Casa Cook hotel opent op Mauritius

Geschreven op 17 mei 2018 door Roos

Nieuwe Casa Cook op Mauritius
Nieuwe Casa Cook op Mauritius
Reisorganisaties Thomas Cook en Neckermann Reizen openen in de winter van 2019 een Casa Cook hotel op Mauritius. Casa Cook Mauritius ligt in Turtle Bay, in het noordwesten van het eiland. Het ligt direct aan het strand en wordt geheel in de stijl vormgegeven zoals je van Casa Cook gewend bent. Het is het eerste Casa Cook hotel buiten Europa.

Casa Cook Mauritius telt maar liefst 130 kamers en is Adults Only. Het hotel past geheel in de omgeving van het eiland doordat er veel hout en steen terugkomt in de stijl van het hotel. Zo beschikt elke kamer over houten shutters. Er komen ook enkele swimup-kamers beschikbaar in de nieuwe Casa Cook. Verder is er een grote spa, een fitnessruimte en een restaurant met bar pal op het strand. De hele dag worden in het restaurant hoogwaardige specialiteiten geserveerd. In Casa Cook Mauritius hangt een gemoedelijke en ontspannen sfeer.

Het concept Casa Cook is nu drie jaar oud en is bedacht door Thomas Cook en Neckermann Reizen. Het eerste hotel werd geopend op Rhodos, Griekenland. Snel daarna volgden onder anderen Kos, Kreta en binnenkort volgt ook Ibiza. Het concept staat garant voor een nieuwe, authentieke en alternatieve vakantiebeleving voor mensen met een oog voor design.

Nieuws