Schrijf een ervaring over TUI en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen TUI

Pagina 1 van 127 met 1269 resultaten

op 26 september 2020 bestemming: Griekenland / Rhodos, reisperiode: september 2020

Tui Sensatori wordt op de website beschreven als een van de mooiste en beste hotels. Uiterlijk van het hotel is mooi inderdaad maar de kwaliteit staat gelijk aan een 1 ster hotel.

Hoe tui omgaat met de klachten is al helemaal belachelijk. Niet met Tui zaken doen. Zwaar zonde voor je geld en energie. Ze behandelen mensen niet als klanten maar als inkomenbron. ... Lees meer

  • Algemeen 2
op 21 september 2020 bestemming: KaapverdiŽ / Sal, reisperiode: maart 2020

Onze reis naar Kaapverdie in maart is ivm Corona gecancel en daarvoor hebben wij een voucher ontvangen. Nu 6 maanden later kunnen wij nog steeds niet ons geld terug krijgen. Van een reis geboekt via Secret Escapes voor eind mei hebben wij begin september al netjes geld teruggekregen of de keuze van een voucher met een waarde van 10% meer. Voor ons nooit meer Tui maar Secret Escapes! ... Lees meer

  • Algemeen 2




op 20 september 2020 bestemming: Portugal / Madeira, reisperiode: juli 2020

We hadden geboekt via prijsvrij.nl. Ons hotel was niet open toen wij op vakantie zouden vertrekken. Prijsvrij deed hier niet moeilijk over en betaalde het volledige bedrag binnen de 4 dagen terug. Ook hierin zaten de reistickets. Alleen de plaatsen in het vliegtuig moest ik zelf boeken omdat we met zijn vieren bij elkaar wilden zitten. Dit via tui.com. Na verschillende mails te hebben verstuurd nu eindelijk - na 13 weken - antwoord gehad dat een terugbetaling niet kon. Had ook een reis geboekt met ryanair, met plaats en al, werd niet moeilijk over gedaan, en kon meteen voucher gebruiken voor nieuwe vlucht. Klasse. Dus: voor mij NOOIT meer tui. Ze willen zich voordoen als de beste, maar kunnen nog heel veel leren van anderen. Ik wens ze in geen geval nog te gebruiken. Ze zijn het echt niet waard. 245 Ä foetsie. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 16 september 2020 bestemming: Suriname / Paramaribo, reisperiode: mei 2020

In februari 2020 is mijn moeder met de TUI naar Nederland gekomen voor een periode van 3 maanden.
We zijn inmiddels in september 2020 maar nogsteeds weten wij niet wat er gaat gebeuren. Ook kan TUI niet zien of er een voucher is vertrekt. De boeking is gedaan bij een reisbureau in Suriname. TUI verwijst ons naar de reisbureau want daar is de ticket geboekt.

Wie heeft dit ook inmiddels ervaren en hoe is dit opgelost.

  • Algemeen 1
op 15 september 2020 bestemming: Oostenrijk / Flachau, reisperiode: juli 2020

We wilde i.v.m. met corona niet op vakantie afgelopen zomer, hebben we het om geboekt naar de zomer 2021 nu willen we het voor de 2de keer omboeken naar een wintersport maar dat gaat niet meer? terwijl er in hun eigen voorwaarde staat dat het 2x mag. het excuus is dat je alleen naar een later tijdstip mag (staat nergens in hun eigen voorwaarde) een ander argument van hun de oorspronkelijke reis moet voor 31-03-2021 liggen, nu zeggen ze dat de omgeboekte reis de oorspronkelijke reis is ???? lekker bezig Tui

  • Algemeen 1
op 5 september 2020 bestemming: Griekenland / Samos, reisperiode: augustus 2020

Op de terugvlucht vanaf Samos via Heraklion is er totaal geen controle geweest op het dragen van mondkapjes aan boord. Er was een groot aantal mensen dat geen mondkapje droeg of de mond of neus niet bedekte. Niemand werd hierop aangesproken. TUI heeft hiermee passagiers onnodig in gevaar gebracht. Het is een totale farce dat er veilig gevlogen zou kunnen worden.

  • Algemeen 5
op 3 september 2020 bestemming: Zweden / rondreis, reisperiode: september 2019

Nooit meer TUI

Begin maart bij TUI in Zutphen binnen gestapt, voor een vakantie naar Zweden, Finland en Noorwegen. TUI zou vliegtickets, hotel en auto regelen. Wat betreft de annuleringsverzekering kregen we het advies de duurdere verzekering van TUI te nemen, U krijgt bij annulering altijd geld terug. Voor deze reis moest er een aanbetaling gedaan worden, de rest moest voor 1 augustus betaald worden. Toen kwam corona, en op 12 september zouden we vertrekken, Zweden was al heel lang code oranje. Eind augustus toch maar even langs TUI. We moeten gewoon afwachten werd ons gezegd. Op 24 augustus worden we gebeld, of we misschien om willen boeken, waarop ik antwoordde: en dan twee weken op het vliegveld zitten, Finland komen we niet in. De reis wordt geannuleerd, we krijgen voucher. Ik heb gelijk aangegeven dat ik geld terug wil, TUI weigert dit, ook na een nieuw contact en vermelding van de verzekering met altijd geld terug. Ik heb de buik vol van een vliegvakantie en TUI, en heb aangegeven niets te hebben aan een voucher. Ik moet maar gewoon een jaar wachten op m'n geld.

  • Algemeen 1
op 15 augustus 2020 bestemming: CuraÁao / Willemstad, reisperiode: augustus 2020

Vreselijk gedoe, personeel oneerlijk tegenover passagiers, wouden ons niet laten inchecken over iets wat wij van te voren hebben nagevraagd en goed was gekeurd, slechte communicatie

  • Algemeen 1
op 10 augustus 2020 bestemming: Aruba / Aruba, reisperiode: juli 2020

Een schijnvertoning van veiligheid met mondkapjes en handgelletjes. terwijl de hygiŽne ver te zoeken is Waarom:

Terwijl op Aruba de corona de spuigaten uitloopt en toeristen worxen teruggehaald(zie link onder), krijgt men een heel schijntoneel van kapjes en gelletjes... Vliegtuig wordt helemaal volgepropt met ongeteste mensen schouder aan schouder 3x eten mogen de kapjes af. Met name de wc's werd totaal niet naar omgekeken door personeel honderden mensen op 1 wc. Geloof me dat was 1 gore bende! Als je corona wilt moet je bij Tui naar de wc!!! Wat een Farce, hypocriet gedoe! Vervolgens op schiphol zonder controle of vragen omtrent Corona mochten we zo Nederland weer binnenlopen.

Tui slaat hier dus volledig de plank mis, wat een schande dit is ongehoord!

https://www.nu.nl/coronavirus/6069581/reisadvies-aruba-aangescherpt-naar-oranje-na-forse-stijging-coronacijfers.html

  • Algemeen 1
op 6 augustus 2020 bestemming: Aruba / Oranjestad, reisperiode: augustus 2020

Ten eerste de reus was goed bestuurd
Maar t eten mag absoluut wat beter zijn zelfs een hond zal t niet eten en wat betreft ontbijt mag er wat meer bij je krijgt gwn een mini qrosantje wat koud is
Ook niet te eten doen jullie er aub wat aan of huur een andere kok

  • Algemeen 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende