanje. Alles js perfect verlopen. Zowel de busreis als het hotel. Volgende zomer word het voor ons weer via solmar tours... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen