Nijlcruise Egypte

Nijlcruise Egypte boot
Nijlcruise Egypte boot

Het maken van een Nijlcruise in Egypte is de ideale manier om het land te verkennen. Aan boord kun je heerlijk luieren en van de zon genieten, maar er is ook genoeg tijd om de culturele schatten van Egypte te bewonderen.

Heb je weinig kennis van Egypte? Of heb je geen zin om vele uren te zoeken naar je vakantie? En wil je graag onbezorgd op vakantie? Laat je dan gratis adviseren door een reisexpert. We geven je graag een reisadvies op maat waarin we jouw wensen vertalen naar een passende vakantie!
gratis reisadvies

Sky Tours

Bij Sky Tours heb je verschillende mogelijkheden voor het maken van een

Nijlcruise. Maak bijvoorbeeld de 8-daagse 5* Nijlcruise. Je verblijft o.b.v. aan boord van de 5*-cruiseboot Crocodile. Er is de mogelijkheid om een excursiepakket bij te boeken, je bezoekt dan o.a. de tempel van Luxor en de imposante Tempel van Karnak, een indrukwekkende tempelstad van de Koning der Goden Amon Re. Zonder excursiepakket kun je deze reis al boeken vanaf 399,- euro.

Go Mundo

Ook bij Go Mundo kun je kiezen uit 4* en 5* Nijlcuises. Tijdens de Nijlcruise

kun je overdag van boord om de prachtige bezienswaardigheden van Egypte te aanschouwen. Na de 8 dagen op de boot kun je ervoor kiezen om nog een paar dagen in Hurghada verblijven.

Het maken van een Nijlcruise in Egypte kan het hele jaar door. De beste periode om Egypte te bezoeken is van oktober t/m april. In de zomermaanden kan het heel heet worden, bescherm jezelf dan goed tegen de zon.

Offerteformulier

Vertel ons uw vakantie wensen. Onze reisexperts geven u gratis en vrijblijvend reisadvies op maat.

 Aangesloten bij ANVR,SGR, Calamiteitenfonds
 9,6 in reviews
 Veel kennis en ervaring
 3.879 klanten gingen u voor

Uw gegevens

* = verplicht. Privacy beleid is van toepassing

Geef als eerste een cijfer voor dit artikel

Gerelateerde artikelen