Hyatt Regency Kiev in Oekra´ne wint twee Word Travel Awards

Geschreven op 9 september 2015 door Lan

Een vergaderruimte van het Hyatt Regency Kiev
Een vergaderruimte van het Hyatt Regency Kiev

De World Travel Awards voor de regio Europa zijn afgelopen zaterdag uitgereikt tijdens een gala ceremonie in Sardinië in Italië. Het hotel Hyatt Regency Kiev is maar liefst twee keer in de prijzen gevallen. Het hotel in de Oekraïense hoofdstad mag zich het meest toonaangevende hotel en het meest toonaangevende zakenhotel van Oekraïne in 2015 noemen.

World Travel Awards

De World Travel Awards is in 1933 opgericht en worden ook wel de Oscars van de reisindustrie genoemd. Hierbij wordt excellentie in alle sectoren van het toerisme erkent en beloont. De prijzen worden uitgereikt op verschillende locaties waarbij elke regio in de wereld gedekt wordt. De regionale winnaars strijden vervolgens in de laatste ronde tegen elkaar om de prestigieuze titels. Aan het eind van het jaar worden de winnaars van de grote finale bekend gemaakt. Dit jaar wordt de gala ceremonie voor de finale gehouden in Marokko.

Hyatt Regency Kiev

Het Hyatt Regency Kiev is een 5-sterrenhotel in het centrum van Kiev. Het hotel staat bekend om de voortreffelijke restaurants en bars. De Hyatt Regency beschikt daarnaast ook over verschillende faciliteiten zoals een binnenzwembad, een volledig uitgeruste spa en een healthclub. Daarnaast vind je in het hotel ook veel vergaderzalen voor zakelijke bijeenkomsten. De kamers hebben uitzicht op de St. Sophiakathedraal en de St. Michielskathedraal. Dit is het eerste jaar dat het Hyatt Regency zich het meest toonaangevende hotel van Oekraïne mag noemen. Daarnaast wordt het hotel ook met de uitstekende zakelijke faciliteiten beloond. De titel 'Meest toonaangevende zakenhotel van Oekraïne' heeft het hotel al eerder gewonnen.

Geef als eerste een cijfer voor dit artikel

Gerelateerde artikelen