Sunweb wint Reisgraag Award 2018

Geschreven op 8 januari 2018 door Paula

Sunweb wint Reisgraag Award 2018
Sunweb wint Reisgraag Award 2018
De reisorganisatie Sunweb uit Rotterdam heeft van alle reviews uit 2017 binnen de categorie Strandvakanties gemiddeld het hoogste cijfer gehaald en heeft daarmee de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie binnen deze categorie gewonnen. Dit is de eerste keer dat Sunweb deze publieksprijs in ontvangst heeft mogen nemen.

Monique van de Linde (Country Manager Marketing Team NL) & André Tuinenburg (Head of Customer Services at Sundio Group): "Bij Sunweb hebben we een continue focus op een zo goed mogelijke klantervaring en de verbetering daarvan. Op dagelijkse basis zijn we binnen het domein Customer Services gericht op een aantal belangrijke onderwerpen om dit te bereiken. We kijken daarbij bijvoorbeeld naar de bereikbaarheid op alle kanalen en de klantvriendelijkheid in onze contacten. Op dat laatste coachen we onze teams veelvuldig en we hebben daarbij ook oog voor het soepel omgaan met onze voorwaarden. Daarnaast zijn we sterk gericht op First Time Right en het voorkomen van vragen en klachten. In 2017 hebben we hier opnieuw veel energie gestoken, met een flinke stijging in onze NPS score als resultaat! Niet alleen voorafgaand aan de vakantie helpen we de klant, maar ook tijdens en na de vakantie staat de klant bij Sunweb centraal. Met meer dan 400 getrainde reisleiders en een servicebalie op Schiphol zorgt Sunweb ervoor dat klanten zorgeloos op vakantie kunnen. Sunweb heeft het doel om haar klanten zo optimaal mogelijk voor te bereiden en om bij te dragen aan het maken van de mooiste herinneringen. #creatingmemories."

Jaarlijks reikt Reisgraag.nl awards uit aan reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties. Dit jaar is alweer de zevende keer dat de awards worden uitgereikt. Er zijn maar liefst 15.000 reviews over verschillende bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden van tevoren handmatig gekeurd en basis van deze gekeurde reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

Nieuws

Artikelen