Schrijf een ervaring over Solmar Tours en maak kans op mooie prijzen!

Solmar Tours

Url: https://www.solmar.nl
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: strandvakantie

Logo van Solmar Tours
Solmar Tours won in 2014 de Reisgraag award

Solmar Tours is in 1984 opgericht en bekend geworden door de busreizen naar Spanje. Inmiddels biedt de reisorganisatie verschillende soorten reizen aan zoals busreizen, vliegreizen, autoreizen en rondreizen. Solmar Tours richt zich met de busreizen vooral naar bestemmingen in Spanje en Kroatië. De rondreizen kunnen ook plaatsvinden in Griekenland, Portugal, Italië, Duitsland, Frankrijk, Engeland en Oostenrijk.

Bij de busreizen kun je op verschillende plekken in Nederland opstappen om de reis naar Spanje of Kroatië te beginnen. Met een luxe touringcar wordt er naar de bestemming gereden en tijdens de rit kun je genieten van een hapje, drankje en filmpje. De touringcar probeert iedereen zo dicht mogelijk bij de accommodatie te brengen, maar dit kans soms lastig zijn door de smalle wegen in Spanje.

De reizen kunnen ook zelf worden samengesteld. Wil je alleen een vliegticket? Of heb je alleen nog een accommodatie nodig? Deze zijn apart te boeken bij Solmar Tours. Ook kun je de gewenste accommodatie kiezen. De mogelijke accommodaties zijn hotels, appartementen, campings en resorts. Hierbij kun je ook kiezen voor 2, 3 of 4 sterren. Zo bepaal je zelf de luxe van de reis.

Het hoofdkantoor van Solmar Tours ligt sinds 2004 in Maarheeze. Het hoofdkantoor bevat een eigen bustransferium, waarmee Solmar Tours de eerste reisorganisatie in Nederland is met een eigen bustransferium. Solmar Tours is aangesloten bij de SGR.

op 19 oktober 2017 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: oktober 2017

Misschien wel al 60 keer naar benidorm gereisd waarvan zeker 40 keer met solmar.
geen enkele reis is het zelfde en ook deze keer was het weer heel anders, maar over het algemeen goed. er is alleen een mevrouw van solmar die, als je volgens haar te laat bij de bus bent, vreselijk te keer gaat, terwijl de bus te vroeg is. als er wordt gezegd dat je om kwart over 1 aanwezig moet zijn zorg ik er voor om er om 1 uur te zijn maar als de bus er dan al is kan ik het niet helpen.dit heb ik al een keer eerder meegemaakt met deze dame en dat voelt hel onprettig.ik begin dan aan mezelf te twijfelen of ik het wel goed gehoord had en het kwart vóór 1 had moeten zijn. daarom stel ik voor om de tijd anders door te geven n.l. 12.45 of 13.15. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 18 oktober 2017 bestemming: Spanje / Calella, reisperiode: oktober 2017

Goede hostess Mandy ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 18 oktober 2017 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: oktober 2017

Op 14 oktober met first classic bus naar Nederland gereisd. Dankzij chauffeurs Tenko en John zijn we veilig thuis gekomen. Er zat een gestoorde en agressieve man aan boord. Maar door het kordate optreden van deze chauffeurs en enkele passagiers is erger voorkomen !!!! Nogmaals onze complimenten aan Tenko en John van bus 5 ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen