Nieuwe bestemmingen Alltours: Malta, Costa Brava en ScandinaviŽ

Geschreven op 9 december 2016 door Roos

Popeye Village op nieuwe bestemming Malta
Popeye Village op nieuwe bestemming Malta
Reisorganisatie Alltours heeft voor 2017 veel nieuwe bestemmingen aan het aanbod toegevoegd. Deze nieuwe bestemmingen zijn Costa Brava en Costa Dorada in Spanje, Malta, Scandinavië en Madeira.

Costa Brava en Costa Dorada

Naast de feestbestemmingen Lloret de Mar en Blanes aan de Costa Brava en Salou aan de Costa Dorada heeft Alltours ook verschillende hotels in Barcelona in het aanbod. Ideaal voor een leuke stedentrip. Vanaf april 2017 zijn deze nieuwe accommodaties te boeken bij Alltours.

Malta

Combineer cultuur en geschiedenis met prachtige stranden en leuke feesten en festivals. Met AirMalta vlieg je naar dit veelzijdige eiland in de Middellandse Zee en verblijf je in hotels van 3 tot 5 sterren. Het Hotel Ramla Bay is volledig gerenoveerd, net als het db Seabank Resort en het Dolmen Resort. In 2018 is Valletta de Culturele Hoofdstad van Europa, een extra reden om een bezoekje te brengen aan Malta.

Hoofdstad Valletta
Hoofdstad Valletta

Scandinavië

Alltours heeft Scandinavië als verrassende nieuwe bestemming aan het aanbod toegevoegd. Acht verschillende autorondreizen zullen worden aangeboden. Je hebt daarbij de keuze om met het vliegtuig of met de boot naar dit indrukwekkende gebied in het noorden van Europa te gaan.

Madeira

Ook Madeira is nieuw in het aanbod van 2017. Op dit bijzondere Portugese eiland in de Atlantische Oceaan is het het hele jaar goed vertoeven. Je vindt er exotische bloemen, prachtige rotspartijen en weinig toeristen. Dat maakt het Portugese eiland uniek.

Porto Moniz op Madeira
Porto Moniz op Madeira

Nieuws

Artikelen