Bolderman wederom beste reisorganisatie 2013

Geschreven op 19 januari 2013 door Vanessa

NIJMEGEN - Bolderman Excursiereizen is door onze bezoekers verkozen tot de beste reisorganisatie van 2013. In 2012 zijn er 83 ervaringen ingevuld en dit heeft geleid tot het eindcijfer 8,6. Hiermee heeft Bolderman Excursiereizen, net als vorig jaar, het hoogste cijfer gekregen in de categorie 'Excursiereizen' en mag zichzelf het hele jaar de beste noemen.

Awards

Om een award te winnen moesten er in 2012 minimaal 3 ervaringen zijn ingevuld en het gemiddelde cijfer moest uiteraard voldoende zijn. Wij vinden het namelijk belangrijker dat de award wordt uitgereikt aan degene met de beste waardering en niet degene met het grootste bereik. Dit zegt pas echt iets over hoe goed een organisatie haar werk doet en hoe de klant dit ervaart.

Bolderman Excursiereizen

De reizen van Bolderman zijn met zorg samengesteld zodat je altijd de leukste bezienswaardigheden bezoekt, maar uiteraard is er ook tijd genoeg om te relaxen. Bij Bolderman Excursiereizen boek je al een stedentrip naar Parijs of Praag voor 99,- euro, voor dit lage bedrag zijn excursies, busreis en overnachtingen inbegrepen.

Nieuws

Artikelen