Website van Sunweb is vernieuwd

Geschreven op 5 november 2014 door Anique

De website van de reisorganisatie Sunweb is geheel vernieuwd. Naast dat het een heel nieuw ontwerp heeft gekregen, is het vanaf nu ook mogelijk om de website zowel op pc, tablet als mobiel te bekijken.

Bij de ontwikkeling van de nieuwe website is de mening van de klant gevraagd. Een aantal maanden geleden was de wintersport website al aan de beurt. Een maand geleden ging de beta versie van de zonvakantie website ook online. Via een poll op de website en via het forum van Sunweb werd de mening van klanten gevraagd over de website. Opmerkingen en tips konden op deze manier nog op tijd worden doorgevoerd voor de volledige lancering.

De nieuwe website is vanaf nu in zijn geheel online, wat onder andere het boeken van een vakantie nog eenvoudiger moet maken. Consumenten kunnen via de homepage hun ideale vakantie kiezen op basis van categorieën, bijvoorbeeld Family, All inclusive, Strandvakanties, Vroegboekkorting en Wifi proof. Zoeken op bestemming blijft net als op de oude website natuurlijk ook nog mogelijk.

Nieuws

Artikelen