Schrijf een ervaring over TUI en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen TUI

Pagina 1 van 115 met 1143 resultaten

op 16 september 2019 bestemming: China / Rondreis, reisperiode: september 2019

Wij hadden deze tiendaagse rondreis geboekt bij Tui omdat het een rechtstreekse vlucht was.
Enkele dagen voor vertrek krijgen we een mail dat de vlucht gewijzigd is , via Dubai met een wachttijd van drie uur in Dubai met als gevolg dat we inplaats van Ďs morgens pas Ďs avonds laat in Shangai toekwamen, de eerste dag was dus verloren, de compensatie die Tui daarvoor aanbood, een etentje , was niet in verhouding.
Ook het hotel in Beijing was op de laatste moment gewijzigd , wij zouden midden in het centrum zitten en nu zaten we ergens achteraf zodat we nergens naartoe konden in de zeldzame vrije tijd.
Vooral de vluchtwijzigingen vond ik verschrikkelijk , 32 uren onderweg, heel vermoeiend. ... Lees meer

 • Algemeen 5
op 16 september 2019 bestemming: Mexico / Playa del Carmen, reisperiode: augustus 2019

Een prachtig resort om te verblijven. Ook hadden we met behulp van Sebastian een super mooie excursie geboekt naar Xel Ha. Bedankt Sebastian voor je hulp bij het uitzoeken vd excursie en natuurlijk voor het boeken. Zo fijn als iemand je begeleid als je zo een verre trip maakt! ... Lees meer

 • Algemeen 10
op 13 september 2019 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: september 2019

Begon reeds bij aankomst alicante niemand sprak engels wisten niet welke hotels er meekonden in de bus 11 hotels gedaan en driemaal voorbij ons hotel corona del mar gepasseerd!!! wat normaal 45 minuten is vanaf alicante waren dat er nu 2,5 u. gemeld aan host maar dat was dan al te laat volgens hem !!! gaan reeds vele jaren met tui nog nooit zoiets meegemaakt !!!! ... Lees meer

 • Algemeen 8
op 11 september 2019 bestemming: Spanje / Ibiza, reisperiode: augustus 2019

Ondanks dat ik met een hernia op vakantie ging is het mij toch goed bevallen dit was 1e keer ibiza.Zo als altijd een eiland toer.Maar wat een afgang over al veel te weinig tijd.b.v.allen lunchen en rond kijen in 75 min.Ibiza stad doorheen gereden niks gezien enz enz. en dat voor zoveel geld 2pers. 108 euro komt nog eten en drinken bij.Dit was het geld absoluut niet waard Heel heel jammer De andere dag met nog 2 mensen onze des illusie geuit

 • Algemeen 5
op 10 september 2019 bestemming: Portugal / Lissabon, reisperiode: augustus 2019

Reis is geannuleerd (buiten onze schuld om) en hebben nog steeds geen geld terug gehad van TUI. We hebben meerdere malen contact gehad met de 'klantenservice' (die compleet waardeloos is) en worden alle kanten opgestuurd zolang ze het zelf maar niet zijn. Ik boek nooit meer een reis via TUI, ik kan het beter zelf gaan doen.

 • Algemeen 1
op 8 september 2019 bestemming: BelgiŽ / Rijkevorsel, reisperiode: september 2019

Boek je en reis als koppel, check je in en zetten ze je helemaal uit elkaar op het vliegtuig. Sorry had u maar betaalstoelen moeten nemen. Mss klanten bduidelijker vooraf informeren of Ä50 meer vragen voor een ticket en mensen gezellig naast elkaar zetten. Mooie start van de vakantie! Bedankt TUI. 1 keer en nooit niet meer.

 • Algemeen 1
op 7 september 2019 bestemming: KaapverdiŽ, reisperiode: augustus 2019

Over de afhandeling van de vergoeding wegens het ontbreken van een koffer heb ik een review geschreven. Deze was zťťr negatief, vooral over de communicatie met Tui. Deze review werd niet geplaatst. Beschamend!!!

 • Algemeen 1
op 6 september 2019 bestemming: Griekenland / Kefalonia, reisperiode: juli 2019

9 dagen in een appartement vol schimmel gezeten

 • Algemeen 5
op 4 september 2019 bestemming: Canada / van de Rockies tot de pacific, reisperiode: augustus 2019

De reis was fantastisch .De gids Marc Bonnevie top .bezienswaardigheden mooi .De groep zeer goed .1 probleem .Mijn man en ik hadden op de vier vluchten nooit een plaats bij elkaar .Dat kan niet .met vluchten van 6 en 4 uur. Onze groep van 15 wel altijd bij elkaar .Zou eens willen weten hoe dat komt .graag een antwoordt a.u.b..b

 • Algemeen 9
op 4 september 2019 bestemming: CuraÁao / Mambo beach, reisperiode: augustus 2019

Perfecte vakantie. Enige minpunt is dat TUI de reis op internet nog goedkoper aanbiedt nŠdat we de vroegboekkorting al hadden gekregen en de reis hadden betaald. Hoe vroeg moet je dan boeken?

 • Algemeen 9
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Volgende