Schrijf een ervaring over Solmar Tours en maak kans op mooie prijzen!

Solmar Tours

Url: http://www.solmar.nl
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: strandvakantie

Logo van Solmar Tours
Solmar Tours won in 2014 de Reisgraag award

Solmar Tours is in 1984 opgericht en bekend geworden door de busreizen naar Spanje. Inmiddels biedt de reisorganisatie verschillende soorten reizen aan zoals busreizen, vliegreizen, autoreizen, cruises en excursie- en rondreizen. Solmar Tours richt zich vooral op de busreizen naar bestemmingen in Spanje en Kroatië. De rest van de bestemmingen zijn bekende plaatsen in Griekenland, Portugal, Italië, Hongarije, Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk. Deze zijn te bezoeken met de verschillende excursie- en rondreizen. Bij de busreizen kun je op verschillende plekken in Nederland opstappen om de reis naar Spanje of Kroatië te beginnen. Met een luxe touringcar wordt er naar de bestemming gereden en tijdens de rit kun je genieten van een hapje, drankje en filmpje. De touringcar probeert iedereen zo dicht mogelijk bij de accommodatie te brengen, maar dit kans soms lastig zijn door de smalle wegen in Spanje. De reizen kunnen ook zelf worden samengesteld. Wil je alleen een vliegticket? Of heb je alleen nog een accommodatie nodig? Deze zijn apart te boeken bij Solmar Tours. Ook kun je de gewenste accommodatie kiezen. De mogelijke accommodaties zijn hotels, appartementen, campings en resorts. Hierbij kun je ook kiezen voor 2, 3 of 4 sterren. Zo bepaal je zelf de luxe van de reis. Het hoofdkantoor van Solmar Tours ligt sinds 2004 in Maarheeze. Het hoofdkantoor bevat een eigen bustransferium, waarmee Solmar Tours de eerste reisorganisatie in Nederland is met een eigen bustransferium.

op 4 april 2017 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: maart 2017

Perfecte vriendelijke chauffeurs de beste hoste .Heb reeds enige bus reizen met Solmar gedaan. Deze was de beste hotel uitgesloten.Was zelf Solmarchauffeur via JAC V Dijk.... Lees meer

  • Algemeen 10
op 7 maart 2017 bestemming: Spanje / margrat, reisperiode: juni 2017

Omdat wij al jaren met heel veel plezier met solmar reizen maar nu wij 40euro extra moet betalen voor plaats bespreking pas ik hier voor. mijn vrouw kan evht geen trap klimmen dat is al jaren bekendt bij jullie ik vindt dit zeer jammer en schandalig dat dat zo moet met vriendelijke of HATELIJKE groet

Reactie Solmar Tours
Geachte heer Kolen,

Wij danken u voor uw reactie.

Afgelopen winter zijn wij gestart met een test waarbij het mogelijk is om essenties op te geven voor uw stoelplaatsen. Deze test wordt door de meeste klanten ontzettend gewaardeerd en wij ontvangen hier veelal positieve reacties over. Mede daardoor hebben wij besloten om essenties ook aan te bieden voor de zomerperiode. Zo hebben passagiers die minder mobiel zijn op voorhand de garantie dat ze op het onderdek kunnen plaats nemen.

Voor de bestemmingen Benidorm en Albir kunt u een vaste stoelplaats reserveren. Op het moment van reserveren kunnen wij direct vertellen of de door u gewenste stoelen nog beschikbaar zijn en deze kunt u dan tegen betaling van €30,- per stoel retour vastleggen. Als u via internet boekt kunt u de essenties op het vrije veld aangeven. Bij beschikbaarheid zullen wij deze dan toevoegen aan uw reservering en de kosten aan u doorbelasten.

De overige bestemmingen kunt u aangeven of u stoelen op het boven- of onderdek wilt reserveren. U kunt dus geen vaste stoelplaats reserveren maar alleen een plaats op het boven – of onderdek. De prijs hiervoor is €20,- per stoel retour.

Uiteraard is het nog steeds mogelijk een voorkeur voor een bepaalde stoelplaats door te geven. De indeling van de bus wordt eerst aan de hand van geboekte essenties gedaan en daarna delen wij de overige stoelplaatsen in op basis van opgegeven preferenties en boekingsdatum. Mochten er in één bus meerdere preferenties opgegeven zijn voor dezelfde stoelplaatsen dan worden deze toegewezen aan degene die het eerste geboekt heeft.

Vertrouwende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, verblijven wij.

Solmar Tours
Esther Mennen... Lees meer

  • Algemeen 2
op 6 maart 2017 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: februari 2017

Alles tot in de puntjes geregeld!... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen