Schrijf een ervaring over Solmar Tours en maak kans op mooie prijzen!

Solmar Tours

Url: https://www.solmar.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: Spanje

Logo van Solmar Tours
Solmar Tours won in 2014 de Reisgraag award Solmar Tours won in 2018 de Reisgraag award

Solmar Tours is in 1984 opgericht en bekend geworden door de busreizen naar Spanje. Inmiddels biedt de reisorganisatie verschillende soorten reizen aan zoals busreizen, vliegreizen, autoreizen en rondreizen. Solmar Tours richt zich met de busreizen vooral naar bestemmingen in Spanje en Kroatië. De rondreizen kunnen ook plaatsvinden in Griekenland, Portugal, Italië, Duitsland, Frankrijk, Engeland en Oostenrijk.

Bij de busreizen kun je op verschillende plekken in Nederland opstappen om de reis naar Spanje of Kroatië te beginnen. Met een luxe touringcar wordt er naar de bestemming gereden en tijdens de rit kun je genieten van een hapje, drankje en filmpje. De touringcar probeert iedereen zo dicht mogelijk bij de accommodatie te brengen, maar dit kans soms lastig zijn door de smalle wegen in Spanje.

De reizen kunnen ook zelf worden samengesteld. Wil je alleen een vliegticket? Of heb je alleen nog een accommodatie nodig? Deze zijn apart te boeken bij Solmar Tours. Ook kun je de gewenste accommodatie kiezen. De mogelijke accommodaties zijn hotels, appartementen, campings en resorts. Hierbij kun je ook kiezen voor 2, 3 of 4 sterren. Zo bepaal je zelf de luxe van de reis.

Het hoofdkantoor van Solmar Tours ligt sinds 2004 in Maarheeze. Het hoofdkantoor bevat een eigen bustransferium, waarmee Solmar Tours de eerste reisorganisatie in Nederland is met een eigen bustransferium. Solmar Tours is aangesloten bij de SGR.

op 10 januari 2019 bestemming: Spanje / Peñíscola, reisperiode: september 2018

Omdat solmar de beste touroperator is gaat al jaren twee keer per jaar mee altijd super hotels naar Spanje en Kroatië nog nooit een klacht gehad over solmar

  • Algemeen 10
op 4 december 2018 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: november 2018

Prima hotel Presidente in Benidorm.Echt 4 sterren.Met alle problemen onderweg (Stakingen aan de grens Spanje op de heen en Lyon terugreis )Door gele hesjes Door chauffeurs Richard en Patrick en Flado prima op gelost .En niet te vergeten host Arjan.Top mannen .

  • Algemeen 9
op 25 november 2018 bestemming: Kroatië / Porec, reisperiode: september 2018

Ik vond het de slechtste vakantie die ik heb mee gemaakt. De eerste keer met solmar. Had een klacht ingevuld kreeg geen antwoord. Toen ik weer een klacht stuurde zeiden ze wij hebben de hoofdboekster al een mail gestuurd. Dus ik zei heb geen kontakt meer. En ik tel dus niet meer mee. Vind het echt een schande. Voor mij nooit maar dan ook nooit meer met solmar. Ga altijd met boosten daar nemen ze je wel serieus.

  • Algemeen 2

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen