Nijlcruise Egypte

Nijlcruise Egypte boot
Nijlcruise Egypte boot

Het maken van een Nijlcruise in Egypte is de ideale manier om het land te verkennen. Aan boord kun je heerlijk luieren en van de zon genieten, maar er is ook genoeg tijd om de culturele schatten van Egypte te bewonderen.

Monica 'In december 2022 ben ik op studiereis geweest naar Egypte. Ik heb verschillende mooie resorts bezocht en help je graag bij het samenstellen van jouw vakantie naar dit land.', Monica - reisexpert Egypte gratis reisvoorstel >>

Sky Tours

Bij Sky Tours heb je verschillende mogelijkheden voor het maken van een

Nijlcruise. Maak bijvoorbeeld de 8-daagse 5* Nijlcruise. Je verblijft o.b.v. aan boord van de 5*-cruiseboot Crocodile. Er is de mogelijkheid om een excursiepakket bij te boeken, je bezoekt dan o.a. de tempel van Luxor en de imposante Tempel van Karnak, een indrukwekkende tempelstad van de Koning der Goden Amon Re. Zonder excursiepakket kun je deze reis al boeken vanaf 399,- euro. Vraag gratis een offerte aan

Go Mundo

Ook bij Go Mundo kun je kiezen uit 4* en 5* Nijlcuises. Tijdens de Nijlcruise

kun je overdag van boord om de prachtige bezienswaardigheden van Egypte te aanschouwen. Na de 8 dagen op de boot kun je ervoor kiezen om nog een paar dagen in Hurghada verblijven.

Het maken van een Nijlcruise in Egypte kan het hele jaar door. De beste periode om Egypte te bezoeken is van oktober t/m april. In de zomermaanden kan het heel heet worden, bescherm jezelf dan goed tegen de zon.

Geef als eerste een cijfer voor dit artikel

0,0

Gerelateerde artikelen