Bolderman beste reisorganisatie van 2015

Geschreven op 14 januari 2015 door Vanessa

Bolderman Excursiereizen met Reisgraag award
Bolderman Excursiereizen met Reisgraag award
Al 4 jaar op rij mag Bolderman Excursiereizen zich de beste excursiereizen aanbieder van Nederland noemen. Gemiddeld krijgt deze reisorganisatie uit Veenendaal een 8,5 van haar klanten, een cijfer om trots op te zijn.

Bolderman Excursiereizen

"Wij zijn enorm vereerd om voor de 4e keer op rij een Reisgraag award in ontvangst te nemen. Des te meer zijn wij verheugd deze award in ontvangst te nemen omdat deze is geboren uit de mening van onze klant. Dit is een kroon op ons werk van het afgelopen jaar. In de huidige markt proberen wij zo veel mogelijk in te spelen op de wensen en verwachtingen van de klant en blijven deze in het vizier houden. Het winnen van de award is een extra stimulans voor ons allemaal in het drukke boekingsseizoen die momenteel volop aan de gang is", aldus Teus Bolderman.

Awards

De Reisgraag awards worden ieder jaar uitgereikt aan de beste reisorganisaties in verschillende categorieën. Dit jaar zijn ze uitgereikt in 14 categorieën, waaronder beste aanbieder excursiereizen maar ook bijvoorbeeld allround, landenspecialist, verre reizen en de meest populaire reisorganisatie. De beste zijn degene die de hoogste cijfers krijgen van hun eigen klanten, een echte publieksprijs dus. Nieuw dit jaar zijn de awards voor vakantiebestemmingen, ook gebaseerd op cijfers van mensen die er geweest zijn.

Overzicht van alle winnaars

Nieuws

Artikelen