Schrijf een ervaring over Solmar Tours en maak kans op mooie prijzen!

Solmar Tours

Url: https://www.solmar.nl
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: Spanje

Logo van Solmar Tours
Solmar Tours won in 2014 de Reisgraag award Solmar Tours won in 2018 de Reisgraag award

Solmar Tours is in 1984 opgericht en bekend geworden door de busreizen naar Spanje. Inmiddels biedt de reisorganisatie verschillende soorten reizen aan zoals busreizen, vliegreizen, autoreizen en rondreizen. Solmar Tours richt zich met de busreizen vooral naar bestemmingen in Spanje en Kroatië. De rondreizen kunnen ook plaatsvinden in Griekenland, Portugal, Italië, Duitsland, Frankrijk, Engeland en Oostenrijk.

Bij de busreizen kun je op verschillende plekken in Nederland opstappen om de reis naar Spanje of Kroatië te beginnen. Met een luxe touringcar wordt er naar de bestemming gereden en tijdens de rit kun je genieten van een hapje, drankje en filmpje. De touringcar probeert iedereen zo dicht mogelijk bij de accommodatie te brengen, maar dit kans soms lastig zijn door de smalle wegen in Spanje.

De reizen kunnen ook zelf worden samengesteld. Wil je alleen een vliegticket? Of heb je alleen nog een accommodatie nodig? Deze zijn apart te boeken bij Solmar Tours. Ook kun je de gewenste accommodatie kiezen. De mogelijke accommodaties zijn hotels, appartementen, campings en resorts. Hierbij kun je ook kiezen voor 2, 3 of 4 sterren. Zo bepaal je zelf de luxe van de reis.

Het hoofdkantoor van Solmar Tours ligt sinds 2004 in Maarheeze. Het hoofdkantoor bevat een eigen bustransferium, waarmee Solmar Tours de eerste reisorganisatie in Nederland is met een eigen bustransferium. Solmar Tours is aangesloten bij de SGR.

op 26 maart 2018 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: maart 2018

De heen reis was super de terug reis was minder ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 13 maart 2018 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: maart 2018

Hoe ik aan dit cijfer kom komt door het volgende .We zouden vrijdag 2 maart om half negen opgehaald worden op het busstation Holendrecht te Amsterdam. Om op tijd te zijn waren wij daar om kwart over 8 en stonden daar in een snijdende kou met gevoels temperatuur - 15. Om tien over half negen zien wij in de verte de Solmar bus aankomen en lopen naar de voorkant van het station(stonden in de luwte aan de zijkant) onderweg zie ik de bus opeens voor het A.M.C. staan had een afslag te vroeg genomen .Nadat hij moeizaam gekeerd had verwachten wij hem binnen enkele minuten bij ons,helaas niets was minder waar bus was in geen velden of wegen meer te bekennen nadat andere passagiers Solmar gebeld hadden zagen wij om circa 9 uur de bus alsnog aankomen.Hij reed het station op om vervolgens na een rondje er weer af te rijden ik dacht dat ik gek werd.Na aanwijzingen van ons kregen wij hem op het station. Na de koffers ingeladen te hebben zei de chauffeur helemaal niets geen excuus niks. Op naar Utrecht,ook daar volledig de weg kwijt stonden bij een steengroeve met behulp van een passagier toch ophaalpunt gevonden.Op naar Den Bosch u raad het al ook daar weer volledig de weg kwijt en weer met behulp van een ervaren passagier het ophaal punt gevonden. Was het voor Solmar niet mogelijk een chauffeur te sturen die de weg wist of op z'n minst navigatie begrijpt.Toch ook een excuus van de chauffeur en Solmar verwacht.De reis naar Benidorm verliep verder zonder problemen,maar om zo je vakantie te beginnen gaat je letterlijk wel in de koude kleren (-15)zitten. ... Lees meer

  • Algemeen 5
op 7 maart 2018 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: februari 2018

Met bus 14 verwarming stuk terug reis een 8 bij thuis komst ziek weet niet of dat door de bus kwam?twee dagen later naar ziekenhuis longembolien waargenomen ... Lees meer

  • Algemeen 5

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen