Schrijf een ervaring over Solmar Tours en maak kans op mooie prijzen!

Solmar Tours

Url: https://www.solmar.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: Spanje

Logo van Solmar Tours
Solmar Tours won in 2014 de Reisgraag award Solmar Tours won in 2018 de Reisgraag award Solmar Tours won in 2019 de Reisgraag award

Solmar Tours is in 1984 opgericht en bekend geworden door de busreizen naar Spanje. Inmiddels biedt de reisorganisatie verschillende soorten reizen aan zoals busreizen, vliegreizen, autoreizen en rondreizen. Solmar Tours richt zich met de busreizen vooral naar bestemmingen in Spanje en Kroatië. De rondreizen kunnen ook plaatsvinden in Griekenland, Portugal, Italië, Duitsland, Frankrijk, Engeland en Oostenrijk.

Bij de busreizen kun je op verschillende plekken in Nederland opstappen om de reis naar Spanje of Kroatië te beginnen. Met een luxe touringcar wordt er naar de bestemming gereden en tijdens de rit kun je genieten van een hapje, drankje en filmpje. De touringcar probeert iedereen zo dicht mogelijk bij de accommodatie te brengen, maar dit kans soms lastig zijn door de smalle wegen in Spanje.

De reizen kunnen ook zelf worden samengesteld. Wil je alleen een vliegticket? Of heb je alleen nog een accommodatie nodig? Deze zijn apart te boeken bij Solmar Tours. Ook kun je de gewenste accommodatie kiezen. De mogelijke accommodaties zijn hotels, appartementen, campings en resorts. Hierbij kun je ook kiezen voor 2, 3 of 4 sterren. Zo bepaal je zelf de luxe van de reis.

Het hoofdkantoor van Solmar Tours ligt sinds 2004 in Maarheeze. Het hoofdkantoor bevat een eigen bustransferium, waarmee Solmar Tours de eerste reisorganisatie in Nederland is met een eigen bustransferium. Solmar Tours is aangesloten bij de SGR.

op 29 september 2019 bestemming: Spanje / Santa Susanna, reisperiode: september 2019

HEENREIS ZEER SLECHTE BUS ONZE STOELEN KONDEN NIET VERSTELD WORDEN TERUG REIS PERFECT

  • Algemeen 5
op 26 september 2019 bestemming: Kroatië, reisperiode: september 2019

Wij hebben op 9sept tot en met 22sept met Solmar naar kroatie de rondreis Dalmatie gedaan. We hebben deze reis als geweldig ervaren het was op ons lijf geschreven niets dan lof over de chauffeur Vlado en de catering verzorgster Esmee wat een geweldig stel.De rondreis zat heel goed in elkaar Hotels super vooral het Hotel Niko in Sibenik met zijn geweldige verzorging en mooie accommodatie.We hebben alles rustig kunnen bekijken en hebben zowel de heenreis naar een uitstapje als wel de terugreis ons iedere keer laten verrassen door Vlado.We hebben zelden een weg dubbel gereden en de rijtijden waren zo kort mogelijk.
Dat houd in weinig in de bus maar veel gezien. Ook nog mijn complimenten aan het reisgezelschap altijd optijd bij de bus .Voor ons was het de eerste keer met Solmar maar voor herhaling vatbaar .Bedankt Wim en Joke

  • Algemeen 9
op 21 september 2019 bestemming: Spanje / Salou, reisperiode: september 2019

Wij hadden firstclass geboekt en we zaten vervolgens firstclass achter elkaar. De heen en terugweg achter elkaar zitten is niet bepaald gezellig of leuk. Later hoorde ik van medereizigers dat je dat tijdens het boeken door moet geven. Alsof het niet logisch is dat je naast je partner wilt zitten. Wij vinden dat Solmar dit kenbaar had moeten maken. Soms veel te korte stopjes en moest je haasten om jezelf op te frissen, naar de wc te gaan en om misschien nog wat te snacken te kopen. Heen en terug werd een film opgezet uit de jaren 80 en de terugweg keken we zelfs Beertje Paddington...belachelijk want er zaten geen kinderen in de bus. Wij irriteerde ons ook aan de verzoekjes om fooi te geven voor hostess en chauffeurs. Zij krijgen toch een loon en doen toch hun werk. Als wij fooi willen geven dan hoeven wij daar niet op geattendeerd worden. Ik werk ook altijd keihard en krijg ook nooit fooi. Erg teleurstellend dat wij op de heenreis nog 1.5 uur hebben moeten wachten in Maarheeze. Wij kwamen om 8.15 aan in Salou, gesloopt en gebroken van deze zware busreis. Toen werd ons verzocht om om 10.00 naar een informatie bijeenkomst te komen. Hier hadden helemaal geen zin in en getuigd voor ons dat zij geen inlevingsvermogen hebben. Wij hebben ook The Real Jeepsafari gedaan van Solmar. Er is continu overdreven wild gereden, zelfs op de openbare weg. Tot ergernis aan toe. Wij ademde vieze diesel uitlaatlucht in, wij werden er misselijk van. Er werdt gezegd...het zijn oude auto's. Er zou een wine tasting plaats vinden...dit is niet meer als 1 slokje wijn drinken. Ook zat je knie tegen knie, van enige luxe is geen spraken. Wij hebben de helft van de rit met de overkapping gereden omdat het 30 min geregend heeft. Zonde van de rit wij hebben hierdoor veel gemist. Je kon ook nog de excursie op dvd kopen voor 20 euro. Wij hebben hem net gekeken en het is een teleurstelling. Veel wazig beeld omdat de camera niet scherpstelt, een stukje zwart beeld terwijl het geluid doorgaat, stukjes gefilmd door de voorruit van de jeep die hartstikke smerig was, er is weinig van de omgeving gefilmd en het beeldkwaliteit is zo slecht dat het niet meer van deze tijd is. Wij hebben nog een dvd liggen van een Jeep Safari van Marco Polo is dat is niet met elkaar te vergelijken. Voor mij was deze busreis de 2e en voor mijn vriendin de 1e maar wij gaan volgend jaar lekker met het vliegtuig en de bus daar krijg je ons niet meer in!

  • Algemeen 3

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen