Schrijf een ervaring over Solmar Tours en maak kans op mooie prijzen!

Solmar Tours

Url: https://www.solmar.nl
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: strandvakantie

Logo van Solmar Tours
Solmar Tours won in 2014 de Reisgraag award

Solmar Tours is in 1984 opgericht en bekend geworden door de busreizen naar Spanje. Inmiddels biedt de reisorganisatie verschillende soorten reizen aan zoals busreizen, vliegreizen, autoreizen en rondreizen. Solmar Tours richt zich met de busreizen vooral naar bestemmingen in Spanje en Kroatië. De rondreizen kunnen ook plaatsvinden in Griekenland, Portugal, Italië, Duitsland, Frankrijk, Engeland en Oostenrijk.

Bij de busreizen kun je op verschillende plekken in Nederland opstappen om de reis naar Spanje of Kroatië te beginnen. Met een luxe touringcar wordt er naar de bestemming gereden en tijdens de rit kun je genieten van een hapje, drankje en filmpje. De touringcar probeert iedereen zo dicht mogelijk bij de accommodatie te brengen, maar dit kans soms lastig zijn door de smalle wegen in Spanje.

De reizen kunnen ook zelf worden samengesteld. Wil je alleen een vliegticket? Of heb je alleen nog een accommodatie nodig? Deze zijn apart te boeken bij Solmar Tours. Ook kun je de gewenste accommodatie kiezen. De mogelijke accommodaties zijn hotels, appartementen, campings en resorts. Hierbij kun je ook kiezen voor 2, 3 of 4 sterren. Zo bepaal je zelf de luxe van de reis.

Het hoofdkantoor van Solmar Tours ligt sinds 2004 in Maarheeze. Het hoofdkantoor bevat een eigen bustransferium, waarmee Solmar Tours de eerste reisorganisatie in Nederland is met een eigen bustransferium. Solmar Tours is aangesloten bij de SGR.

op 30 november 2017 bestemming: Spanje / Commarugga, reisperiode: november 2017

Reis is normaal gesproken geweldig maar dit jaar is de bestemming er uit gehaald door Stafcars. Nieuwe eigenaar. Hij gaat voor het grote geld. In december naar Benidorm levert meer op dan enkele vaste klanten afleveren bij een goede bestemming. Laatste familie camping uit de bestemmingen gehaal. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 25 november 2017 bestemming: Spanje / Altea, reisperiode: april 2017

Hotel en eten prima. Jammer dat er geen boulevard is ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 24 november 2017 bestemming: Spanje / Peñíscola, reisperiode: september 2017

De heenreis was kei goed, op tijd gestopt. en vriendelijke chauffeurs.de terugreis was ook zo goed, en ook een goede snelle hostess patrick. ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen