Nieuw aanbod camperreizen in Europa

Geschreven op 17 november 2020 door Vanessa

Camperreizen van Travelhome
Camperreizen van Travelhome
Reisorganisatie Travelhome is al bijna 35 jaar specialist in het aanbieden van camperreizen. Waar voorheen de focus lag op Amerika en Canada heeft corona de groei in Europa versneld. Binnen Europa is er vanaf volgend jaar veel meer aanbod. Vanaf 2021 worden 51 camperophaallocaties aangeboden in Europa verdeeld over 19 landen. Je kunt met de eigen auto of per vliegtuig reizen om de camper op te halen en binnenkort zelf ook per trein.

‘Voor veel Nederlanders en Belgen is een campervakantie naar Amerika of Canada een grote droom. Maar er zijn uiteraard ook klanten die zo’n verre bestemming voor de eerste keer iets te avontuurlijk vinden’, stelt Travelhome directeur Perry Van der Wiel. Voor deze doelgroep kan een campervakantie in een Europees land een ideale mogelijkheid zijn om een eerste vakantie met een camper te beleven. Travelhome biedt in 2021 campers aan in Duitsland, Estland, Engeland, Ierland, Schotland, Finland, Frankrijk, Italië (inclusief Sardinië en Sicilië), Kroatië, Nederland, Noorwegen, Portugal, Spanje, IJsland, Zweden, Polen, Rusland, Estland en Zwitserland.

De 1,5 meter samenleving heeft de verkoop van campers een geweldige boost gegeven en ook de verhuurmarkt zal als gevolg van de verwachte daling van vliegvakanties en meer autovakanties een stimulans krijgen. De behoefte aan meer individualisme en meer comfort maakt kamperen met de luxe van een hotelkamer steeds populairder.

Nieuws