Schrijf een ervaring over Solmar Tours en maak kans op mooie prijzen!

Solmar Tours

Url: https://www.solmar.nl
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: Spanje

Logo van Solmar Tours
Solmar Tours won in 2014 de Reisgraag award Solmar Tours won in 2018 de Reisgraag award

Solmar Tours is in 1984 opgericht en bekend geworden door de busreizen naar Spanje. Inmiddels biedt de reisorganisatie verschillende soorten reizen aan zoals busreizen, vliegreizen, autoreizen en rondreizen. Solmar Tours richt zich met de busreizen vooral naar bestemmingen in Spanje en Kroatië. De rondreizen kunnen ook plaatsvinden in Griekenland, Portugal, Italië, Duitsland, Frankrijk, Engeland en Oostenrijk.

Bij de busreizen kun je op verschillende plekken in Nederland opstappen om de reis naar Spanje of Kroatië te beginnen. Met een luxe touringcar wordt er naar de bestemming gereden en tijdens de rit kun je genieten van een hapje, drankje en filmpje. De touringcar probeert iedereen zo dicht mogelijk bij de accommodatie te brengen, maar dit kans soms lastig zijn door de smalle wegen in Spanje.

De reizen kunnen ook zelf worden samengesteld. Wil je alleen een vliegticket? Of heb je alleen nog een accommodatie nodig? Deze zijn apart te boeken bij Solmar Tours. Ook kun je de gewenste accommodatie kiezen. De mogelijke accommodaties zijn hotels, appartementen, campings en resorts. Hierbij kun je ook kiezen voor 2, 3 of 4 sterren. Zo bepaal je zelf de luxe van de reis.

Het hoofdkantoor van Solmar Tours ligt sinds 2004 in Maarheeze. Het hoofdkantoor bevat een eigen bustransferium, waarmee Solmar Tours de eerste reisorganisatie in Nederland is met een eigen bustransferium. Solmar Tours is aangesloten bij de SGR.

op 14 oktober 2018 bestemming: Spanje / Santa Susanna, reisperiode: oktober 2018

Super vakantie gehad in hotel Florida Park!! Heerlijk eten, schoon, vriendelijk, fijne Spa (aanrader premium kamer te nemen alles ineen: Spa, fijne zonnebaden, mogelijkheid buiten eten, WiFi, koelkast, kluisje, korting drankjes enz).. bus 3 hebben ze opgelost dat er nog stoelen over waren midden in de bus heen-en terugreis (officieel moesten we bovenin achterin bus zitten maar we werden steeds misselijker, hoofdpijn ed dit hoorden ook van andere mensen) we zijn speciaal naar solmar kantoor geweest en zouden ze hun best doen en anders waren we met vliegtuig zelf terug gegaan.. zeer jammer dat ze ons niet van re voren hebben bericht hierover!! Complimenten aan de buschauffeurs en hostess die zelf voor ons hebben gezorgd voor andere plaatsen in de bus ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 11 oktober 2018 bestemming: Spanje / Salou, reisperiode: mei 2018

Ik geef dit cijfer omdat ik al 25 jaar met Solmar reis en er heel tevreden over ben ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 5 oktober 2018 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: september 2018

Niet voor Solmar maar voor de hostes Juul en de Turkse en Marokkaanse Hans en Frans. Zoals hun de reis voor ons maakte was perfect, ook het handelen toen een wat oudere dame uit de bus onwel werd en even onaanspreekbaar was.
Geweldig als je goed handelende chauffeurs hebt en niet te vergeten Juul.
Jammer van al het oponthoud voor een kinderwagen de weg af naar Salou en dan nog lang wachten op bus 1. Zoveel tijdverlies om het regelen voor de chauffeurs zodat wij pas om 15.30 uur in Benidorm aankwamen. ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen