Schrijf een ervaring over Solmar Tours en maak kans op mooie prijzen!

Solmar Tours

Url: https://www.solmar.nl
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: Spanje

Logo van Solmar Tours
Solmar Tours won in 2014 de Reisgraag award Solmar Tours won in 2018 de Reisgraag award

Solmar Tours is in 1984 opgericht en bekend geworden door de busreizen naar Spanje. Inmiddels biedt de reisorganisatie verschillende soorten reizen aan zoals busreizen, vliegreizen, autoreizen en rondreizen. Solmar Tours richt zich met de busreizen vooral naar bestemmingen in Spanje en Kroatië. De rondreizen kunnen ook plaatsvinden in Griekenland, Portugal, Italië, Duitsland, Frankrijk, Engeland en Oostenrijk.

Bij de busreizen kun je op verschillende plekken in Nederland opstappen om de reis naar Spanje of Kroatië te beginnen. Met een luxe touringcar wordt er naar de bestemming gereden en tijdens de rit kun je genieten van een hapje, drankje en filmpje. De touringcar probeert iedereen zo dicht mogelijk bij de accommodatie te brengen, maar dit kans soms lastig zijn door de smalle wegen in Spanje.

De reizen kunnen ook zelf worden samengesteld. Wil je alleen een vliegticket? Of heb je alleen nog een accommodatie nodig? Deze zijn apart te boeken bij Solmar Tours. Ook kun je de gewenste accommodatie kiezen. De mogelijke accommodaties zijn hotels, appartementen, campings en resorts. Hierbij kun je ook kiezen voor 2, 3 of 4 sterren. Zo bepaal je zelf de luxe van de reis.

Het hoofdkantoor van Solmar Tours ligt sinds 2004 in Maarheeze. Het hoofdkantoor bevat een eigen bustransferium, waarmee Solmar Tours de eerste reisorganisatie in Nederland is met een eigen bustransferium. Solmar Tours is aangesloten bij de SGR.

op 19 juni 2018 bestemming: Spanje / Salou, reisperiode: juni 2018

De bus dat we daar 40 extra voor mooten betalen achter in de de bus op de bank geen been ruimte als je links zit zie je niets van de t.vmijn mede passagier zit in het midden van de gang pad die had geen voeten steun die kreeg een flessen krat onder de voeten levens gevaarlijk als de bus hart moet remmen vliegt die krat in de lucht ze kon de koffie niet kwijt dit mag nog niet voor de veilig heid (heb na gevraagd ) het is haast en vlieg werk bij jullie toen het in Nederland handen nog was was dit niet ik ga al 15jaar. Mee dit heb ik nog nooit mee gemaakt voordien bank betalen we samen dan 80 € meer voor schandalig ... Lees meer

  • Algemeen 4
op 14 juni 2018 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: mei 2018

Al jaren reis ik met solmar verzekeringen alles lopen via solmar de reis en het buspersoneel prima niks te klagen.
Nu echter heb ik altijd een annuleringsverzekering via solmar al de jaren gelukkig nooit nodig gehad nu hebben wij door een overlijden in de familie helaas maar 4 dagen kunnen genieten van de vakantie.
Het is belachelijk hoe solmar dan verdient over de rug van de getroffen reiziger net alsof wij er om gevraagd hebben onze vakantie af te moeten breken.
Het is heel ernstig dat ondanks de verzekering er bij Solmar totaal geen medewerking bestaat. En ze al het geld lekker in hun zak stoppen !
Voorals nog was dit de laatste vakantie bij Solmar
Ik hoop nooit meer mee te maken dat me vakantie onderbroken moet worden voor een overlijden en zeker niet met solmar ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 14 juni 2018 bestemming: Spanje / Peñíscola, reisperiode: juni 2018

De reis is altijd prima bij solmar, wij gaan al vele jaren mee nog nooit een slecht hotel gehad, dit jaar zijn we voor het eerst omgeboekt van benidorm naar peniscola vanwege het plotselinge overlijden van onze
medereiziger . dus was voor ons een beladen vakantie . wij kwamen in acuazul een pracht hotel . maar niet voor ons wat oudere mensen we werden gek van zoveeeeeel spaanse kinderen . de eetzaal was erg druk. we moesten soms zelf onze tafel dekken of wachten in de rij het personeel kon het niet aan maar deden ook hun best . misschien een tip voor solmar om daar geen oudere te plaatsen voor kinderen is het een hele mooie accomodatie .wij hebben ondanks het gemis van onze neef ..( die hebben we in peniscola uitgestrooid op zijn favorieten plekje )..er toch een hele mooie vakantie van gemaakt. ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen