Schrijf een ervaring over Solmar Tours en maak kans op mooie prijzen!

Solmar Tours

Url: https://www.solmar.nl
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: Spanje

Logo van Solmar Tours
Solmar Tours won in 2014 de Reisgraag award Solmar Tours won in 2018 de Reisgraag award

Solmar Tours is in 1984 opgericht en bekend geworden door de busreizen naar Spanje. Inmiddels biedt de reisorganisatie verschillende soorten reizen aan zoals busreizen, vliegreizen, autoreizen en rondreizen. Solmar Tours richt zich met de busreizen vooral naar bestemmingen in Spanje en Kroatië. De rondreizen kunnen ook plaatsvinden in Griekenland, Portugal, Italië, Duitsland, Frankrijk, Engeland en Oostenrijk.

Bij de busreizen kun je op verschillende plekken in Nederland opstappen om de reis naar Spanje of Kroatië te beginnen. Met een luxe touringcar wordt er naar de bestemming gereden en tijdens de rit kun je genieten van een hapje, drankje en filmpje. De touringcar probeert iedereen zo dicht mogelijk bij de accommodatie te brengen, maar dit kans soms lastig zijn door de smalle wegen in Spanje.

De reizen kunnen ook zelf worden samengesteld. Wil je alleen een vliegticket? Of heb je alleen nog een accommodatie nodig? Deze zijn apart te boeken bij Solmar Tours. Ook kun je de gewenste accommodatie kiezen. De mogelijke accommodaties zijn hotels, appartementen, campings en resorts. Hierbij kun je ook kiezen voor 2, 3 of 4 sterren. Zo bepaal je zelf de luxe van de reis.

Het hoofdkantoor van Solmar Tours ligt sinds 2004 in Maarheeze. Het hoofdkantoor bevat een eigen bustransferium, waarmee Solmar Tours de eerste reisorganisatie in Nederland is met een eigen bustransferium. Solmar Tours is aangesloten bij de SGR.

op 17 januari 2018 bestemming: Spanje / Salou, reisperiode: juni 2017

Tijdens de aller eerste dag van de 'sneak preview' van Solmar hebben wij een reis geboekt naar Golden Port Salou en gekozen voor een standaard kamer en hebben wij op de 'sneak preview' voor deze reis getekend. Na twee weken zijn wij gebeld dat het type kamer niet meer beschikbaar is en wij moeten upgraden naar een duurdere kamer met een meerprijs van € 150,-. Toen ik aangaf te twijfelen, werd mij duidelijk verteld dat ik die € 150,- moest betalen en dat we anders geen vakantie hadden. Ik vind het zeer onredelijk dat wij zó vroeg tekenen voor een vakantie en vervolgens nog eens € 150,- extra moeten betalen om de vakantie door te laten gaan. Het ergste is nog, dat Solmar deze standaard kamer nog steeds aanbied op de datum dat wij vertrekken (2 juni, 15 dagen). Graag zien wij dat Solmar onze vakantie gaat aanbieden voor de prijs waar we voor getekend hebben, zonder de meerprijs van € 150,-. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 30 november 2017 bestemming: Spanje / Commarugga, reisperiode: november 2017

Reis is normaal gesproken geweldig maar dit jaar is de bestemming er uit gehaald door Stafcars. Nieuwe eigenaar. Hij gaat voor het grote geld. In december naar Benidorm levert meer op dan enkele vaste klanten afleveren bij een goede bestemming. Laatste familie camping uit de bestemmingen gehaal. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 25 november 2017 bestemming: Spanje / Altea, reisperiode: april 2017

Hotel en eten prima. Jammer dat er geen boulevard is ... Lees meer

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen