TravelBird bestaat 5 jaar

Geschreven op 20 april 2015 door Anique

Deze week bestaat het populaire TravelBird alweer 5 jaar. Ze zijn inmiddels 2,5 miljoen reisliefhebbers verder en zijn actief in maar liefst 17 landen. Voor het vijfjarig bestaan worden er vijf dagen lang iedere dag feestelijke aanbiedingen de deur uit gedaan.

Van zolderkamer naar 650 medewerkers

Vijf jaar geleden bedacht Symen Jansma dat het uitzoeken van een vakantiereis toch ook zonder al te veel stress zou moeten lukken, nadat zijn vrouw al dagenlang aan het zoeken was naar de juiste vakantiebestemming. Er waren te veel keuzes, mogelijkheden en gedoe. 'De zoektocht moet veel makkelijker en overzichtelijker kunnen', concludeerde Symen. Hij startte samen met Dennis Klompalberts vanuit een zolderkamer het online reisbureau TravelBird. Op 20 april 2010 was het zover en werd de eerste makkelijk te boeken reisaanbieding online geplaatst. Het bleek een enorm succes.

12.000 vakantiegangers per dag

TravelBird heeft inmiddels 650 medewerkers rondlopen in de grachtenpanden in Amsterdam. Er werden 1.023.000 miljoen TravelBird vakanties geboekt en er genieten ruim 12.000 vakantiegangers dagelijks van hun reis. Het doel van de organisatie is om ook het aankomende jaar weer uit te breiden, zowel binnen als buiten Europa.

Nieuws